زَد و بند داعش با مافیای ایتالیا

کد خبر: ۶۳۲۷۶۵
|
۲۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۲ 17 October 2016
|
5199 بازدید
روزنامه ایتالیایی 'لاستمپا' در گزارشی با عنوان 'آثار باستانی در قبال سلاح، کسب و کار طلایی همکاری میان داعش و مافیا در ایتالیا ' از همکاری میان سازمان جنایی مافیا در ایتالیا با گروه تروریستی داعش در خرید و فروش اسلحه و آثار باستانی ربوده شده پرده برداشت.

به گزارش ایرنا به نقل از لاستمپا، شهر بندری 'جویا تائورو' در جنوب ایتالیا تبدیل به مرکز خرید و فروش و معامله آثار باستانی ربوده توسط داعش در لیبی شده است، جاییکه گروه های مافیایی 'اندرنگتا' و 'کامورا ' به معامله و خرید و فروش آثار باستانی ربوده شده از لیبی توسط عناصر داعش پرداخته و به آنها سلاح تحویل می دهند. 

این روزنامه نوشت: افراط گرایان داعش از طریق همکاری با گروه مافیایی اندرنگتا اثار باستانی ربوده شده از لیبی را در ایتالیا با اسلحه (کلاشینکوف، آر پی جی ضد تانک) معامله می کنند. 
این سلاح ها توسط مافیای روسیه از 'مولداوی' و 'اوکراین' به ایتالیا می رسد. واسطه ها و فروشندگان این سلاح ها نیز متعلق به خانواده های اندرنگتا در 'لامتزیا' و 'کامورا' در کامپانیا در جنوب ایتالیا هستند. حمل و نقل نیز توسط مافیایی چینی از طریق کشتی ها و کانتینرهایشان تضمین می شود. 

خبرنگار این روزنامه که خود را به عنوان یک خریدار بالقوه و کلکسیونیست آثار باستانی معرفی کرده و در پی کشف ارتباط میان مافیا و داعش بود، در این گزارش به روایت داستان خود در میان جنایتکاران مافیایی و افراطگرایان پرداخته و نوشت: افراط گرایان داعش آثار باستانی را از مناطق تحت کنترل خود در لیبی ربوده و در پی فروش آن به خریداران بالقوه با همکاری مافیا هستند. 

در ادامه آمده است: آنها در ازای فروش آثار باستانی، سلاح دریافت می کنند. قبلا مرکز این مبادلات در شهر ناپل بود اما اکنون به بندر جویا تائورو منتقل شد. افزایش مهاجرت های غیر قانونی از مسیر مدیترانه منجر به کنترل بیشتر آب های جنوب ایتالیا توسط پلیس شده است. 

قاچاقچیان آثار باستانی حتی به فروش آثار ربوده شده در خاورمیانه نیز با قیمت بیشتر می پردازند. 

این روزنامه افزود: ائتلاف باورنکردنی میان داعش و گروه مافیایی اندرنگتا ایتالیا در هر گامی قابل روعیت است. تا مدتی پیش خریداران آمریکایی، موزه ها و مجموعه داران خصوصی به خرید آثار می پرداختند اما از زمانی که کشف کردند که این پول ها برای خرید سلاح برای داعش است، امریکایی ها همه چیز را متوقف کردند و اکنون مشتریان این آثار در روسیه، چین، ژاپن و امارات هستند. 

خبرنگار لاستمپا داستان خود را برای دو مشاور بین المللی امنیتی تعریف کرد و آنها نیز پیشنهاد یک مسیر دیگری را دادند که به سوی یک خیمه شب بازی تکان دهنده دیگری می برد. قاچاق آثار باستانی در حقیقت توسط سرویس های روسیه و وارثین Kgb مدیریت می شود. یک نشانه دیگر نیز در نمودارسازمانی جنایی به سوی چچن ها و ازبکی ها می رود. 
لاستمپا در پایان نوشت: تنها یک دولت و یا یک ابرقدرت قادر به حرکت دادن چنین ترافیک و قاچاق پیچیده ای است و نه تروریست هایی که در یک جنگ بدون مرز فعالیت می کنند. 
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
کدام وزیر دولت پزشکیان تاکنون عملکرد ضعیف تری داشته است؟