سرمربی پیشین تیم ملی کشتی آزاد در مورد تغییر پیدرپی وزن کامران قاسمپور میگوید که او باید خودش تصمیم بگیرد چه کند، اما حکایت او و حسن یزدانی مثل آن دو کشتیگیر سابق تهران نشود که بعداً با هم دشمن شدند.
به گزارش سرویس ورزشی تابناک، در عین حال که فدراسیون کشتی از مواضع خود در مورد غایبان کلاس دانشافزایی کوتاه نیامده و در خروجی سایتش خبری در رابطه با منع فعالیت مربیان غایب استان خوزستان در کلاس کشتی فرنگی خبر داد، همچنان حواشی این دوره ادامه دارد.
کلاسی که باید منجر به وفاق و همدلی بیشتر کشتی تبدیل میشد و هدفش ارتقای فنی کشتیای بود که سه فینال المپیک را با اشتباهات مرگبار، به نقره بدل کرد؛ اما چیزی که مشخص است، برگزاری کلاس دانشافزایی تا اینجای کار به کینه و کدورت بیشتر منجر شده و علاوه بر مربیانی که حاضر به شرکت در آن نشدند، تعداد نسبتاً زیادی از آنهایی هم که آمدند، به خبرنگار تابناک میگویند صرفاً برای عدم ابطال کارت مربیگریشان این کار را کردهاند.
برخی نیز میگفتند اگر مدرس این کلاس شخصی مثل منصور برزگر بود، هیچ مربیای و در هیچ جایگاهی ایرادی نگرفته و همه با جان و دل در کلاس کشتی منصور خان برزگر مینشستند، اما حضور برزگر در کلاس دانشافزایی اخیر کوتاه بود و مدرسان اصلی کسانی دیگری بودند که ظاهراً حرفهای مطرح شده از سوی آنها هم مذاق اغلب شرکتکنندگان خوش نیامده است.
اما سرمربی پیشین کشتی که در تاریخ نامش ماندگار است، خودش در اینباره چه میگوید: «به نظر من یک کلاسی گذاشتند که هماهنگی بین مربیان بیشتر شود، ولی اینکه حتی خود من بخواهم جلوی آن مربیان فن بگویم، بیفایده است. مگر من بارها و بارها فن نگفتم؟ اصلاً مسئله فن نیست، مسئله هماهنگی و همفکری است. اینکه آقای ایکس و ایگرگ فن بگوید، خود مربیانی که آنجا نشستند میتوانند ۱۰ تا ایراد بگیرند. اما واقعاً ایراد کشتی ما کجاست؟»
برزگر ادامه داد: «ما باید از مغز همین مربیان استفاده کنیم، جدای از مربیگری که آنها چند شاگرد به تیم ملی دادند، هر کدامشان قبلاً قهرمان ملی بودند و سبک خودشان را داشتند. اصلاً دست زیر کتف را در جویبار شگرد محمود اسماعیلپور بود و او در دوره کشتیگیریاش از آن در مبارزههایش استفاده میکرد. اتفاقاً در همین کلاس من خاطرهای از کشتیاش با ژاپنی گفتم. به هرحال اگر بخواهیم در این کلاسها طوری با مربیان برخورد کنید که شما هیچ چیزی نمیدانید و فقط ما میدانیم، این اصلاً خوب نیست. حتی اگر از طرف منِ منصور برزگر باشد. باید در مورد اجرای فنون صحبت کنیم که هر کسی چطور آن را میزند و آموزش میدهد.»
نایب قهرمان پیشین المپیک که در چندین دوره مسابقات جهانی و المپیک سرمربی تیم ملی آزاد ایراد بود، تأکید کرد: «یک موقع هست من ادعایی میکنم و کسی را هم قبول ندارم که حداقل دو نفر من را قبول داشته باشند. فکر میکنم چیزی نگویم بهتر باشد! من فکر میکنم این جور کلاسها و تجمعها خوب است، اما اگر بخواهند فن بگویند توهین میشود. بهتر است از فکر اینهایی که آمدند استفاده شود و کلاس هماهنگی باشد. یعنی اگر میخواهید دانشافزایی فنی کنید، این فنها را با هم به اشتراک بگذارید، اینکه چه گاردی را بگیریم بهتر است، نه اینکه صرفاً این چیزی که من میگویم درست است و تو میگویی غلط! آقایانی که اینجا آمدید چه کار کنیم اینطور فیتیله ما پیچیده نشود و بعد بهترینش را پیاده کنیم. من هم سر تمرینم، گوشه نشستهام و مربیام توضیح میدهد، گاهی یک چیزی هم من اضافه میکنم. قبلاً که هر کسی خودش تکنیک و پروژه خودش را داشت، حالا که همه تقلید شده است.»
منصور برزگر در پاسخ به سؤالی در رابطه با ابهامات وزنی کامران قاسمپور که یک روز میگوید در ۹۲ و ۹۷ کیلوگرم اگر او را به روسیه دعوت کنند مسابقه خواهد داد و روز بعد بار دیگر در ۸۶ کیلو به اردوی تیم ملی دعوت میشود، گفت: «من که اردو نیستم بدانم وزنش چقدر است و چه به صلاحش هست. اما او باید تکلیف خودش را روشن کند. قبلاً ما در کشتی تهران دو تا کشتیگیر داشتیم که بعدها دشمن هم شدند، جفتشان ۶۲ کیلو بودند، گاهی این میگرفت و گاهی او. الان این دو نفر (کامران قاسمپور و حسن یزدانی) با هم رفیقند، خوب است سنگشان را با هم وا بکنند. با هم قبلاً هم زیاد تمرین کردند و هم مسابقه دادند، یکی این وزن کشتی بگیرد و یکی هم آن وزن.»