کیوسک بین‌المللی «تابناک»؛

انتقاد از نقش مخرب احتمالی کنگره در توافق هسته‌ای ایران

تأکید بر ضرورت ادامه مسیر مذاکرات هسته‌ای ایران، انتقاد از نقش منفی احتمالی کنگره آمریکا بر توافق هسته‌ای، اظهارات یک مقام کاخ سفید درباره مذاکرات ایران و ۱+ ۵، دیدگاه رئیس مجلس نمایندگان آمریکا درباره ایران و ادعای مصالحه سیاسی «تندرو‌ها» و «عملگرایان» در ایران برای توافق هسته‌ای، از جمله مهم‌ترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.
کد خبر: ۴۴۷۳۴۲
|
۱۶ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۰ 07 November 2014
|
11109 بازدید
|
۳
انتقاد از نقش مخرب احتمالی کنگره در توافق هسته‌ای ایرانتأکید بر ضرورت ادامه مسیر مذاکرات هسته‌ای ایران، انتقاد از نقش منفی احتمالی کنگره آمریکا بر توافق هسته‌ای، اظهارات یک مقام کاخ سفید درباره مذاکرات ایران و ۱+ ۵، دیدگاه رئیس مجلس نمایندگان آمریکا درباره ایران و ادعای مصالحه سیاسی «تندرو‌ها» و «عملگرایان» در ایران برای توافق هسته‌ای، از جمله مهم‌ترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.

انتقاد از نقش مخرب احتمالی کنگره در توافق هسته‌ای ایران

به گزارش «تابناک»، امروز نیز بخشی از مطالب مطبوعات جهان درباره ایران، به موضوع هسته‌ای و به ویژه تأثیر نتایج انتخابات میان دوره‌ای سنای آمریکا بر مذاکرات هسته‌ای اختصاص دارد.

سایت نشریه «فایننشال تایمز» با انتشار مطلبی در این زمینه، گفت‌و‌گوهای پیش روی هسته‌ای در عمان را دیداری تاریخی دانسته که می‌تواند نتیجه مذاکرات هسته‌ای ایران را رقم بزند. در این میان، به باور این نشریه، نتیجه مذاکرات نباید در رسیدن ایران و ۱+ ۵ به توافق تردید ایجاد کند.

فایننشال تایمز در تأیید استدلال به تأثیرات توافق هسته‌ای ایران بر منطقه خاورمیانه اشاره کرده و می‌نویسد، چنین توافقی می‌تواند ثبات را به منطقه بازگردانده و به مقابله با آشوب‌های موجود کمک کند.

انتقاد از نقش مخرب احتمالی کنگره در توافق هسته‌ای ایران

سایت شبکه خبری «بلومبرگ» نیز مطلبی ‌در همین زمینه منتشر کرده و خواستار دور نگه داشته شدن کنگره از مذاکرات هسته‌ای ایران شده است. این سایت می‌نویسد، دیپلمات‌های ایرانی به خوبی می‌دانند که پیروزی جمهوری خواهان در سنا به معنای جدی شدن خطر تحریم‌های جدید و عدم مصالحه از سوی آمریکا خواهد بود و این به معنای افزایش فشار‌ها در آستانه ضرب الاجل ۲۴ نوامبر است.

با این حال، ایران و آمریکا باید به مذاکرات خود ادامه دهند و کنگره نیز باید بداند ‌ایده وضع تحریم‌های جدید، ایده بسیار بدی است، زیرا در عمل سبب می‌شود با شکست مذاکرات، هدف آمریکا برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای ‌شکست بخورد.

انتقاد از نقش مخرب احتمالی کنگره در توافق هسته‌ای ایران

در همین حال، کاخ سفید از وجود جنبه‌های بسیار دشوار در مذاکرات هسته‌ای ایران سخن گفته است. به نوشته خبرگزاری کویت، جاش ارنست، دبیر مطبوعاتی کاخ سفید اظهار داشته جنبه‌های بسیار دشواری در مذاکرات هسته‌ای ایران ‌مانده که هنوز حل و فصل نشده است.

وی افزوده: «همچنین آشکار است ‌تصمیمات مهمی وجود دارد که مذاکره کنندگان ایرانی و حکومت ایران باید بگیرند و تعیین کنند که مایلند چه کارهایی ‌برای رفع نگرانی‌های جامعه بین‌المللی درباره برنامه هسته‌ای خود و تلاش‌هایشان برای دستیابی به سلاح هسته‌ای انجام دهند». 

انتقاد از نقش مخرب احتمالی کنگره در توافق هسته‌ای ایران

در این میان، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا از بی‌اعتمادی به ایران سخن گفته است؛ موضوعی که البته نه‌ مستقیم با بحث هسته‌ای، بلکه با احتمال کمک گرفتن از ایران برای مبارزه با داعش در ارتباط است.

به نوشته ‌«رویترز»، جان بونر، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا گفته، به رهبران ایران اعتمادی ندارد و بر این باور است ‌آمریکا نباید آن‌ها را در مبارزه با گروه داعش مشارکت دهد. وی در این زمینه گفته: «من به ایرانی‌ها اعتماد ندارم. من فکر نمی‌کنم ‌ضرورتی برای آوردن آن‌ها به این ماجرا ‌باشد و امیدوارم مذاکراتی که در جریان است، مذاکراتی جدی باشد، ولی تردید دارم ‌این گونه باشد».

انتقاد از نقش مخرب احتمالی کنگره در توافق هسته‌ای ایران

در پایان روزنامه «گالف تودی» نیز تحلیلی ‌از مذاکرات هسته‌ای ایران منتشر کرده و می‌نویسد، اکنون «تندرو‌ها» در ایران نیز خواستار دستیابی به توافق هسته‌ای هستند، ولی نمی‌خواهند این روند جلو‌تر رفته و به برقراری روابط با آمریکا منجر شود.

این روزنامه مدعی است، گروهی که آن را «تندرو» می‌خواند، با گروه عملگرا در ایران که حامی رئیس جمهور هستند، به توافقی دست یافته مبنی بر اینکه ایران باید از طریق مذاکرات، در مسیر برداشتن تحریم‌های موجود علیه خود حرکت کند؛ اما در عین حال، این موضوع نباید به عادی سازی روابط با آمریکا منجر شود.

اشتراک گذاری
تور تابستان ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
فرنام صنعت پاکسا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۸
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
United States
|
۱۲:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۶
شما به جو دادن ها دامن نزنید!

نماینده ها و سناتورهایی که رای آوردن، چند ماه دیگه وارد مجلس میشن و فعلا ترکیب مجلس همچنان دموکرات هست
و حتی اگر زمان مذاکرات تمدید بشه، باز هم قبل از ورود نماینده های جدید به کنگره و سنا خواهد بود

در نهایت، اختیار تصمیم گیری با رئیس جمهور هست، نه نماینده ها
پاسخ ها
بهداد
| United Kingdom |
۱۳:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۶
اتفاقا بر عکس برو درست خوب بخون قوانین امریکا رو میفهمی
وحید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۶
نتایج انتخابات امریکا نشان می دهد که به احتمال بسیار زیاد، رئیس جمهور بعدی جمهوریخواه است. جمهوریخواهان منافع بسیار زیادی در جنگ طلبی دارند و بخصوص اینکه توسط یهودیان آمریکا حمایت می گردند. آنها نشان داده اند که افرادی غیر مسئول هستند و راه انداختن جنگ برای آنها انگار سرگرمی است. ان شالله که بتوان در کوتاه مدت با دولت دموکرات امریکا به توافق رسید. هر چند که می گویند تصمیمات کلان امریکا ارتباطی به دولتها ندارد ولی گذشت زمان نشان داده که تصمیمات با دولتهاست. همانطور که جورج بوش دو جنگ مخرب را به راه انداخت و اقتصاد امریکا و جهان را له کرد و رفت.
برچسب منتخب
# حمله موشکی به اسرائیل # سید حسن نصرالله # نمازجمعه تهران
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
با توجه به تسلیح رژیم صهیونیستی به سلاح اتمی و حمایت تسلیحاتی و اطلاعاتی آمریکا و ناتو از این رژیم؛ با دستیابی کشورمان به سلاح هسته ای موافقید؟