هتک‌حرمت شهرک‌نشینان به مسجدالاقصی

شهرک نشینان رژیم صهیونیستی بار دیگر با چراغ سبز نظامیان این رژیم، ضمن یورش به صحن های مسجدالاقصی در قدس اشغالی به این مسجد اهانت کردند.
کد خبر: ۵۷۱۴۲۵
|
۱۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۵ 29 February 2016
|
3243 بازدید
شهرک نشینان رژیم صهیونیستی امروز دوشنبه بار دیگر با چراغ سبز نظامیان این رژیم، ضمن یورش به صحن های مسجدالاقصی در قدس اشغالی به این مسجد اهانت کردند.

به گزارش مهر به نقل از العهد، شهرک نشینان رژیم صهیونیستی همچنان به هتک حرمت های گسترده خود به مسجدالاقصی ادامه می دهند.

بر اساس این گزارش، نظامیان رژیم صهیونیستی با اتخاذ تدابیر شدید امنیتی در اطراف مسجدالاقصی، راه ورود شهرک نشینان به این مسجد را هموار کردند.

به دنبال ورود شهرک نشینان به داخل صحن های مسجدالاقصی، درگیری شدیدی میان فلسطینیان و نظامیان صهیونیست درگرفت.

شاهدان عینی از بازداشت چند جوان فلسطینی حاضر در مسجدالاقصی توسط نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی خبر می دهند.

رسانه های فلسطینی اعلام کردند شهرک نشینیان با هدف ایجاد هرج و مرج در سرزمین های اشغالی و به راه انداختن درگیری با فلسطینیان دست به این اقدام زدند.

خبر دیگر نظامیان رژیم صهیونیستی به فلسطینیان ساکن «جبالیا» واقع در شمال نوار غزه یورش بردند.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟