مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
مبین نت
فلای تو دی- صفحه خبر

نگرانی رژیم‌ صهیونیستی از «تهدید اتمی» لبنان

کد خبر: ۶۶۷۳۳۶
|
۲۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۷ 14 February 2017
|
5351 بازدید
|
۱
معاون نماینده اسرائیل در سازمان ملل متحد، خطر موشک‌های حزب‌الله لبنان علیه رژیم صهیونیستی را به مثابه «تهدید اتمی» خواند.

به گزارش ایلنا به نقل از السومریه‌نیوز، معاون نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل متحد، امروز- سه‌شنبه- سخنان «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله لبنان مبنی بر توانایی حزب‌الله در هدف قرار دادن حیفا را به مثابه «تهدید اتمی» خواند.

سید حسن نصرالله، پیشتر اسرائیل را تهدید کرده بود اگر دست به تجاوز علیه لبنان بزند انبارهای آمونیاک حیفا را هدف قرار خواهد داد. وی با استناد به سخنان خود کارشناسان اسرائیلی، گفت: ۱۵ هزار تن گاز در این مخازن هستند و طبق پیش‌بینی‌ها حدود ۸۰۰ هزار نفر در معرض خطر هستند.

براین اساس، «دیوید رویت» معاون نماینده اسرائیل در سازمان ملل در تازه‌ترین اظهارات خود با تاکید بر اقدام پیش‌دستانه اسرائیل، لبنان را یک خطر هسته‌ای برای موجودیت این رژیم توصیف کرد.

وی گفت: «در شمال، حزب‌الله است درحالی‌که این جنبش بیش از ۱۵۰ هزار موشک را به سمت اسرائیل نشانه رفته است.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۱
arman
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۹ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۶
پس مثله بچه آدم که نیستی بشین و دست از پا خطا نکن .
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
به نظرشما مذاکرات ایران و آمریکا در عمان چه نتیجه ای خواهد داشت؟