«آمبروزینی» کاپیتان روسونری شد اما...
همچون اکثر دفعات آدریانو گالیانی به حمایت از سیاست‌های باشگاه پرداخت. نایب رئیس و مرد همه‌کاره میلان گفت‌هواداران نه تنها نباید از بابت دستاوردهای تیم ناراحت باشند، بلکه باید احساس رضایت و غرور کنند.
تمرینات تیم فوتبال آث.میلان برای فصل جدید از دیروز شروع شد اما در میلانلو، کمپ تمرینی ویژه این باشگاه در حومه شهر میلان به‌جای تشویق و وجد، نارضایی و صدای هو شنیده می‌شد.
به نوشته ایران؛ حدود 300 طرفدار تندرو میلان که به آنها اولترا می‌گویند، در این محل گرد آمده و خشم خود را نسبت به سران باشگاه نشان دادند. ناراحتی آنها بدین خاطر است که کاکاه ستار برزیلی تیم اخیراً به رئال مادرید فروخته شده و به‌رغم حاصل آمدن 67 میلیون یورو از این طریق، تا این لحظه هیچ خریدی در سن سیرو صورت نگرفته و بازیکن زبده جدیدی به تیم اضافه نشده است، معترضان پلاکاردهایی را در این زمینه در دست داشتند اما به این اکتفا نکردند و شعارهایی علیه سران میلان دادند و بمب‌های دودزا به داخل زمین پرت کردند.
همچون اکثر دفعات آدریانو گالیانی به حمایت از سیاست‌های باشگاه پرداخت. نایب رئیس و مرد همه‌کاره میلان گفت‌هواداران نه تنها نباید از بابت دستاوردهای تیم ناراحت باشند، بلکه باید احساس رضایت و غرور کنند.
«هیچ‌کس به‌اندازه میلان در اروپا و یا سطح جهان عنوان و جام نبرده است. ایرادی ندارد. اعتراض کنند اما 80 درصد بلیت‌های مسابقات خانگی ما برای فصل آینده به فروش رسیده است و این نشان می‌دهد که 80 درصد هواداران هنوز با ما هستند.» با این حال از 18 مقام قهرمانی مورد اشاره نایب رئیس «موریخته»ی میلان 5 مورد به سوپر جام اروپا و 3 مورد به جام بین‌ قاره‌ای مربوط می‌شوند که جام‌های تک مسابقه‌ای بوده‌اند و تکلیف شان با یک بازی مشخص می‌شده است و حتی جام قهرمانی باشگاه‌های جهان در سال 2007 نیز فقط با دو برد نصیب قرمز‌و سیاه‌های شهر میلان شد.
● به‌ فکر تیم باش
با این حساب بدیهی است که طرفداران میلان خواهان بردهایی با ارزش‌تر و بیشتر بوده باشند. این تیم در 5 سال اخیر فقط یک بار جام قهرمانان باشگاه‌های اروپا را برده است و از 2004 به این سو فقط یک مرتبه شاهد انتقال اسکودتو به باشگاه میلان بوده‌ایم.
در یکی از پلاکاردهایی که دیروز در دست هواداران میلان قرار داشت، آمده بود: «به‌جای این که به منافع خودتان بیاندیشید، به مصلحت میلان فکر کنید.» اشاره فوق به سیلویو برلوسکنی مالک میلان (و نخست‌وزیر ایتالیا) بود که از پول کلان حاصل آمده از فروش کاکا، هیچ چیزرا صرف تقویت تیمش نکرده و لابد آن را به جیب زده است.
روسونری فصل پیش در کالچو سوم شد، حال آن که همشهری و رقیب بزرگش اینتر میلان با 10 پوئن برتری بر یاران اینزاگی برای چهارمین سال متوالی قهرمان شد. از آن زمان به بعد نه تنها بازیکن ممتازی به جمع میلانی‌ها اضافه نشده بلکه اضافه بر کاکا، پائولو مالدینی هم رفتنی شده (او به کلی بازنشسته شده) و دیوید بکام هم تا اطلاع ثانوی به باشگاه اصلی خود (گالکسی امریکا) رجعت کرده و زودتر از آبان‌ماه بر نمی‌گردد.
● همچنان پیر
در سال‌های اخیر دائماً به میلان به درستی این ایراد وارد شده است که ترکیبی پیر و از نفس افتاده دارد اما نه تنها تمامی مهره‌های بالای 30 سال تیم محفوظ مانده‌اند و یکی از آنها (ماسیمو آمبروزینی) به عنوان کاپیتان جدید تیم منصوب شده است، «کاکا»ی 27 ساله همان طور که در ابتدای مطلب نیز آمد، به رئال فروخته شده است. با این وجود گالیانی قبول ندارد که میلان در حال از هم پاشیدن و تضعیف فزاینده است.»
اینک زمان بازسازی ما است و به همین خاطر در تدابیر و کارهای خود باید با دقت عمل کنیم و اگر هم می‌خواهیم به سمت جوانگرایی برویم، این کار با حساب و کتاب باشد. شاید عده‌ای مدعی شوند که بعد از رفتن کاکا ما بیش از پیش نزول می‌کنیم، اما معتقدم که ما هنوز بهترین تیم در این‌کشور هستیم.»
میلان نه فقط بدون «کاکا» شده، مربی 8 سال گذشته اش، کارلو انچلوتی را به چلسی سپرده و یک فرد کاملاً فاقد پیشینه مربیگری را به جای او گمارده است. آن مرد «لئوناردو»ی برزیلی است که هرچندعضوی از تیم فاتح جام جهانی 1994 است و در سال‌های اخیر مدیر فنی میلان بوده و به تبع آن کاملاً با روسونری آشنا است اما تضمینی در دست نیست که در هدایت فنی تیمی این‌چنین پر مسئولیت موفق باشد.
● هیچ‌کس به ما نمی‌رسد؟!
بدتر آن که کارلتو بعد از رفتن به چلسی، سخت کوشیده است دو شاگردش در میلان- اندریا پیرلوی پرتجربه و الکساندر پاتوی جوان- را نیز به لندن بکشاند.
اینتر در نقطه مقابل نه تنها تا این لحظه خواستاران پر شمار زلاتان ابراهیموویچ سوئدی را جواب گفته و این مهاجم ضربتی را حفظ کرده، دیه‌گو میلیتو گلزن مجرب آرژانتینی و تیاگو موتای برزیلی را به جمع نفراتش افزوده است.
لئوناردو در همسویی با گالیانی و برلوسکنی می‌گوید: «نگاه ما به آینده و تلاش و هدفمان، استفاده از همه نیروهای موجود است. تیم ما هنوز قوی و پر مهره است و به تبع آن به یک فصل تازه پر بار چشم داریم. مطمئن باشید، این تیم به آسانی تسلیم نمی‌شود. ما هنوز بازیکنان بزرگی مثل رونالدینیو، پیرلو، سیدورف، زامبروتا و جوانان فروزانی مانند پاتو داریم و به لحاظ فنی و غنای تکنیکی هیچ تیمی در ایتالیا با ما برابری نمی‌کند.»
● بازگشت نستا و گاتوزو
شاید بازگشت اله‌ساندرو نستا به ترکیب میلان بعد از فزون‌تر از یک سال مصدومیت و دوری از میدان خبر خوبی برای روسونری باشد، اما او هم 34 ساله شده و فقط می‌تواند میلان را پیرتر جلوه دهد.
گنارو گاتوزو هم از شرایطی مشابه رهایی یافته و بازگشته اما او هم 33 ساله است. تنها مهره تازه تیم، تیاگو سیلوا مدافع وسط برزیلی است، اما او هم به واقع جدید‌نیست زیرا در ژانویه گذشته یعنی در زمان نقل و انتقال‌های میان فصل گذشته به سن سیرو آمد و به‌خاطر تأخیر در انعقاد قراردادش نتوانست در نیم فصل دوم برای تیم کارلتو به میدان آید و مجبور به صبر تا شروع فصل جدید شد. آیا او به‌تنهایی می‌تواند تیم لئوناردو را احیا کند؟

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار