آخرین خبربرخورد ناجوانمردانه با ترانه علیدوستی در خاکسپاری حمید علیدوستی
10 دیدگاه8 بازدید ثبت‌شدهفیلم
سیاست
شمخانی: ما تنهاییم؛ پدافند هوایی روسی؟ بعید است!تعداد بازدید: 0
ویدیوی این خبر در دسترس نیست.

نبض خبر

شمخانی: ما تنهاییم؛ پدافند هوایی روسی؟ بعید است!

علی شمخانی در گفت‌وگو با جواد موگویی تاکید کرد: «موشکی از روز اول ما سیاستگذاری درستی داشتیم و بومی سازی کردیم، البته در پهپاد و دریایی هم همینطور اما در پدافند دیر شروع کردیم اما ان شاالله این هم اصلاح خواهد شد. این یک واقعیت است که ما تنها هستیم. خود روس‌ها درگیر جنگ هستند و برای این نتوانستند در کنار ما باشند. یک زمانی روس ها پیشنهاد دادند که با هم کار پدافندی انجام دهیم اما ما سوالاتی مطرح کردیم که نمی‌توانستیم به راحتی این امر را بپذیریم.» دبیر پیشین شورای امنیت ملی درباره اینکه آیا روس‌ها الان می‌آیند پدافند هوایی مستقر کنند؟ گفت: «در شرایط جنگی فعلی بعید است!» این بخش از اظهارات شمخانی را می‌بینید و می‌شنوید.

دیدگاه‌ها (10)

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۲۱ ۱۷:۳۷

چی میگن؟چند بار نگاه کنید،اگر فهمیدید چی میگن،ترجمه کنید و بگید مردم بفهمن،خودشونم نمیدونه چی میگن

م.ن۱۴۰۴/۰۷/۲۱ ۱۶:۳۵

پدافند باید پنهان باشد. آنتن رادار در فاصله از شلیک کننده باشد. ماکت باید استفاده شود که دشمن را به خطا وادارد. لوکیشن پدافند باید جا به جا شود و قابل شناسایی توسط ماهواره نباشد.

علی۱۴۰۴/۰۷/۲۲ ۱۳:۵۰ · در پاسخ به م.ن

سیستمهای امروزی براحتی رادار فیک را از اصلی تشخیص میدن جناب خان

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۲۱ ۱۵:۵۰

تنها ماندم

مهدی۱۴۰۴/۰۷/۲۱ ۱۳:۱۱

خودتونو خسته نکنید
هیچ کشوری اجازه و جرات فروش تجهبزات به کشورهای منطقه را ندارد. مممنوع است و اسرائیل اجازه نمی دهد
آمریکا در کشورهای عربی پایگاه دارد ولی همان جنگنده ها و تجهیزات را به آنها نمی فروشد

حسین۱۴۰۴/۰۷/۲۱ ۱۲:۴۲

آقای شمخانی این سیاست اشتباه بودکه امروزتنهاییم

سلطان۱۴۰۴/۰۷/۲۱ ۱۲:۱۷

آخرش هم داستان آوار مشخص نشد

محسن۱۴۰۴/۰۷/۲۱ ۱۲:۱۳

بسیاری از مقامات می دانند و اعلام کرده اند تحریم حداکثر 20 در صد باعث مزاحمت است ... پول بده فردا انگلیس و آلمان هزار تا پاتریوت تحویل می دهند ... اما پدافند .... وقتی تا 90 در صد می تونی غنی سازی انجام دهی .... پدافند نباید سخت تر باشد .... قطعا ساز و کار سخت و سازمان منظم و بودجه می خواهد .... مهندس و دانشجوی ایرانی می تواند .... به شرط این که تهرانی مقدم و حاجی زاده ها یا علی بگویند. روحشان شاد.

علی۱۴۰۴/۰۷/۲۱ ۱۲:۰۱

صحبتهای نکته دار و جالبی گفت

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۲۱ ۱۱:۵۳

خوبه که علت تنها بودن رو به طور شفاف اعلام بکنید. چون کمر مردم که از تنها بودن ایران زیر بار تحریم شکسته

دیدگاه خود را بنویسید