چهارشنبه سوری نیامده ۴۴ عضو را قطع کرد

رئیس اورژانس کشور جعفر میعادفر با هشدار به خانواده‌های ایرانی برای مراقبت از فرزندان خود، از ۴۴ مورد قطع عضو، ۵ مورد فوتی و ۲۲۹ مورد سوختگی به دلیل استفاده از مواد محترقه از یکم اسفندماه تا به امروز خبر داد.
کد خبر: ۱۲۹۴۴۸۷
|
۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۴ 16 March 2025
|
941 بازدید
|
۲

چهارشنبه سوری نیامده ۴۴ عضو را قطع کرد

به گزارش تابناک به نقل از فارس، نشست خبری سازمان اورژانس کشور با حضور رئیس اورژانس کشور جعفر میعادفر در جمعی از اصحاب رسانه امروز ۲۶ اسفندماه ۱۴۰۳ برگزار شد.

میعادفر در ابتدا با هشدار به خانواده‌ها برای مراقبت از فرزندان خود در این ایام گفت: اورژانس و سایر سازمان‌های امدادی کم‌کم برای جنگ سه‌شنبه آخر سال در حال آماده‌شدن هستند؛ البته امیدواریم که مردم ایمنی را رعایت کنند.

وی در ادامه بیان کرد: ازآنجایی‌که چهارشنبه‌سوری سال ۱۴۰۲ در روز ۲۲ اسفند و چهارشنبه‌سوری امسال ۲۸ اسفند است، به دلیل اختلاف بازه زمانی اصلاً مقایسه آمار امسال با سال گذشته منطقی نیست.

رئیس اورژانس کشور در خصوص آمار مصدومان چهارشنبه‌سوری ۱۴۰۳ تا کنون گفت: از یکم تا ۲۵ اسفندماه، نزدیک به ۴۵۸ نفر «۴۲۸ نفر آقا و ۳۰ نفر خانم» در اثر استفاده یا حمل مواد محترقه مصدوم شده‌اند.

وی در ادامه بیان کرد: از این آمار حدود ۴۲۹ نفر به بیمارستان منتقل شده‌اند که حدود ۶۰ نفر از آنها به دلیل شدت جراحت هنوز در بیمارستان بستری هستند.

میعادفر در خصوص بیشتر اعضای آسیب‌دیده در حوادث چهارشنبه‌سوری امسال گفت: تاکنون ۴۴ مورد قطع عضو، ۸۸ نفر آسیب به چشم و ۲۲۹ نفر سوختگی داشته‌ایم.

وی در خصوص فوتی‌های چهارشنبه‌سوری ۱۴۰۳ گفت: تا روز گذشته ۵ نفر در اثر استفاده از مواد محترقه فوت کرده‌اند که ۴ نفر از آنها آقا و یک نفر خانم بوده است.

وی درخصوص بازه سنی آسیب‌دیدگان چهارشنبه سوری توضبح داد: براساس آمار کم سن‌ترین آسیب دیده چهارشنبه سوری امسال ۳ سال و مسن‌ترین آنها ۸۹ سال بوده است.

میعادفر درباره پرحادثه‌ترین استان‌ها در چهارشنبه سوری ۱۴۰۳ تا کنون گفت: به ترتیب استان‌های آذربایجان شرقی، تهران و آذربایجان غربی بیشترین آمار از آسیب و حادثه را داشته‌اند.

وی درخصوص چرایی پرحادثه و پرمصدوم بودن آذربایجان شرقی و غربی توضیح داد: از آنجایی که این استان‌ها به مرز نزدیک هستند مواد محترقه از کشور‌های همسایه وارد کشور می‌شود؛ به همین دلیل آمار در این استان‌ها بیشتر است.

رئیس اورژانس کشور درخصوص کم حادثه‌ترین استان‌ها گفت: در چهارشنبه سوری ۱۴۰۳ سیستان و بلوچستان با یک مصدوم، یزد با ۲ مصدوم و قم با ۲ مصدوم کمترین آمار را داشته‌اند.

وی درباره آسیب‌دیدگان چهارشنبه‌سوری ۱۴۰۳ توضیح داد: ۱۳ درصد از این مصدمان عابر پیاده، یک درصد نیرو‌های امدادی در اورژانس، پلیس و آتش‌نشانی و ۸۶ درصد حاملان و مصرف‌کنندگان مواد محترقه بودند؛ البته آمار چهارشنبه‌سوری ۱۴۰۳ نسبت به ۱۴۰۲ تاکنون کاهشی بوده است.

میعادفر تأکید کرد: خانواده‌ها نقش مؤثری در مراقبت از فرزندان خود دارند، بنابراین باید دقت کنند که در این ایام کمترین آسیب به آنها وارد شود.

میعادفر درخصوص مصدومان غیرمستقیم چهارشنبه سوری توضیح داد: برخی از مصدومان جزو آمار نیستند، اما آسیب دیده‌اند. در ایام چهارشنبه‌سوری بسیاری از بیماران، سالمندان، کودکان و ... از صدای این انفجارات می‌ترسند و دچار سکته می‌شوند. ما نباید تصور کنیم که این اتفاقات فقط برای دیگران می‌افتد. سعی کنیم چهارشنبه سوری را با یک دورهمی سپری کنیم تا انفجار مواد محترقه.

میعادفر درخصوص آسیب‌رساندن به آمبولانس‌ها و ماشین‌های امدادی گفت: ما در حال حاضر دچار فقر آمبولانس هستیم. مردم بدانند که آمبولانس قرار است یک بیمار یک مصدوم را به بیمارستان برساند، قرار است جان یک انسان را نجات دهد؛ بنابراین از آسیب‌رساندن به آمبولانس‌ها در روز‌های عادی و در چهارشنبه‌سوری خودداری کنند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۶
خود کرده را تدبیر نیست
غفار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۶
چهارشنبه سوری نشده جنگ نشده خخ
ایرانیهاهیچ چی نشده دارن تلفات میدن
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟