ایسنا، سه شنبه شب در رقابتهای سری A یک بازی عقب افتاده برگزار شد که در آن ناپولی مقابل یوونتوس با نتیجه سه بر سه متوقف شد.
در این دیدار که به میزبانی ناپولی برگزار شد، بازیکنان این تیم بازی را بهتر آغاز کردند و در دقیقه 15 صاحب یک ضربه پنالتی شدند که مارک هامسیک آن را از دست داد. هشت دقیقه بعد هامسیک که ضربه پنالتی را از دست داد گل اول تیمش را در این دیدار به ثمر رساند. بازیکنان ناپولی با وجود جلو افتادن از حریف صاحب نام و صدر جدولی خود به بازی هجومی خود ادامه دادند و موفق شدند در دقیقه 40 گل دوم خود را توسط گوران پاندف به ثمر رسانند و بازی در نیمه اول با همین نتیجه به پایان رسید.
با شروع نیمه دوم بازیکنان یوونتوس بازی را بهتر آغاز کردند و در دقیقه 48 یکی از گلهای خورده را توسط آلساندرو ماتری جبران کردند و به بازی امیدوار شدند. فاصله دو تیم با گلی که پاندف در دقیقه 68 به ثمر رساند بار دیگر به دو گل رسید، اما این پایان کار نبود و شاگردان کونته موفق شدند دو بار در دقایق 72 و 80 به ترتیب توسط مارسلو استیگاریبیا و سیمونه به پپه به گل رسند و بازی را به تساوی کشاندند.
یوونتوس با این تساوی ارزشمند بیرون از خانه جمع امتیازات خود را به 26 رساند و همچنان در صدر جدول باقی ماند.
هفته چهاردهم رقابتهای سری A جمعه با دیدار تیمهای جنوا و میلان آغاز میشود.