جشن روز ملی سینما در حضور ۲۰۰۰ سینماگر

فیلم: سخنان آتشین پرویز پرستویی و فرشته طائرپور با شهادتین!

پرستویی:‌ ای کاش این چند سال کار نمی‌کردم، چرا که جز رنج و توهین در این چند سال چیزی ندیدم... اسعدیان: ما حالمان خوب است، چرا که با ما با احترام برخورد شده، چون وقتی به خانه ما آمدید، عصای دست استاد انتظامی بودید؛ آن هم نه از روی ریا و تزویر... طائرپور: همچنان در مواجهه با تردید سیاستمداران و تکفیرِ کج فهمان، آسیب دیده و می‌بینیم...
کد خبر: ۳۴۴۹۳۴
|
۲۳ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۳ 14 September 2013
|
97557 بازدید
|
یک روز پس از بازگشایی خانه سینما، دو هزار سینماگر کشورمان گرد هم آمدند تا جشن روز ملی سینما را برگزار کنند؛ جشنی که هر ساله در روز سینما در خانه سینما برگزار می‌شد و در چند سال اخیر با تعطیلی موقت خانه سینما، برگزار نشده بود و حال با بازگشایی خانه سینما، برگزار شد؛ جشنی که هرچند جشن خانه سینما نبود، یکی از گردهمایی‌های کم سابقه سینماگران ایران شد که فرصت همبستگی دوباره این جامعه بزرگ بود.

به گزارش «تابناک»، پس از بازگشایی خانه سینما در روز ملی سینما، مهمانی ویژه دکتر حجت الله ایوبی، رئیس سازمان سینمایی به مناسبت روز سینما و بازگشایی نهاد صنفی سینماگران شامگاه ۲۲ شهریور ماه در باشگاه دیپلماتیک وزارت امور خارجه برگزار شد تا بار دیگر سینماگران گرد هم آیند و در رویدادی کم سابقه، دو هزار سینماگر از  قشرهای گوناگون این هنر ـ صنعت، گرد میز‌ها بنشینند و شبی را با لبخند و خوشی و البته امید به آینده‌ای که بسیاری از ایشان، با بیکاری مزمن مواجه نباشند، گذشت.

دانلود بخش اول

دانلود بخش دوم


جنتی: پای مجوزی که برای ساخت یا اکران فیلمی بدهیم، می‌ایستیم

علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آغاز این مراسم ضمن خوشامدگویی به سینماگران و تبریک روز ملی سینما، ابراز امیدواری کرد، این روز طلیعه‌ همکاری و همدلی و انسجام بیشتر اهالی سینما باشد.

وی با اشاره به پیشینه پرافتخار سینما ایران یادآور شد: در سه دهه گذشته، سینمای ایران با تولید صد‌ها فیلم و حضور در صد‌ها جشنواره داخلی و بین‌المللی و کسب جوایز متعدد داخلی و خارجی، توانسته افتخارات زیادی  برای کشورمان به همراه داشته باشد. وظیفه همه ما به ویژه وزارت ارشاد است که همه تلاشش را برای افزایش این بالندگی و شکوفایی و همچنین تقویت سینمای ایران به کار گیرد. 

فیلم: سخنان آتشین پرویز پرستویی و فرشته طائرپور با شهادتین!

این سبقه اما باعث نشد، وزیر فرهنگ و ارشاد چشم بر  چالش‌های بزرگ سینمای ایران ببندد و در این باره خاطرنشان کرد: به خوبی می‌دانم که امروز سینمای ایران با چالش‌های بسیاری روبه روست. تعداد سینماهایی که در ایران است، به تدریج روبه فرسودگی رفته، سرانه صندلی‌های سینما هر روز پایین‌تر می‌آید و مشکلات اقتصادی کشور، تأثیر خودش را بر حذف بلیت سینما از سبد خانواده گذاشته است. ما در سال ۹۰ مجموعا سیزده میلیون و چهارصد هزار نفر مخاطب در سینما‌هایمان داشتیم، در حالی که این رقم در سال ۹۱ به ۹ میلیون نفر رسید و این موضوع جای تأسف بسیار دارد.

جنتی ادامه داد: کمبود برخی اعتبارات، ضعف نیروهای کار‌شناس ماهر در سازمان سینمایی، ضعف تجهیزات داخلی، کمبود امکانات رفاهی و بیمه‌ای، ضعف‌های زیرساختی مانند نبود شهرک‌های مناسب سینمایی، نبود تجهیزات مدرن و کمبود توانایی بخش خصوصی برای ورود به سینما، ضعف بازاریابی در میدان های جهانی و... همه از مسائل و چالش‌های مهمی است که امروز با آن روبه رو هستیم، با این حال به آینده امیدواریم.

فیلم: سخنان آتشین پرویز پرستویی و فرشته طائرپور با شهادتین!

وزیر فرهنگ و ارشاد سپس ضمن ابزار امیدواری نسبت به کاهش این مشکلات  یادآور شد: تلاش ما بر این است که از بودجه‌ها و اعتبارات استفاده بهینه کنیم. لایحه نظام صنفی در سینما را حتما به تصویب برسانیم و در بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در سینما اعتمادسازی کنیم. مشکلات اهالی سینما پیرامون پرداخت مالیات را تا حد زیادی کاهش  و در سایه تعامل سازنده با محافل بین‌المللی، حضور فیلم‌های ایرانی را در بازار‌ها و شبکه‌های ماهواره‌ای بین‌المللی گسترش دهیم. همچنین ما تلاش داریم از اسپانسرهای گوناگون برای ساخت شهرک‌ها و فراهم آوردن زیرساخت‌ها کمک بگیریم و از همه مهم‌تر این که آیین‌نامه‌ها را بازنگری کنیم.

جنتی اما درباره یک موضوع چالش برانگیز نیز با صراحت لهجه سخن گفت و آن هم کیفیت صدور مجوز‌هاست که در این باره تأکید نمود: قبلا هم اشاره کرده بودم که وزارت ارشاد باید پای مجوزی که برای ساخت یا اکران یک فیلم می‌دهد، بایستد. معنا ندارد که فیلمی با مجوز ساخته و اکران شود و عناصر خودسری بخواهند آن را از روی پرده پایین بکشند و وزارت ارشاد تسلیم شود. ما تلاش می‌کنیم حقوق همه سینماگران را با عدالت پیگیری کنیم. آنچه برای ما ملاک است، قانون است و باید بدون تنگ‌نظری با همه برخورد کنیم.

فیلم: سخنان آتشین پرویز پرستویی و فرشته طائرپور با شهادتین!

علی جنتی در پایان سخنانش ضمن ابراز خرسندی از بازگشایی خانه سینما عنوان کرد: خوشحالم که پس از یک سال و نیم خانه سینما باز شد. دیروز یکی از روزهای بسیار خوشحال کننده برای ما بود و امروز که می‌بینم همه سینماگران در محیطی گرم کنار هم جمع شده‌اند، یکی از بهترین ساعات زندگی ماست. امیدوارم این همدلی ادامه داشته باشد و بتوانیم با کمک شما آینده‌ای درخشان را بسازیم.

پرستویی: جز رنج و توهین در این چند سال چیزی ندیدم


پرویز پرستویی، بازیگر سینمای ایران در بخشی از این مراسم گفت: نمی‌دانم چرا من باید در این شب سخنرانی کنم، اما خوشحالم پس از گذشت هشت سال توانستم در میان شما باشم. این روز‌ها مشغول بازی در فیلم جدید میرکریمی با نام «امروز» هستم. میرکریمی به من گفت که پس از چند سال دوباره شروع به ساخت فیلم کرده‌ام، اما من گفتم که من چند سال است که دارم کار می‌کنم؛ اما‌ ای کاش این چند سال کار نمی‌کردم، چرا که جز رنج و توهین در این چند سال چیزی ندیدم، البته انتظاری هم از خانه سینما برای حمایت از خود نداشتم، زیرا می‌دانستم خانه سینما نیز با مشکلات بسیاری روبه روست.

فیلم: سخنان آتشین پرویز پرستویی و فرشته طائرپور با شهادتین!

وی ادامه داد: بیشتر خوشحال می‌شدم  کسانی که امشب در این مهمانی غیبت دارند نیز حضور داشتند، امیدوارم با حضور دولت امید اتفاقات خوبی برای سینمای ایران رخ دهد. از همه هنرمندان و سینماگران می‌خواهم که بیاید تا همه چیز را از نو شروع  و همه گذشته را فراموش کنیم.

پرستویی بیان کرد: شایعه شده بود که پرویز پرستویی در سکوت خبری از سینما خداحافظی کرده و به روستای خود برای کشاورزی رفته است. من کشاورز‌زاده هستم، ولی از دهه ۴۰ یاد گرفته‌ام که حق ندارم کار نکنم و وظیفه دارم در حوزه هنر کار کنم، من برای معروف شدن نیامده‌ام. خوشحالم که امشب همه مسئولان دولت یازدهم در کنار هنرمندان نیز هستند. باید تمام کینه و کدورت‌ها را کنار گذاشته و به فکر مخاطبانی باشیم که چشم انتظار آثار ما هستند.

اسعدیان: حالمان خوب است چون عصای دست استاد انتظامی بودید

همایون اسعدیان، رئیس کانون کارگردانان به عنوان دیگر سخنران مراسم نیز با اشاره به این که عزیزانی بودند که دوست داشتند چنین روزهایی را ببینند، ولی امروز در کنار ما نیستند، گفت: ما حالمان خوب است و بهتر است، بگویم بهتریم. مگر در این چند روز چه اتفاقی برای سینمای ایران رخ داده است، مگر سیل عظیم مخاطب به سینما روی آورده است؟ یا مشکل صندوق بیمه بیکاری اهالی سینما حل شد؟ یا شاید هم کپی غیر مجاز آثار سینمایی دیگر وجود ندارد، نه هیچ معجزه‌ای نشده اما حال همه ما خوب است.

فیلم: سخنان آتشین پرویز پرستویی و فرشته طائرپور با شهادتین!

وی ادامه داد: حجت الله ایوبی، رئیس سازمان سینمایی، زمانی که به خانه سینما آمد، گفت این خانه چقدر کوچک اما پربار است. شاید این حس خوب که در بین ماست، به دلیل باز شدن خانه کوچک ما در کوچه سمنان است؛ اما این هم نیست چرا که خانه سینما نماد همدلی سینماگران است.

کارگردان فیلم سینمایی «طلا و مس» بیان کرد: ما حالمان خوب است، چرا که با ما با احترام برخورد شده، چون وقتی به خانه ما آمدید، عصای دست استاد انتظامی بودید؛ آن هم نه از روی ریا و تزویر. ما حالمان خوب است، چون پس از چند سال توهین، شما کنار ما ایستاده‌اید و به سینمای بزرگ و فرهنگ شریف سر تعظیم فرو می‌آورید. زمانی که کمر به نابودی سینما بسته بودند، صبورانه تحمل کردیم و زمانی که کلمه قانون را به ابتذال کشیده بودند، کوچک و بزرگ کنار هم ایستادیم.

فیلم: سخنان آتشین پرویز پرستویی و فرشته طائرپور با شهادتین!

اسعدیان گفت: از مدیران دولتی می خواهم که ما را باور کنند و بدانند  ما نیز به اندازه مسئولان دغدغه فرهنگ ایران را داشته و سربلندی جمهوری اسلامی ایران، سربلندی ماست. معجزه اصلی این شب، همدلی شما مدیران دولتی با اهالی سینماست.


رشیدی: جشن روز ملی سینما، برگ زرین تقویم فرهنگ کشور بوده، هست و خواهد بود

در ادامه مراسم داود میرباقری کارگردان سینما نیز به محض ورود به سالن به پشت تریبون رفت و در گفتاری کوتاه، با تبریک روز ملی سینما عنوان نمود: امیدوارم روزهای آینده برای سینمای ایران روزهای خوبی باشد.

فیلم: سخنان آتشین پرویز پرستویی و فرشته طائرپور با شهادتین!

همچنین داود رشیدی که به جشن روز ملی سینما نیامده بود، طی نامه‌ای بازگشایی خانه سینما را تبریک گفت. در متن این نامه آمده بود: «صمیمانه‌ترین تبریکات خود را به مناسبت روز ملی سینما و بازگشایی خانه سینما به حضور همکاران، دوستان و فرزندان عزیزم در خانواده بزرگ و باعزت سینمای ایران تقدیم می‌دارم و از این که به دلیل سفر امکان حضور و همراهی در جمع باشکوه شما را ندارم عذرخواهی می‌کنم.

وظیفه دارم مراتب قدردانی خود را از حجت الله ایوبی در امر بازگشایی خانه سینما و برپایی این جشن تشکر نمایم. جشن ملی روز ملی سینما، برگی درخشان و زرین از تقویم فرهنگ و پرافتخار و بزرگ کشور عزیزمان بوده و هست و خواهد بود».

طائرپور پس از شهادتین: با همان کلید در دهان بدگویان به سینما را هم ببندید

سپس فرشته طائرپور، تهیه‌کننده و یکی از ر<سای سابق هیأت مدیره‌ خانه سینما متنی را خواند. در نطق فرشته طائرپور آمده بود:

فیلم: سخنان آتشین پرویز پرستویی و فرشته طائرپور با شهادتین!

«یا حفیظ و یا امین

سلام بر همه سینمای ایران... و سلام بر مردانی در عرصه سیاست، که سینمای ملی ایران را از صمیم جان، دوست می‌دارند. سالنمای سینمای ملی ایران یک بار دیگر ورق خورده و سال نوی خود را آغاز کرده است.

دیگر مهم نیست که روز تکریم سینمای ملی، از تقویم‌ها حذف شده است... دیگر مهم نیست که دکه تفکر و ادبیات آلوده، در بازار سینمای ایران، در آتشی که خود افروخته، هنوز به تمامی نسوخته است... دیگر مهم نیست که خزانه سینمای ایران از همه بودجه‌ها و اندوخته‌های نقدی و اعتباری، و ریالی و دلاری خود تهی است... .

فیلم: سخنان آتشین پرویز پرستویی و فرشته طائرپور با شهادتین!

مهم این است که ما خانواده سینمای ملی ایران، به همراه آثارمان و آرمان‌هایمان، از تار‌ترین سال هایی که برایمان رقم زده بودند، گذشته ایم و به امروز رسیده‌ایم... مهم این است که قفل، از خاطر و خانه‌مان گشوده شده... مهم این است که درخت صبر سینمای ایران، یک بار دیگر شکوفه ظفر داده... و مهم این است که داریم جان گرفتن دوباره این ققنوس پر و بال سوخته را جشن می‌گیریم... همه با هم. جای همه آنهایی که حسرت دیدن این روز را با خود به خاک و افلاک بردند، خالی است... .

جناب دکتر ایوبی، بگذارید ابتدا با شما سخن بگویم که امشب میزبان ما شده‌اید تا محرومیتمان را از میزبانی در جشن هر ساله «خانه سینما» در چنین مناسبتی، تسکین دهید:

به قول آن جمله آشنا، «من نوشتم از راست... تو نوشتی از چپ... وسط سطر رسیدیم به هم». این یک واقعیت متقن و مغتنم است که هر یک از ما از نقطه‌ای متفاوت، به طرف دیگری حرکت می‌کنیم. ما از سمت سینما می‌آییم... و شما از سوی سیاست... ما بارمان، بلور بارفَتَن است... و شما بارتان، فولاد سنگ شکن... بارِ بارفَتَنی ما، از اصابت سنگی، طنین تندری و یا حتی تلنگر سرانگشتی، ترک بر می‌دارد... و بار فولادی شما، هر چه ضربت ببیند، آبدیده‌تر می‌شود.

فیلم: سخنان آتشین پرویز پرستویی و فرشته طائرپور با شهادتین!

ما از راست می‌نویسیم و شما از چپ... یا شاید هم شما از راست و ما از چپ، فرقی نمی‌کند... مهم این است که خواسته و ناخواسته، مدام در میانه سطر روزگار  به هم می‌رسیم... دقیقا در‌‌ همان بزنگاهی که میعادگاه هر دوی ماست. با ملت... با ملت و طلبِ ملت... با ملت و عزتِ ملت... و با ملت و قضاوتِ ملت... .

آیا به ما حق می‌دهید که در آستانه هر تغییری، این پرسش‌های تاریخی، از خاطرمان خطور کند که: نکند باز سیاست، به سینما جفا کند!؟ نکند باز سیاست، وزن پولادین خود را، بر شانه‌های شکننده سینما بگذارد!؟ نکند باز سیاست به جا نیاورد که قرار است سکوی ایستادگی و سربلندی و جلوه‌گری فرهنگ و هنر باشد... و این جام بلورین و جهان نما را پیشِ نگاه همه انسان‌ها، اعم از ایرانی و جهانی بر سر دست بگیرد!؟

نکند باز سیاست فراموش کند که سینماگران هر چه آرام‌تر، آگاه‌تر، شاد‌تر و آزاد‌تر باشند، هرچه بیشتر نسبت به قدرت‌ها و هیبت‌ها و مکنت‌ها، بی‌اعتنا و بی‌ادعا باشند و هر چه از حواشی مزاحم در فضای فعالیتشان کاسته شود، در انجام وظایف خود، موفق‌تر خواهند بود!؟

فیلم: سخنان آتشین پرویز پرستویی و فرشته طائرپور با شهادتین!

نکند باز پستوهای سیاست، پناه و پشتوانه فرصت طلبانی شود که مدام واویلاهای سیاسی سرمی‌دهند، تا صله‌های سینمایی بگیرند!؟... همان هایی که در این چند سال، توجه مخاطبان را از فیلم‌های در حال نمایش گرفتند و به سمت بحران‌های پشت پرده سینما سوق دادند، تا در گل آلودی این برکه، ماهی‌های میلیاردی خود را صید کنند.

جناب دکتر ایوبی، با‌‌ همان کلیدی که در به ناحق بسته «خانه سینما» را گشودید، در دهان بدگویان به سینما را ببندید... چنین جفایی با سلامت و ساحت سینمای ملی ایران سازگار نیست.

و جناب وزیر اجازه دهید که با شما نیز سخنی بگویم:

ما، خانواده سینمای ملی ایران، برخاسته از دل نخبگان فرهنگ و هنر این سرزمین، امروز درآستانه سال نوی سینما و با به سر رسیدن زمستان استخوان سوزی که بر ما گذشت، در این جشن مبارک، شهادت می‌دهیم؛ شهادت می‌دهیم که بر هیچ الهه‌ای جز الله، ایمان نیاورده‌ایم... شهادت می‌دهیم که رسول اکرم، آن قسم خورده به قلم و مبعوث گشته برای اتمام مکارم اخلاق را به عنوان پیامبر خود برگزیده‌ایم... شهادت می‌دهیم که مروت را در هیچ مکتبی، بیش از مکتب مولا علی، نیافته‌ایم... شهادت می‌دهیم که ایران، سرزمین مقدس ماست... و سربلندیم که گِل ما را از خاک پاک این خطه سرشته‌اند...

فیلم: سخنان آتشین پرویز پرستویی و فرشته طائرپور با شهادتین!

و شهادت می‌دهیم که جز در سایه سار درخت ایران، عزتی برای خود جستجو نمی‌کنیم... همان درخت افراشته‌ای که ریشه‌اش ملیت، ساقه‌اش فرهنگ، شاخه‌اش استقامت، برگش بداعت، شکوفه‌اش عزت و میوه‌اش درایت و دانایی است.

آری جناب وزیر، ما مسلمانیم و ایرانی... ایرانی‌ایم و مسلمان... و بیش از سی سال است که با پندارمان، گفتارمان و کردارمان، این شهادت‌ها را برای همه گوش‌های شنوا، تکرار کرده‌ایم... اما همچنان در مواجهه با تردید سیاستمداران و تکفیرِ کج فهمان، آسیب دیده و می‌بینیم.

فیلم: سخنان آتشین پرویز پرستویی و فرشته طائرپور با شهادتین!

جناب وزیر، قبله نماز ما، همان کعبه‌ای است که همه مسلمانان و علمای اعلام، رو به آن سجده می‌کنند... اما قنوت‌مان حدیثی دیگر دارد. جناب وزیر، پیشانی ما داغِ مُهر ندارد... اما داغ مهرِ مردم و مملکتمان را در سینه داریم... جناب وزیر ما اینگونه مسلمانیم و اینگونه ایرانی... گذشته‌ای داریم سرشار از افتخار... امروزمان، خوب یا بد، گذشتنی است... حرفه‌مان ساختن رویاها و فرداهاست، اگر می‌خواهید فردای این سرزمین را، دست در دست اهالی فرهنگ آن بسازید، چاره‌ای ندارید جز آنکه: ما را بشناسید... دوست بدارید ...و احترام بگذارید».


ایوبی: امیدوارم نیاز نباشد هنرمند برای اثبات اسلامش شهادتین بخواند


حجت‌الله ایوبی، رئیس سازمان سینمایی، که میزبان مراسم روز ملی سینما بود، در سخنانی اظهار کرد: از این که پس از گذشت سالیان، بار دیگر با انرژی مثبت دور هم جمع شده ایم، خدا را شکر می گویم. خوشبختانه نسیم بهاری و نسیم نوروزی در حال وزیدن است و امیدوارم این نسیم آغازی بر حرکت به سمت فردای سینمای ایران باشد.

فیلم: سخنان آتشین پرویز پرستویی و فرشته طائرپور با شهادتین!

وی ادامه داد: امیدوارم دیگر غم در دل هنرمندان ایرانی رخنه نکرده و با این همدلی و شادمانی برای اعتلای سینمای ایران پیش برویم. امیدوارم همه بدانند که سینمای ایران پیشانی پرافتخار فرهنگ این سرزمین است. امیدوارم از این پس هیچ‌ گاه نیاز نباشد که هنرمند ما برای اثبات اسلامش، شهادتین بخواند، در حالی که همه می‌دانیم که سینمای ایران در سال‌های سخت، خدمات زیادی به این کشور کرده است.

معاون وزیر ارشاد با اشاره به این که آغاز کارش با سختی‌هایی همراه بوده است، گفت: سینمای ایران در سال های سخت، خود را اثبات کرده است. برخی از دوستان از این که کار را به سختی آغاز کردیم، نگران بودند اما به آنها می گویم که نومید نباشند، چرا که سختی ها را پشت سر می گذاریم. این انرژی متراکم در بین هنرمندان به ما کمک می کند تا راهی را که آغاز کردیم  به پایان ببریم و به شما قول می دهم که در برابر سختی های موجود در این راه ایستاده ایم و مبارزه می کنیم. ما راهی را که آغاز کرده‌ایم، ادامه خواهیم داد تا آرامش را به سینمای کشور بازگردانیم.

ایوبی در پایان خاطرنشان کرد: من با عشق و انرژی فراوان به خدمت شما و سینمای ایران آمدم و برای سختی‌هایش هم آماده‌ام.

فیلم: سخنان آتشین پرویز پرستویی و فرشته طائرپور با شهادتین!

گفتنی است، مسعود کیمیایی، ناصر تقوایی، پرویز پرستویی، منوچهر شاهسواری، پیمان قاسم خانی، بهاره رهنما، بهروز افخمی، هومن بهمنش، محمدرضا هنرمند، منوچهر محمدی، رضا میرکریمی، مرجان شیرمحمدی، نازنین مفخم، جهانگیر الماسی، کیانوش عیاری، عبدالحسن برزیده، واروژ کریم مسیحی، رخشان بنی‌اعتماد، جهانگیر کوثری، فرشته طائرپور، فریبا کوثری، فریدون جیرانی، محمدمهدی عسگرپور، فرهاد توحیدی، ابراهیم مختاری، امیر اثباتی، ناصر عرفانیان، محمد حیدری، حمید فرخ‌نژاد، جعفر صانعی مقدم، نیکی کریمی، هنگامه قاضیانی، مهناز افشار، سامان مقدم، علی قربان زاده، سعید تهرانی، هوشنگ توکلی، سیدمحمد بهشتی، پروین صفری، منیژه حکمت، حسین پورشیرازی، اکبر عبدی، امین تارخ، جعفر گودرزی، عبدالله اسکندری، یدالله صمدی، همایون اسعدیان، مازیار میری، بیژن محتشم، اصغر پورهاجریان، داریوش اسدزاده، بیژن میرباقری، آرش معیریان، ناصر شفق، داریوش بابائیان، فریبرز عرب‌نیا، علی معلم، علی مصفا، محمد اطبایی، اکبر نبوی، هوشنگ گلمکانی، حبیب ایل‌بیگی، سهیل جهان‌بیگلری، علی قوی تن، فرید فرخنده کیش، امیرحسین علم‌الهدی، امیرشهاب رضویان، حسین ترابی، لوریس چکناوریان، محمود عزیزی، محمد متوسلانی، ابراهیم شیبانی، علی دهکردی، حمیدرضا دلاوری، سیامک اطلسی، کامران ملکی، عزیزالله حاجی مشهدی، سیمون سیمونیان، فریدون شهبازیان، مهدی فخیم‌زاده، جمیل رستمی، آنا نعمتی، احمد امینی، ماهایا پطروسیان، آهو خردمند، حسین یاری، آریا عظیمی نژاد، گوهر خیراندیش، شهرم اسدی، لادن مستوفی، مهوش شیخ‌الاسلامی، پریوش نظریه، پانته‌آ بهرام، مرضیه برومند، علیرضا شجاع نوری، وحید موساییان، روح الله حجازی، محمدرضا صابری، محمد نشاط، محمد اشرفی، سعید ابوطالب، حسین مسافرآستانه، اکبر خواجویی، بهروز شعیبی، عبدالله اسفندیاری، محمد درمنش، سیامک شایقی، سیدمحمود رضوی، ابوالفضل جلیلی، محمدعلی طالبی، ابوالحسن تهامی‌، منوچهر اسماعیلی، ناصر ممدوح، جلال مقامی، منوچهر والی‌زاده، حسین عرفانیان، محمود قنبری، مجتبی فرآورده، بهرام عظیمی، احمدرضا درویش، محمدحسین لطیفی، نادر مقدس، کیومرث پوراحمد، ناصر چشم آذر، فاطمه معتمد‌آریا، کامبوزیا پرتویی، رضا کیانیان، طناز طباطبایی، علیرضا داوودنژاد، حسین پاکدل، عاطفه رضوی، محمدحسن پزشک، محس علی‌اکبری، حبیب اسماعیلی، سعید ابراهیمی‌فر، بهنام بهزادی، بیژن امکانیان، غلامرضا موسوی، تورج منصوری، رعنا آزادی ور، سعید اسدی، علیرضا سبط احمدی، محمد احمدی، قاسم قلی‌پور، شهرام مکری، داریوش بابائیان، داوود رسولیان، سامان سالور، محمدرضا اصلانی و سید‌ضیاءالدین دری بخشی از نام آشنایان حاضر در این مراسم بودند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱۷۳
انتشار یافته: ۸۴
ناشناس
|
United Kingdom
|
۱۳:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۳
درود بر آل پاچینوی ایران، پرویز پرستویی
واقعا هنر پیشه خاکی، فروتن و متواضعیه.
پاسخ ها
امیرعلی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۳
چرا آل پاچینو؟
پرستویی تکه.
خود نام پرستویی گویای همه چیز هست.
مهدی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۳
تشابه آل پاچینو و استاد پرویز پرستویی چیه؟
این که هر دو بازیگر خوبین؟
بنده خدا
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۳
آلپاچینو که مرحوم زنده یاد خسرو شکیبایی بود. پرستویی حرف قشنگی زد" یاد گرفته ام که اجازه ندارم کار نکنم"
ساکت
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۳
بیش باد.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۰:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۳
تصور کن آلپاچینو ، نقش رضا مالمولک رو بخواد بازی کنه. عمرا بتونه
مهدی
| Iran, Islamic Republic of |
۰۱:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۴
او آل پاچینوی این سینما نیست بلکه حاج کاظم این سینماست.
یاعلی
سعید
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۴
مردی زلال که بر روی پرده در چشمانش صداقت و نجابت با کیمیای هنر درخروش است
کمیل
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۴
پرستویی یگانه است . با کسی قیاسش نکنید
وحید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۳
تابناک خدایی حجم فایلها با این نت داغون ما خیلی بالاست کاربران عادی نمیتونن دانلود کنن اگه میشه فیلها رو کوتاه تر کنید و قسمت های مهم هر مراسم یا سخنرانی رو بذارید
منوچهر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۳
مرد واقعی پرویز پرستویی است و هیچگاه از یاد نمیرود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۳
بازگشائي خانه سينما مبارك باشد . انشا اله كه مشكل تمامي سرمايه گذاران ، تهيه كنندگان ، كارگردانان ، هنرپيشگان و هنروران و عوامل فني ايراني هم حل شود . اما دوستان ! سينما فقط محدود به هنرپيشگان و كارگردانان ايراني نيست . مهمترين ركن سينما " مخاطب " است . مخاطب نباشد ، افراد معروف محبوب چه كساني خواهند شد ؟؟ سينما دار ها گناهشان چيست ؟؟ چرا بيش از 30 سال است كه نمايش فيلم هاي روز و با كيفيت سينماي جهان در ايران ... ؟؟ در اين سينما همه ناراضي اند ! از كارگردان و هنرپيشه ايراني بگير ، تا سينما دار كه حتي سينماي ريولي ( صحرا )‌ در آستانه تعطيلي است ! و تا من مخاطب كه دوست ندارم 6 هزار تومان پول بليط براي يك اثر سطح پائين ايراني بدهم . چرا سينماي ما با اكران فيلم هاي روز جهان با مخاطب آشتي نمي كند ؟؟ نمونه اش هم موجود است . سال 1371 و اكران فيلم تحسين برانگيز " با گرگها مي رقصد " . صف مقابل سينماها ديدني بود . آنها كه با سينما قهر كرده بودند به واسطه اين فيلم به سينما برگشتند و يكي دو تا فيلم ايراني را هم ديدند . در اين سينماي تك بعدي و حمايت كور كورانه و متعصبانه از فيلم هاي ايراني حتي در حق كودكان هم جفا مي شود . چرا كودكان ايراني حق ندارند تا كارتونهاي زيبا و روز جهان را بر پرده سينما ببينند ؟؟ ... نگاه افراطي و عدم اكران فيلم هاي خارجي ... چه كمكي به سينماي ايران كرده ؟؟ يكبار بيائيد نمودار هزينه و فايده را ترسيم كنيد و سينمادار و مردم را هم در معادلات خودتان سهيم كنيد تا ببينيد عدم اكران فيلم هاي خارجي منفعتش براي سينما بيشتر بوده يا مضراتش ؟! فقط لطفا مخاطب كه همانا " مردم " هستند را هم فراموش نكنيد ! مردم ، كودكان اين مردم و سينما دار ها هم حق دارند . اكران صرف آثار ايراني فقط نشانه انحصار طلبي و خود خواهي است ! درست مثل ملكه فيلم سفيد برفي كه آينه فقط بايد زيبائي او را نشان دهد و " بود " او در " نبود " رقيب است . ( سايت محترم تابناك ! مي دانم كامنت من باب طبع جنابعالي هم نيست ! اما اگر به آزادي بيان معتقدي ، اگر صرفا طرفدار تك صدائي نيستي ، نظر مرا هم نمايش بده . ممنون .)
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۴
با فرمایش این دوست عزیز کاملا" موافقم . من برای اولین بار فیلم با گرگها میرقصد را در سینما دیدم.....روحش شاد و یادش گرامی باد!!!!!!!
حسین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۳
ابتذال!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۳
جمعش کنید بره، سینمای بی سرو ته ایرانو
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۴
هنر این عزیزان از مردمی بودنشان معلوم است ولی شما که چنین ادعایی دارید چه هنری دارید مه چنین پنجه بر کار بزرگان می کشید ؟این که چند فیلم خوب خارجی دیده اید؟
بهادری
|
Germany
|
۱۵:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۳
درود بر تابناک که از هم سایت ها و روزنامه ها گزارشی کامل و ساعت به ساعت برای ما تهیه کردند و
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۳
اقاي پرستويي كار بكني يا نكني بدان كه از صميم قلب به خاطر آنچه كردي دوستت داريم هميشه در قلب مايي.
راستي جناب سلحشور نبود؟؟؟
فيروزه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۳
درود بر بازيكر بي نظىر ومحبوب ما اقاي برستويي
محمود
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۳
آرزوی توفیق برای هر ایرانی هنرمند که به فکر اعتلای فرهنگ ناب ایرانی هستند را دارم.
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟