الان خودرو بخریم یا نخریم؟

حسین رحیمی‌نژاد درباره وضعیت بازار خودرو در سال جدید بیان کرد: قیمت خودرو به طور طبیعی با تأخیر زمانی نسبت به تغییرات نرخ ارز تغییر می‌کند؛ قیمت خودرو به واسطه مواد اولیه‌ای که به قیمت روز از بازار خریداری می‌شود، تحت تأثیر نرخ ارز قرار می‌گیرد.
کد خبر: ۱۲۹۶۵۲۱
|
۰۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۴ 29 March 2025
|
2406 بازدید
|
۱

یک کارشناس صنعت خودرو درباره وضعیت بازار خودرو در سال جدید توضیح داد.

به گزارش تابناک به نقل از حسین رحیمی‌نژاد درباره وضعیت بازار خودرو در سال جدید بیان کرد: قیمت خودرو به طور طبیعی با تأخیر زمانی نسبت به تغییرات نرخ ارز تغییر می‌کند؛ قیمت خودرو به واسطه مواد اولیه‌ای که به قیمت روز از بازار خریداری می‌شود، تحت تأثیر نرخ ارز قرار می‌گیرد و خودروسازان و قطعه سازان، مواد اولیه را به قیمت آزاد خریداری می‌کنند؛ بنابراین قیمت خودرو تغییر می‌کند، اما این تغییر با تأخیر زمانی همراه است.

وی افزود: انتظار می‌رود که در سال جدید قیمت خودرو به خصوص با توجه به افزایش نرخ ارز که تاکنون تاثیر آن در قیمت خودروها مشاهده نشده است، افزایش یابد. در سال گذشته این اتفاق نیفتاد، زیرا قیمت‌گذاری دستوری در صنعت خودرو ادامه داشت و خودروسازان قیمت‌ها را به جز در مقاطعی که افزایش قیمت داشتند، ثابت نگه داشتند. این ثابت ماندن قیمت درب کارخانه موجب شد که تغییرات قیمت در بازار خودرو به صورت مقطعی کمتر از تغییرات نرخ ارز باشد.

وی با بیان این که سال ۱۴۰۳ سال خوبی برای صنعت و بازار خودرو نبود، گفت: در سال آینده با توجه به تغییرات صورت گرفته، از جمله واگذاری اختیارات ایران‌خودرو، احتمالا شاهد افزایش قابل توجه قیمت‌ها خواهیم بود. 

اشتراک گذاری
برچسب ها
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۰
بخرید
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟