به گزارش «تابناک» به نقل از خبرآنلاین؛ همه ما از اهمیت میوه و سبزیجات آگاه هستیم اما چه چیز دیگری میتوانیم به فرزندانمان پیشنهاد کنیم تا برای مغز و سلامتی آنها مفید باشد و به بهبود حافظه و رشد مغز آنها مخصوصا در سنین مهم رشد منجر شود.
برترین غذاهایی که باید در برنامه غذایی هفتگی کودک خود بگنجانید:
۱_ جو و نان سبوسدار: میتواند تمرکز و توجه را بهبود بخشد.
غلات سبوسدار مانند جو دوسر، نان سبوسدار و گندم سیاه سرشار از کربوهیدارتها، گلوکوز و انرژی ضروری برای سوخت مغز است. آنها همچنین منبع مفیدی از ویتامینهای گروه B هستند که به تغذیه سیستم عصبی کمک میکنند.
۲_ تخم مرغ: میتواند به یادآوری و حافظه کمک کند.
مغز کودکان به ویژه در سال اول زندگی با سرعت قابل توجهی در حال رشد است. کولین یک ویتامین بسیار مهم است که نقش مهمی در این امر ایفا میکند، زیرا برای حافظه و یادآوری حیاتی است. زرده تخم مرغ سرشار از کولین است و تقریبا نیاز کودکان تا هشت سال را تامین میکند. مراقب باشید برخی کودکان ممکن است به تخم مرغ آلرژی داشته باشند.
۳_ کلم بروکلی: میتواند قدرت مغز را بهبود بخشد.
بروکلی مبنع مفیدی از ویتامین K است که برای تقویت عملکرد شناختی و بهبود قدرت مغز بسیار مفید است. محققان همچنین گزارش دادهاند که بروکلی دارای ترکیباتی به نام گلوکوزینولات است که برای به یادسپاری خاطرات لازم است.
۴_ شیر، ماست و پنیر: میتواند منجر به عملکرد بهتر مغز شود.
این مواد غذایی سرشار از پروتئین و ویتامینهای محلول در چربی هستند که همگی برای رشد بافت مغز و ارتباط مواد شیمیایی و آنزیمهای مغز ضروری هستند. استفاده از این لبنیاتها به جلوگیری از پیری مغز کمک میکند.
۵_ آجیل: میتواند به بهبود دقت و زمان واکنش کمک کند.
آجیلها مخصوصا گردو دارای مواد مغذی متراکم هستند و حاوی تعدادی مواد مانند ویتامینهای B، چربیهای غیر اشباع و مواد معدنی هستند که برای سلامت مغز مفید است.
۶_ لوبیا: میتواند به افزایش تمرکز کمک کند
لوبیا سرشار از پروتئین فیبر و همچنین ویتامینها و مواد معدنی است که یک انتخاب غذایی عالی برای کودکان است. آنها نه تنها انرژی خود را به آرامی آزاد میکنند، بلکه به حفظ تمرکز در کلاس کمک میکنند.
۷_ گوشت بدون چربی: میتواند به حفظ تمرکز کمک کند.
علاوه بر چربیهای کلیدی، مانند چربیهای امگا ۳، مغز به ریزمغذیهای خاصی از جمله آهن، روی و ویتامین B۱۲ نیاز دارد، این مواد به مقدار زیادی در غذاهای حیوانی مانند گوشتهای بدون چربی یافت میشوند. برای گیاهخواران، منابع گیاهی آهن باید با غذاهای غنی از ویتامین C ترکیب شوند تا جذب آهن را افزایش دهند. ترکیبات مفید شامل اسفناج، پرتقال، عدس و گوجه فرنگی است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.