«از آنجا که میزان سهام جنابعالی 1624 سهم میاشد، چون بر اساس وکالتنامه زیر مسئولیت سهام مذکور را به بنیاد واگذار نموده اید لذا بنیاد سهام فوق را به قیمت واگذار شده از طرف سازمان خصوصی سازی و احتساب هزینه های مربوط، به بانک دی واگذار نمود تا بانک مذکور پس از افزایش سرمایه نسبت به اعطای سهام خود، که قدرت نقد شوندگی را دارد اقدام نمایند و البته تا قبل از آن نیز، گواهی صورتحساب نحوه مشارکت ایثارگران در بانک را، به مبلغ 584/ 455/ 53 ریال صادر تا در صورت درخواست جنابعالی پس از 6 ماه از تاریخ مجوز بانک مرکزی با رعایت مقررات مربوط با احتساب 20 درصد سود سالانه بصورت روزشمار از طرف بانک فراهم خواهد شد».
متن بالا توضیحی بود در برگهای که در بالای آن نوشتهاند:
«فرم درخواست مطالبه ایثارگران ویژه فردی که به بنیاد شهید و امور ایثارگران وکالت می دهد» و به یکی از خانوادههای ایثارگران در 2 /7/ 92 تحویل داده شده است و در ازای آن به ایشان قول داده بودند که تا پایان مهرماه بخشی از طلب او را با فروش سهامش پرداخت نمایند، ولی... .
21 تیرماه سال 92 بود که معاون پارلمانی رئیس جمهور دولت دهم، از دستور ویژه رئیسجمهور برای پرداخت مطالبات ایثارگران تا پیش از پایان دولت خبر داد و دو روز بعد (23 تیرماه) گزارش تابناک درباره پرداخت نکردن بموقع این حقوق و همچنین گرفتن تعهد محضری از خانوادههای معزز شهدا و ایثارگران برای اعطای سهام منتشر شد و با پیگیری این خانوادهها که چشم و چراغ ملت بودند، در هفتم مردادماه 92 نامه 160 نماینده مجلس برای پرداخت نقدی مطالبات ایثارگران منتشر شد که بنا بر بند 12-27 قانون بودجه سال 92، دولت مکلف بوده شرکت مادر تخصصی هولوینگ خلیج فارس را به فروش برساند و درآمد آن را به خزانه واریز کند و بر اساس این درآمد، مطالبات ایثارگران نقدی پرداخت شود و چند روز بعد تنها تأثیری که بر روند این موضوع داشت، این بود که تعهدنامه محضری که به زور از ایثارگران میگرفتند، تبدیل به تعهدنامهای غیر محضری شد تا شاید کمی از قبح مسأله بکاهد.
اما چند روز پیش، هفتم اسفند ماه بود که معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در بندر عباس گفت: 32 درصد از معوقات ایثارگران از سال 86 تا کنون پرداخت شده و مابقی آن تا پایان امسال و سال آینده پرداخت میشود. چند روزی که گذشت، متوجه شدیم که قول و سخن حجتالاسلام و المسلمین شهیدی انجام شده و تنها بخشی از این معوقات برای بخشی از ایثارگران که سالهاست منتظر دریافت حقشان هستند، پرداخت شده است و الباقی این عزیزان که سالهاست امید دریافت کمتربن حقشان را از یکی از مهمترین سازمانهایی که شرکتهای اقتصادی بسیاری دارد، دارند باز هم بی بهره ماندند.
اما صرفنظر از اینکه بنیاد شهید و امور ایثارگران، که بسیاری از شرکتهای اقتصادی را در اختیار دارد و همچنین از بودجههای دولتی نیز بهره میبرد، این پرسش در اذهان به وجود میآید که چرا حقوق خانوادههای معزز شهدا و ایثارگران باید اینچنین به تعویق بیفتد. البته آن مبالغی که قرار بود سال 86 و یا پیش از آن توسط این عزیزان صرف امور زندگانیشان شود، اگر بخواهند با نرخ تورم محاسبه کنند، ماجرای غمانگیز دیگری را در پی خواهد داشت؛ مثلاً اگر دیروز آن چند میلیون ناقابل هزینه خرید یک خودرو بود، امروز بهای خرید یک موتور سیکلت است و شاید فرداهای دیگر هزینه خرید یک دوچرخه و... شود.
نکته بالاتر آنکه سهام شرکتهای سودآور دولتی! را چنان به زور قالب ایثارگران کردند و تعهدها گرفتند که اگر روزی توانستند آنها را بفروشند، به حساب سپرده ایثارگر واریز و در اسرع وقت به اطلاعشان برسانند و هزاران وعده و وعید دیگر؛ آن هم در کشوری که هزاران میلیارد به افراد سودجو وام و امتیازهای بیمورد تعلق میگیرد؛ برای نمونه، پاداش بازنشستگی یکی از این خانوادهها را که 32 درصد آن در آغاز سال پرداخت شده است، الباقی آن را به یک برگ اعطای سهام به میزان 68 درصد باقی مانده تبدیل کردند که ایشان قرار است با این برگه و تعهد ذیل آن بداند که دیگر هیچ طلبی ندارد و به انتظار بنشیند که شاید روزی از روزها بتواند سهام خود را نقد کند و یا با سود دریافتی از آن بتواند سرپناهی برای خود بسازد و ... .
ملالی نیست که پس از سالها برای پرداخت حق وارثان انقلاب امروز و فردا میکنند و دستور ویژه میدهند و نامههای پر از امضا مینویسند؛ اما دستکم به این گفتهها، جامه عمل بپوشانند.
در پایان برای آگاهی مسئولین و خوانندگان محترم، تصویری از این اعطای سهام را به حضورتان تقدیم میکنیم.