هشدار نوه حسن البناء به انقلابیون مصری:

اگر عقب نشینی کنید، همه چیز تمام است

طارق رمضان ادامه داد: اينكه در اين روزها شايع كرده اند كه پس از كناره گيري مبارك، اسلام گرايان افراطي، قدرت را در مصر به دست خواهند گرفت، در واقع ساخته و پرداخته مبارك و طرفداران اوست، چرا كه هر كسي كه اندكي با تاريخ مصر و اخوان المسلمين آشنايي داشته باشد، تأييد خواهد كرد كه...
کد خبر: ۱۴۶۸۰۰
|
۱۸ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۷:۵۴ 07 February 2011
|
14161 بازدید
|
سرويس بين الملل ـ «طارق رمضان»، نوه «حسن البناء»، متفكر انقلابي و مسلمان مصري به مخالفان حكومت مبارك هشدار داد كه اكنون وقت عقب نشيني نيست و ممكن است در اين برهه آنان با عقب نشيني خود، نتايج فاجعه باري را براي انقلاب مسالمت آميز خود رقم بزنند.

به گزارش «تابناک»، وي كه با نشريه ترك زبان، «تودي زمان» گفت وگو مي كرد، افزود: زمان براي عقب نشيني گروه هاي مخالف دير شده است و عقب نشيني در چنين زماني و البته با وجود ادامه حكومت مبارك، ممكن است به كشتار گسترده مردم مخالف منجر شود.

بنا بر اين گزارش، طارق رمضان ادامه داد: اينكه در اين روزها شايع كرده اند كه پس از كناره گيري مبارك، اسلام گرايان افراطي، قدرت را در مصر به دست خواهند گرفت، در واقع ساخته و پرداخته مبارك و طرفداران اوست چرا كه هر كسي كه اندكي با تاريخ مصر و اخوان المسلمين آشنايي داشته باشد، تاييد خواهد كرد كه چنين اتفاقي در مصر اتفاق نخواهد افتاد و رویکرد اخوان هیچگاه افراطی نبوده است.

نوه «حسن البناء» همچنين درباره نقش اخوان المسلمين در تظاهرات اخير مصر گفت: اين تظاهرات تنها به وسيله اين گروه سازماندهي نشده و دیگر گروه های مصری نیز در آن نقش دارند.

اين متفكر مصري كه اكنون تابعيت سوئيس را در اختيار دارد، ضمن بیان اين مطلب كه وي در حال حاضر هيچ رابطه اي با سازمان اخوان المسليمن ندارد، افزود: حمايت هاي ضمني اسرائيل از ديكتاتوري در مصر نشان داده است که ادعای دموکرات بودن صهیونیست ها ادعایی باطل است.

اين نواده «حسن البناء» درباره جنگ قدرت میان رهبران مخالفان پس از سقوط مبارك نيز اظهار داشت: هنوز بحثی درباره تشکیل دولت آینده و نیز توافقي درباره رهبري كه بتواند كل جريان را هدايت كند نیز نشده است.

ذكر این لازم است كه «حسن البناء»، بنيانگذار جنبش اخوان المسلمين در مصر است كه خواهان تشكيل حكومت اسلامي در مصر بود و پس از سال ها مبارزه علنی و مخفي در مصر در دوازدهم فوریه سال 1948، با اصابت گلوله ترور شد و از دنيا رفت. بسياري در همان زمان، قتل وي را به ابراهیم عبدالهادی، نخست وزير مصر ـ که پس از نقراشی جای او را گرفته بود ـ نسبت مي دادند.
 
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۰
ناشناس
|
Finland
|
۲۲:۱۸ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۸
نظر بسیار متینی است. من دعا می کنم تا مردم مصر بهترین راه را برای خود انتخاب کنند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۳:۱۳ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۹
ساخته و پرداخته مبارک یا نامبارک؟!
میثم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۴ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۹
وقتی دیشب تلویزیون ما نشان داد که یکی از سران ارشد اخوان می گفت ما رئیس جمهوری مثل احمدی نژاد میخواهیم کاملاً معلوم شد اخوان المسلمین تند رو نیست.
بابا ولله اگر یه بخشی از مردم دنیا هم نفهم باشند لااقل گروه زیادی از مردم میفهمند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۹ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۹
همه بستگی به آمریکا برای طرح خاورمیانه جدید داره تا سالهای سال دیگر هم ابر قدرت بماند!
محمد جواد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۰ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۹
تحلیل ها بسیار هستند اما فقط این حکومت اسلامی است که میتواند جلوی ظلم را بگیرد ومقابل اسرائیل ایستادگی کند البته نه اسلامی که در دیگر کشورهای عربی وجود دارد
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟