اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‎های مازندران

سرپرست پلیس راه استان از اعمال محدودیت‌های ترافیکی تا ساعت ۶ صبح روز شنبه ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۳ در محورهای مواصلاتی مازندران خبر داد.
کد خبر: ۱۲۸۷۴۰۶
|
۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۰ 06 February 2025
|
383 بازدید

عکس آرشیوی است.

سرهنگ هادی عبادی امروز ۱۸ بهمن در تشریح این خبر در جمع خبرنگاران، گفت: به منظور ارتقاء ایمنی و تسهیل در عبور و مرور وسایل نقلیه، محدودیت‌های ترافیکی تا ساعت ۶ صبح روز شنبه ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۳ در محورهای مواصلاتی استان به اجرا در خواهد آمد.

به گزارش «تابناک»، سرپرست پلیس راه استان مازندران، افزود: به همین منظور تردد انواع موتورسیکلت به غیر از موتورسیکلت های انتظامی و امدادی برای انجام ماموریت‌های ضروری در مسیر مجاز ترافیک تا ساعت ۶ صبح روز شنبه ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۳  در تمامی محورهای مواصلاتی استان ممنوع است.

سرهنگ عبادی با اشاره به ممنوع بودن تردد تریلر، کامیون و کامیونت در محور کرج- چالوس، به اعمال محدودیت‌های مقطعی برای انواع وسایل نقلیه در این محور در روز جمعه ۱۹ بهمن ماه خبر داد و افزود: در این محور، از ساعت ۲ بعد از ظهر از آزاد راه تهران- شمال اعمال محدودیت تردد برای خودروهای به مقصد چالوس انجام خواهد شد، از ساعت ۳ بعد از  ظهر از ابتدای پل زنگوله (انتهای دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس) انسداد کامل صورت خواهد گرفت، از ساعت ۵ بعدازظهر از مرزن آباد به سمت تهران (مسیر شمال به جنوب) یک طرفه شده و  از ساعت ۲۳ طرح اتمام یافته و از پل زنگوله تا مرزن آباد مسیر دوطرفه می‌شود.

سرپرست پلیس راه مازندران با اشاره به این که در صورت کم حجم بودن ترافیک محور طرح زودتر از زمان اعلامی به اتمام خواهد رسید، اظهار کرد: طی این مدت تردد از مسیر قدیم کرج - چالوس تا محدوده پل زنگوله برای ساکنان و افراد محلی آزاد بوده ولی تردد خودروهایی که قصد عزیمت به چالوس در زمان اعمال محدودیت جنوب به شمال را دارند از ساعت ۱۱ صبح از میدان امیرکبیر به سمت چالوس ممنوع است.

وی با اشاره به محدودیت‌های ترافیکی و ممنوع بودن تردد کلیه تریلرها از محور هراز، گفت: تردد انواع کامیون و کامیونت به استثنای حاملین مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۸ صبح  تا ساعت ۲۴ روزهای پنج شنبه و جمعه ۱۸ و ۱۹ بهمن ماه از این محور ممنوع است.

سرپرست پلیس راه استان مازندران افزود: در صورت افزایش حجم ترافیک و صلاح‌دید ماموران پلیس راه محدودیت یک طرفه مقطعی در روز جمعه ۱۹ بهمن ماه به صورت رفت و برگشت از محدوده پلور تا پلیس راه لاریجان و بالعکس انجام خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ عبادی در خاتمه از رانندگانی که قصد تردد در محورهای مواصلاتی استان مازندران را دارند، خواست: ضمن مدیریت سفر خود، با رعایت کامل مقررات راهنمایی و رانندگی، در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با شماره های ۲۱۸۲۴۴۲۰ و ۲۱۸۲۴۴۳۴ پلیس راه استان با پیش شماره ۰۱۱ تماس بگیرند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
با توجه به پیشنهاد ترامپ برای مذاکره با ایران، با انجام این مذاکرات در شرایط فعلی موافقید؟