تعرض به زن جوان بعد از ...

کد خبر: ۲۲۴۰۰۷
|
۱۳ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۹:۳۸ 02 February 2012
|
72350 بازدید
|
اعضاي باند زورگيري كه زني جوان را ربوده و مورد آزار قرار داده‌ بودند براي بار دوم در دادگاه كيفري ‌استان البرز محاكمه شدند.

شرق نوشت: مردي 16 اسفند سال 87 به ماموران پليس خبر داد سه جوان، همسرش را ربوده‌اند و قصد دارند به او تعرض كنند. اين مرد از ماموران پليس كمالشهر كرج خواست همسرش را نجات دهند. پليس با به دست آوردن شماره پلاك خودرو پرايدي كه مريم -زن جوان- توسط سرنشينان آن ربوده شده ‌بود چند ساعت بعد ماشين را در حالي‌كه دو موتورسوار آن را اسكورت مي‌كردند، شناسايي كرد و دو نفر از متهمان به دام افتادند اما راننده پرايد توانست فرار كند. البته بعد از چندين روز تحقيق او نيز بازداشت شد.

با انتقال متهمان به اداره آگاهي، تحقيقات در اين خصوص آغاز شد. ابتدا زن جوان در مورد آنچه اتفاق افتاده بود به ماموران گفت: مدتي بود شوهرم به پيشنهاد دوستش به كرج آمده ‌بود و كار مي‌كرد. من هم براي سر زدن به او به کرج آمده ‌بودم. آن روز به محل كار شوهرم رفتم و با هم از آنجا خارج شديم. داشتيم راه مي‌رفتيم كه سه مرد پرايدسوار آمدند. آنها قصد داشتند با شوهرم دعوا كنند اما او درگير نشد. فحاشي كردند و خواستند سمت من بيايند كه شوهرم با آنها درگير شد. سروصداي ايجادشده باعث شد مردم جمع شوند اما آنها چاقو كشيدند و كسي حاضر نشد به ما كمك كند. آنها چاقو را زير گلوي من گذاشتند و در حالي‌كه دو نفرشان هم شوهرم را گرفته ‌بودند مرا سوار ماشين كردند. آن سه نفر در راه به من تعرض كردند. مي‌خواستند مرا بكشند اما چون مردي كشاورز آن اطراف بود و آنها را ديد از كشتن من پشيمان شدند و بعد هم كه ماموران رسيدند و من را نجات دادند.

تحقيقات بيشتر پليس نشان داد سه جوان سابقه‌داراني هستند كه شكايت‌هاي متعددي مبني بر زورگيري از آنها مطرح شده است. همچنين مشخص شد سه مرد جوان از اشرار منطقه هستند و از مدتي قبل تحت تعقيب پليس بودند. زماني كه بازجويي از متهمان آغاز شد آنها اعتراف كردند و توضيح دادند چطور زن جوان را ربودند و به زور مورد آزار قرار دادند. در حالي كه تحقيقات از متهمان در حال انجام بود80 نفر از شهروندان كرجي به ماموران مراجعه و درخصوص زورگيري از متهمان شكايت كردند.

پرونده با تكميل تحقيقات براي رسيدگي به دادگاه كيفري‌ استان البرز فرستاده شد. خرداد سال‌جاري سه متهم پاي ميز محاكمه رفتند. در ابتداي جلسه محاكمه نماينده دادستان كرج در جايگاه حاضر شد و در توضيح كيفرخواست گفت متهمان علاوه به تجاوز، سرقت و زورگيري هم انجام داده‌اند و من به عنوان نماينده دادستان تهران درخواست صدور حكم قانوني را در اين خصوص دارم. در ادامه شاكي براي متهمان درخواست اعدام كرد و گفت نه رضايت مي‌دهد و نه آنها را مي‌بخشد. سپس حميد متهم رديف اول در جايگاه حاضر شد.

او گفت: روز حادثه قرار بود سرقت كنيم و به همين دليل هم كمين كرده‌ بوديم كه متوجه زن و مردي شديم كه از ظاهرشان معلوم بود وضعيت مناسبي ندارند. براي زورگيري جلو رفتيم اما آنها مقاومت كردند. وقتي سروصدا كردند ما زن جوان را ربوديم. البته اول قصد تجاوز نداشتيم اما وقتي كه او را سوار ماشين كرديم و وي را به بياباني برديم و مورد آزار قرار داديم فكر مي‌كرديم با اين كار ساكت مي‌شود اما نشد. در ادامه ساير متهمان از خود دفاع كردند. در پايان جلسه محاكمه هيات قضات وارد شور شدند و متهمان را به اعدام در ملاءعام محكوم كردند اما پرونده درخصوص سرقت باز ماند و وقت رسيدگي مجدد تعيين شد. با اين حال پرونده با اعتراض متهمان به ديوان عالي كشور فرستاده شد و قضات ديوان‌عالي ايراداتي را به راي وارد و آن را نقض كردند. با ارسال مجدد پرونده به دادگاه كيفري‌استان البرز پرونده دوباره در شعبه هم‌عرض مورد رسيدگي قرار گرفت.

اين بار هم نماينده دادستان تهران درخواست مجازات براي متهمان كرد و گفت: متهمان زني را مورد آزار قرار دادند و زورگيري‌هاي متعددي كردند بنابراين درخواست اشدمجازات را براي متهمان دارم. در ادامه شاكيان در جايگاه حاضر شدند هرچند 80 نفر از اين مردان شكايت كرده‌ بودند، فقط 10 نفر از آنها در دادگاه حاضر شدند و شكايت كردند. شش نفر از اين شاكيان زنان بودند. آنها جزييات زورگيري‌ها را توضيح دادند.

اين بار متهمان اعترافات خود را پس گرفتند و گفتند شاكيان دروغ مي‌گويند و بي‌دليل عليه آنها شكايت كرده‌اند. سپس وكلاي متهمان در جايگاه حاضر شدند و دفاعيات خود را مطرح و در نهايت هيات قضات ختم جلسه را اعلام كردند و براي صدور راي دادگاه وارد شور شدند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۱
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱۴۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۲ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
آخرش چی شد؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۵ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
بايد اعدام شوند تا درس عبرتي براي ديگران شود
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۹:۳۵ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۴
اگر به قوانین اسلام عمل نشود امنیت از این جامعه رخت بر می بندد.
ali
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۰ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
فقط اعدام می تواند جامعه را از این حیوانات پاک کند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۴ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
سال 87 اتفاق افتاده و هنوز اعدام نشدند این کارها باعث می شود کسی هم که بهش ظلمی شده به دادگاه نیاید و این گونه افراد شرور گستاختر شوند.مگر تحقیقات در اینگونه پرونده ها چقدر طول میکشد؟!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۸ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
هیچ معلوم هست اینجا چه خبره ؟ خدا صبر بده به اون مرد و زن هموطن و فقط به مردمی که اون روز نظاره میکردند بگم شرفتان - غیرتتان - مردانگیتان کجا رفته . نمیتونستید حداقل با سنگ و آجر به سمت اون ماشین حمله کنید . پلیس مقتدر ....
پاسخ ها
هاب
| Iran, Islamic Republic of |
۲۰:۰۴ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۴
آخه اون 5تا منفی یعنی چی؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۰ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
مفسدان فی الارض واقعی اینها هستند که باید اعدام شوند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۳ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
دستگاه قضایی چرا بازی بازی می کند وقتی جرم اینقدر محرض است محاکمه بار دوم و...معنی ندارد. اعدام کمترین حکم برای این نامردان حیوان صفت است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۵ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
انصافا اعدام حق اینها نیست؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۲:۴۳ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۴
یعنی بیشتر یا کمتر؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۲ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
اخه اين ديگه چه وضعيه از سال 78 تاحالا نه حكي صادر شده و نه اجرا شده.اين بزرگترين مصيبت دستگاه قضائيه كشوره
احممد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۲ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
ایا در ایران مجازات تعرض به ناموس مردم چیزی کمتراز اعدام است؟باید دید این حیوان صفتان در چه محیطی رشد کرده اند......باید ریشه یابی کرد.تابناک لطفا از روان شناسان درخواست کنید موضع را به بحث بگذارند
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟