سخنگوی سابق کاخ سفید درگذشت
تونی اسنو، نویسنده محافظه کار که سخنگوی سابق کاخ سفید و جورج بوش هم بود، روز شنبه در اثر ابتلا به سرطان روده بزرگ درگذشت.
به گزارش آسوشیتدپرس از واشنگتن، در پی مرگ، وی جورج بوش در بیانیه‌ای در کمپ دیوید گفت: «آمریکا یکی از خدمتگزاران متعهد خود را از دست داد. دیدن هر روزه تونی در کاخ سفید لذت خاصی داشت...»
اسنو از سال 1996 تا 2003 اولین مجری برنامه تلویزیونی «فاکس نیوز یکشنبه» بود و بعدها اعلام کرد که بهترین لحظات کاری خود را در دولت بوش سپری کرده است.
وی در می 2006 به عنوان سخنگوی کاخ سفید جانشین اسکات مک کللن شد و حضور خوبی را در برابر دوربین‌های خبرنگاران داشت. اما حضور موفق وی در این مقام تنها 17 ماه به طول انجامید و بیماری سرطان ادامه فعالیت کاری او را متوقف کرد.
پزشکان در سال 2005 با عمل جراحی روده بزرگ وی را خارج کرده بودند و در پی آن، وی 6 ماه تحت شیمی درمانی قرار داشت. در مارس 2007 سلول‌های سرطان رشد کرده در ناحیه شکم وی برداشته شد و وی مجبور شد برای بازگشت به کاخ سفید 5 هفته در بستر بیماری باشد.
وی سرانجام در سپتامبر گذشته از سمت خود استعفا کرد و به عنوان یک کارشناس به شبکه خبری «سی.ان.ان» پیوست.
وی فارغ التحصیل رشته فلسفه در مقطع لیسانس از دانشگاه دیویدسون کارولینای شمالی بود و در دانشگاه شیکاگو به تحصیل اقتصاد و فلسفه پرداخته بود. بیشتر دوران کاری وی در حرفه روزنامه‌نگاری و خبرنگاری گذشته بود.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار