تصادف و آتش‌سوزی دلخراش ۸ نیسان سوخت بر + عکس

فرمانده پلیس راه جنوب استان کرمان گفت: حادثه ناگوار تصادف زنجیره‌ای هشت خودرو حامل سوخت قاچاق در جاده منوجان-هشت‌بندی در جنوب استان کرمان دو نفر کشته و مجروح داشته است.
کد خبر: ۱۲۸۶۰۰۵
|
۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۶ 29 January 2025
|
3252 بازدید
|
۱

سرهنگ امیر معین الدینی، شامگاه چهارشنبه گفت: صبح امروز بر اثر برخورد یک خودرو نیسان حامل سوخت قاچاق با یک تپه شنی در راه خاکی محلی یکی از روستاهای شهرستان منوجان تعداد ۷ وانت نیسان سوخت بر دیگر که با سرعت زیاد پشت سر این خودرو حرکت می‌کردند با هم برخورد می‌کنند که باعث آتش گرفتن این ۸ خودروی وانت نیسان حامل سوخت قاچاق می‌شود.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، وی افزود: متأسفانه در این سانحه یک نفر از رانندگان خودروها بر اثر شدت سوختگی در مسیر بیمارستان جان خود را از دست می‌دهد و یک نفر راننده دیگر نیز مجروح می‌شود.

وی با ابراز تأسف از وقوع این گونه حوادث متعدد در جاده‌های جنوب استان کرمان گفت: برای جلوگیری از تکرار این گونه حوادث تلخ باید نحوه توزیع سوخت اصلاح شود و سر شبکه‌های خریدار سوخت قاچاق نیز شناسایی و دستگیر شوند.

فرمانده پلیس راه جنوب استان کرمان تصریح کرد: استان کرمان در مبارزه با قاچاق سوخت در سطح کشور رتبه نخست را دارد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
شیرازی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۰
معلوم هست چه خبره ؟ اینجور که معلومه پالایشگاه ها تولید می کنند و توسط ماشین به خارج صادر می شود ! خوب دولت خودش صادر کند
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت