نبض خبر

پهن کردن طومار در صحن مجلس؛ در آن چه نوشته بود؟

کد خبر: ۱۲۹۲۳۲۶
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۶ 04 March 2025
تعداد بازدید : 273
کد خبر: ۱۲۹۲۳۲۶
|
۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۶ 04 March 2025
|
2484 بازدید
|
۳
بازدید 2484
۳
محمدتقی نقدعلی از نمایندگان استان اصفهان امروز طوماری مبنی بر این که مردم خواهان اجرای قانون عفاف و حجاب هستند را در مجلس پهن کرد! برخی از نمایندگان نیز آن را امضا کردند. در ادامه امیرحسین بانکی پور نماینده اصفهان در صحن علنی متن این طومار را خواند که درخواست اجرای مصوبه حجاب و عفاف بود که به تشخیص نظام برای جلوگیری از سوءاستفاده دشمنان و ایجاد بسترهای ضدامنیتی اجرایش تا اطلاع ثانوی منتفی شده است.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۷
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۹ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۵
آقای بانکی پور تا کشور رو به آشوب نکشه ودر این شرایط بحرانی منطقه، آتو دست بیگانگان برای التهاب بیشتر جامعه را ندهد ول کن نیست. آقای بانکی پور شما که اینقدر انرژی پیگیری دارید چرا برای کاهش ارزش دلار، کاهش قیمت دارو، کاهش قیمت مسکن، به دادگاه کشیدن تمام اختلاس گران، کاهش قیمت خودرو، افزایش حقوق کارمندان مطابق با تورم و افزایش نرخ دلار، کاهش فقر و آلام مردم آستین بالا نمی زنید؟ شکم گرسنه با حجاب و بی حجابش مگر فرق می کند؟ شما برای ایجاد رفاه وارتقاء سطح زندگی مردم به مجلس رفته اید.چرا همه وظایف خود را ول کرده وبهحجاب چسبیده اید؟ اگر پاسخ همین سوال آخر را با صداقت وروراست بدهید، خیلی چیزها مشخص خواهد شد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۵
مشکل مردم همین شال خانوماست. اونم بیاد جلو حله دیگه....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۵
شما مشکلات اساسی مردم را حل نکردید و چسبیدید به حجاب خانم ها، مردم نزدیک عید هزار مشکل دارند که مجلس باید به آنها ورود کند ولی شما همه را رها کرده اید و به این سرگرمی میپردازید که خانم ها چگونه لباس بپوشند و برای این منظور کلی وقت خود را صرف نوشتن و تهیه این طومار می کنید
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟