بازنشر

از پزشکان متخلف چگونه شکایت کنیم؟

در کنار اخبار مرتبط با پیشرفت های پزشکی و نوآوری های جدید این عرصه، اخبار مرتبط با تخلفات و جرایم پزشکی هم از آن گونه مطالبی هستند که همیشه مورد اقبال افکار عمومی قرار داشته و این پرسش مطرح بوده که تخلفات و جرایم پزشکی به چه رفتارهایی اطلاق می شود و نحوه شکایت و پیگیری آن ها چگونه است؟
کد خبر: ۶۶۷۹۱۸
|
۲۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۸ 12 February 2019
|
352929 بازدید
|

«دختر جوانی برای خارج کردن کیستی که در شکم داشت در یکی از بیمارستان های خصوصی اصفهان بستری شده بود؛ اما پس از جراحی مشخص شد که پزشک متخصص سرشناس اصفهانی در اشتباهی عجیب به جای کیست، تنها کلیه بیمار را از بدنش خارج کرده و دختر جوان از این پس باید دیالیز شود!». جرایم و تخلفات پزشکی همواره یکی از موضوعاتی بوده که در سال های اخیر مورد بحث قرار گرفته است. پزشکان که وظیفه خطیر حفظ سلامت و جان بیماران را بر عهده دارند، همواره از آنان این انتظار می رود که باید کمترین میزان خطا را داشته باشند.

به گزارش «تابناک»؛ در کنار اخبار مرتبط با پیشرفت های پزشکی و نوآوری های جدید این عرصه، اخبار مرتبط با تخلفات و جرایم پزشکی هم از آن گونه مطالبی هستند که همیشه مورد اقبال افکار عمومی قرار داشته و این پرسش مطرح بوده که تخلفات و جرایم پزشکی به چه رفتارهایی اطلاق می شود و نحوه شکایت و پیگیری آن ها چگونه است؟

 
نحوه رسیدگی به تخلفات انتظامی و جرایم پزشکان 
 
چناچه اقدامات پزشكان و پيراپزشكان خارج از ضوابط فني و رعايت موازين علمي و پزشكي باشد و در نتيجه آن ضرر و زياني متوجه بيماران شود، می توان از راه های زیر پیگیری کرد؛
 
تخلفات انتظامي
 
مرجع تشخيص اين امر سازمان نظام پزشكي است و به دليل تخصصي بودن موضوع از نظرات كارشناسي متخصصان مربوطه استفاده خواهد شد. اگر تخلف پزشكان متضمن يكي از عناوين مجرمانه نباشد فقط به عنوان تخلف انتظامي با آن برخورد خواهد شد. رعایت‌ نکردن موازین‌ شرعی‌ و قانونی‌ و مقررات‌ صنفی‌ و حرفه‌ای‌ و شغلی‌ و سهل‌انگاری‌ در انجام‌ وظایف‌ قانونی‌ به‌ وسیله‌ شاغلان‌ حرف‌ پزشکی‌ و وابسته‌ به‌ پزشکی،‌ تخلف‌ محسوب می شود‌ و متخلفان‌ با توجه‌ به‌ شدت‌ و ضعف‌ عمل‌ ارتکابی‌ و تعدد و تکرار آن،‌ حسب‌ مورد به‌ مجازات زیر محکوم‌ می شوند:
به تخلفات انتظامي در سازمان نظام پزشكي و به جرایم در دادسرا و دادگاه هاي كيفري رسيدگي مي شود و رسيدگي هر يك از آنها مانع رسيدگي ديگري نيست و چنانچه عمل پزشك متضمن تخلف انتظامي و جرم باشد، هر يك از مراجع انتظامي و مراجع قضایي مطابق صلاحيت هاي خود مكلف به رسيدگي هستند
 
- تذکر یا توبیخ‌ شفاهی‌ در حضور هیئت‌ مدیره‌ نظام‌ پزشکی‌ محل‌.
- اخطار یا توبیخ‌ کتبی‌ با درج‌ در پرونده‌ نظام‌ پزشکی‌ محل‌.
- توبیخ‌ کتبی‌ با درج‌ در پرونده‌ نظام‌ پزشکی‌ و نشریه‌ نظام‌ پزشکی‌ محل‌ یا الصاق‌ رأی‌ در تابلو اعلانات‌ نظام‌ پزشکی‌ محل‌.
- محرومیت‌ از اشتغال‌ به‌ حرفه‌های‌ پزشکی‌ و وابسته‌ از 3‌ ماه‌ تا 1‌ سال‌ در محل‌ ارتکاب‌ تخلف‌.
- محرومیت‌ از اشتغال‌ به‌ حرفه‌های‌ پزشکی‌ و وابسته‌ از 3‌ ماه‌ تا 1 سال‌ در تمام‌ کشور.
- محرومیت‌ از اشتغال‌ به‌ حرفه‌های‌ پزشکی‌ از بیش‌ از 1 سال‌ تا 5‌ سال‌ در تمام‌ کشور.
- محرومیت‌ دایم‌ از اشتغال‌ به‌ حرفه‌های‌ پزشکی‌ و وابسته‌ در تمام‌ کشور.
 
تخلف انتظامی مواردي از قبيل: عدم رعايت نرخ مصوب تعرفه هاي پزشكي، ارایه داروهاي مشابه به جاي داروي اصلي، برخورد نامناسب كادر پزشكي با بيماران، عدم پذيرش بيماران اورژانسي توسط مراكز درماني، نداشتن امكانات ضروري پزشكي را شامل مي شود که مجازات ها نيز از نوع انتظامي است.
 
جرایم پزشكي
 
كه مرجع احراز جرم و تعيين مجازات آن بر عهده مراجع قضایي اعم از دادسرا و دادگاه هاي كيفري است. البته در اين مورد هم به لحاظ تخصصي بودن موضوع، از نظریات كارشناسي سازمان پزشكي قانوني و سازمان نظام پزشكي استفاده مي شود، ولي تعيين تقصير و يا قصور كادر پزشكي و يا بي گناهي آنان در نهايت بر عهده قاضي صادر كننده رأي است. چنانچه تخلف پزشكان و كادر پزشكي متضمن يكي از عناوين مجرمانه مانند قتل يا ضرب و جرح و نقص عضو اعم از عمدي يا غيرعمدي و سقط جنين بر خلاف ضوابط و مانند آن باشد، با مرتكب آن برابر مجازات هاي مندرج در قوانين جزايي به خصوص قانون مجازات اسلامي برخورد خواهد شد، كه حسب مورد مجازات هايي مانند حبس و جزاي نقدي و پرداخت ديه وحتي محروميت از اشتغال به حرفه طبابت را در بر خواهد داشت.مراجع صالح برای رسیدگی جرایم پزشکی به شرح زیر است؛
 
1: دادگاه های عمومی
 
در این دادگاه ها می توان از جنبه جزایی و یا حقوقی نسبت به عملی که پزشک مرتکب آن شده است شکایت کرد؛ به عبارت دیگر، هر عملی که در قوانین مدنی و یا جزایی کشور قابلیت پیگیری قضایی داشته باشد در صلاحیت این دادگاه هاست. با وجود این، از آنجا که اقدامات پزشکی از زمره مسائل تخصصی محسوب می شود که نیاز به نظریات و دیدگاه کارشناسانه دارد، قوه قضاییه اقدام به تخصیص یک دادسرا به طور ویژه به جرایم پزشکی و دارویی کرده است.
مطابق ماده ٦٤٨ قانون مجازات اسلامي چنانچه پزشكان و جراحان و ماماها و داروفروشان و تمامی كساني كه به مناسبت شغل يا حرفه خود محرم اسرار مي شوند، هرگاه درغير موارد قانوني، اسرار مردم را افشا كنند، به 3 ماه و 1 روز تا يكسال حبس و يا به يك ميليون و 500 هزار تا 6 ميليون ريال جزاي نقدي محكوم مي شوند.در مواردي كه مطابق قوانين و مقررات، پزشكان مكلف به گزارش بيماري هستند، مشمول جرایم فوق نمي شوند.
 
2: دادسرای جرایم پزشکی
 
شهر تهران دادسراهای مختلفی دارد که بعضی از آنها به امور ویژه اختصاص یافته اند؛ از آن جمله دادسرای ویژه رسیدگی به جرایم پزشکی است که مردم می توانند برای رسیدگی به مشکلات و پرونده‌های قضایی خود در رابطه با قصور و تخلفات پزشکی در هر سطحی به آنجا مراجعه کنند. 
 
روند رسیدگی به پرونده‌های مطرح در این دادسرا این گونه است که پس از طرح و ارجاع موضوع به کمیسیون‌های پزشکی، پرونده بررسی می شود و در صورتی که قصور کادر درمانی تشخیص داده شود، مراتب قصور به شعبه رسیدگی ‌کننده ارسال و به دنبال آن پزشک و تیم پزشکی برای ادای توضیحات احضار می‌شوند و در نهایت دادسرا با اخذ تصمیم مقتضی یا قانع می شود که قصوری رخ نداده است و قرار منع یا موقوفی تعقیب صادر می کند و یا اینکه ادعای شاکی را قریب به واقع می بیند و با صدور کیفرخواست پرونده را به دادگاه ارسال می کند و دادگاه عمومی جزایی نیز بر اساس محتویات پرونده، نظریه کارشناس و دفاعیات هردو طرف اقدام به صدور رأی می نماید.
 
3: شورای حل اختلاف (ویژه امور بهداشت)
 
از اوایل سال ۸۹ و پس از گذشت یک سال و نیم از تصویب دستورالعمل تشکیل شوراهای حل اختلاف ویژه امور پزشکی (مصوب ۳۱/۶/۱۳۸۶) در بسیاری از استانها شوراهای حل اختلاف ویژه رسیدگی به امور بهداشتی و پزشکی شروع به فعالیت نمودند.در تهران نیز مجتمع شماره ۲۹ شورای حل اختلاف به امور بهداشتی و پزشکی تخصیص یافته است.
 
اعضای شوراهای ویژه از میان کارشناسان و متخصصان صاحب صلاحیت در رشته های مرتبط پزشکی با تایید و معرفی سازمان نظام پزشکی و با رعایت آیین نامه اجرایی ماده ۱۳۴ قانون برنامه چهارم توسعه برای سه سال انتخاب شده و علاوه بر شرایط عمومی می بایست فاقد محکومیت کیفری یا انتظامی قطعی باشند.
 
رسیدگی و حل و فصل اختلافات اعضای جامعه پزشکی با یکدیگر و همچنین اختلافات جامعه پزشکی با سایر اشخاص اعم از حقیقی یا حقوقی در صورتیکه مبلغ خواسته یا محکوم به کمتر از ۵میلیون تومان باشد و یا در صورتیکه هر دوطرف در خصوص ارجاع پرونده به شورا توافق داشته باشند ،در صلاحیت شورای حل اختلاف است.
 
در عمل عمده پرونده های مرتبط با دندانپزشکی و یا پرونده هایی که پیش بینی می شود دیه ای که متهم به آن محکوم خواهد شد کمتر از ۵ میلیون تومان است به شورای حل اختلاف جهت رسیدگی ارجاع می شود.
مسايلي از قبيل ارجاع بيماران از بيمارستان هاي دولتي به بخش خصوصي يا گرفتن زير ميزي و حق العمل هاي آنچناني برخلاف ضوابط و سوء استفاده از موقعيت شغلي است كه البته اگر منظور از سوء استفاده جعل عنوان باشد، مثلا پزشك عمومي خود را متخصص مغز واعصاب معرفي كند، اين عمل مي تواند تحت عنوان جعل عنوان، جرم هم تلقي شود
 
4: سازمان تعزیرات حکومتی
 
قانون تعزیرات حکومتی امور بهداشتی و درمانی مصوب۲۳/۱۲/۱۳۶۷ مجمع تشخیص مصلحت نظام اسلامی از تخلفات زیادی نام برده است که مهمترین تخلفات موضوع آن عبارتند از:
 
الف- ایجاد مؤسسه پزشکی غیر مجاز توسط افراد فاقد صلاحیت
 
ب- ایجاد مؤسسه پزشکی توسط متخصصین فاقد پروانه
 
ج- خودداری بیمارستان ها ازپذیرش وارائه خدمات اولیه لازم به بیماران اورژانسی
 
و …
 
رسیدگی به این تخلفات در حیطه صلاحیت سازمان تعزیرات حکومتی است اما باید دقت کرد، مستندا به ماده (۳) از قانون مربوط به مقررات امور پزشکی و دارویی و مواد خوردنی و آشامیدنی مصوب ۲۹/۳/۱۳۳۴ و اصلاحات بعدی در صورتی که مؤسسه پزشکی توسط افرادی ایجاد شده باشد که تخصص لازم را دارند اما نسبت به کسب مجوزهای لازم اقدامی نکرده اند موضوع در صلاحیت دادسرای انتظامی سازمان نظام پزشکی قرار می گیرد.
 
سازو کار رسیدگی به تخلفات پزشکی در نظام پزشکی
 
رسيدگي در سازمان نظام پزشكي پس از طرح شكايت توسط بيمار يا خانواده وي يا اعلام گزارش تخلف توسط بازرسان سازمان يا ساير مراجع قانوني با ارجاع موضوع به شوراي حل اختلاف تخصصي مستقر در نظام پزشكي شروع شده، چنانچه اين شورا موفق به سازش و مصالحه شد، موضوع مختومه خواهد شد و در غير اين صورت، پرونده به دادسراي انتظامي ارجاع داده مي شود. در معیت‌ هیأت‌ بدوی‌ انتظامی‌، اعضای‌ دادسرا مرکب‌ از دادستان‌ و تعداد مورد نیاز دادیار به‌ تشخیص‌ شورای‌ عالی‌ انتظامي با رأی‌ اعضای هیئت‌ مدیره‌ و حکم‌ ریاست‌ سازمان‌ انتخاب‌ می‌شوند.
کوتاهي كادر اتاق عمل، عفوني بودن محيط اتاق عمل، استرليزه نبودن وسایل جراحي و تزريق دوز نامناسب داروي بيهوشي و مسايلي از اين قبيل كه دراين صورت تمامی عواملي كه درمرگ بيمار مقصر بوده اند، ضامن بوده و پرداخت ديه متوفي به ميزان تقصيرعوامل دخيل دراين امر، بين آنها تقسيم خواهد شد.
 
دادیاران‌ باید حداقل‌ 5‌ سال‌ سابقه‌ اشتغال‌ به‌ حِرَف‌ پزشکی‌ یا در یکی‌ از حِرَف‌ پزشکی‌ وابسته‌ و دادستان‌ حداقل‌ 7 سال‌ سابقه‌ اشتغال‌ به‌ حِرَف‌ پزشکی‌ داشته‌ باشند.
 
مدت‌ مأموریت‌ اعضای دادسرا تا پایان‌ دوره‌ هیئت‌ مدیره‌ است‌. همچنین دادستان‌ می‌تواند یکی‌ از دادیاران‌ را به‌ عنوان‌ معاون‌ اول‌ خود انتخاب‌ کند تا از طرف‌ او وظایف‌ محوله‌ را انجام‌ دهد. به علاوه، دادسرای‌ انتظامی‌ درموارد ذیل‌ مکلف‌ به‌ شروع‌ رسیدگی‌ است‌؛
 
الف‌ - شکایت‌ شاکی‌ ذی‌نفع‌ یا سرپرست‌ و یا نمایندگان‌ قانونی‌ بیمار.
ب‌ - اعلام‌ تخلف‌ از مراجع‌ قضایی‌ - اداری‌.
ج‌ - اعلام‌ تخلف‌ از طرف‌ هیئت‌ مدیره‌، شورای‌ عالی‌ و ریاست‌ سازمان‌.
د - شکایت‌ وزارت‌ بهداشت‌، درمان‌ و آموزش‌ پزشکی‌.
هـ - درمورد تخلفات‌ مشهودی‌ که‌ به‌ نظر اعضای دادسرا و هیأت های‌ انتظامی‌ پزشکی‌ رسیده‌ است‌.
و - ارجاع‌ از طرف‌ هیأت‌ بدوی‌ انتظامی‌ پزشکی‌.
 
دادسرا پس‌ از وصول‌ شکایت‌ با اقدامات‌ مقتضی‌ اعم‌ از تحقیق‌ از شاکی‌، ملاحظه‌ مدارک‌ و سوابق‌ مربوطه‌ و استعلام‌ از مطلعان‌ و انجام‌ معاینات‌ و آزمایشات‌ مورد لزوم‌ و جلب‌ نظر کارشناسی‌، موضوع‌ را مورد رسیدگی‌ قرار خواهد داد. در صورتی‌ که‌ عقیده‌ به‌ تعقیب‌ داشته‌ باشد، پس‌ از جلب‌ موافقت‌ دادستان‌ یا معاون‌ اول‌، کیفرخواست‌ تنظیم‌ و پرونده‌ را جهت‌ رسیدگی‌ به‌ هیأت‌ بدوی‌ انتظامی‌ ارسال‌ می کند. اين هيأت پس ازملاحظه مدارك و أخذ نظركارشناسي مبادرت به صدور رأي مي کند.
چناچه از ناحيه پزشك هيچ گونه تقصير يا قصوري صورت نگرفته باشد و عليرغم آن آسيبي به بيمار برسد، طبيعتا پزشك ضامن آن نخواهد بود و عامل بيماري و عواملي كه خارج از اراده و كنترل پزشك است چنانچه در بروز خسارت و آسيب بيمار مؤثر بوده اند بر عهده پزشك گذاشته نخواهند شد.
 
در مراكز استان ها هم هيأت هاي تجديد نظرانتظامي مستقرهستند كه رسيدگي به اعتراض از آراي صادره از هيئت هاي بدوي را برعهده دارند. البته بايد توجه داشت كه مرجع صالح رسيدگي به تخلفات پزشكان اعم از عمومي و متخصصان، آزمايشگاه ها، راديولوژي ها، داروخانه ها(داروسازان)، دندانپزشكان و ماماها و ليسانسيه هاي پروانه دارپزشكي، سازمان نظام پزشكي و رسيدگي به تخلفات پرستاران در سازمان نظام پرستاري و رسيدگي به تخلفات دامپزشكان در سازمان نظام دامپزشكي به عمل مي آيد.
 
بنابراین به طور خلاصه می توان گفت، تخلفات پزشکی مواردی هستند که پزشک بر خلاف قوانین و مقررات وضع شده صنفی رفتار می کند مانند سهل انگاری در انجام وظیفه و یا افشای اسرار ولی جرایم پزشکی مواردی هستند که در قانون مجازات اسلامی قانونگذار برای آن مجازات در نظر گرفته است ولی شخصی که مرتکب آن می شود پزشک و یا جزء تیم پزشکی است. رسیدگی به تخلفات پزشکی در صلاحیت دادسرای انتظامی پزشکی و رسیدگی به جرایم در حیطه صلاحیت محاکم عمومی دادگستری است. رسیدگی به تخلفات پزشکی توسط هیأت های بدوی انتظامی، مانع رسیدگی توسط محاکم قضایی نمی شود، چون ممکن است پزشک اقدام به عملی نماید که واجد وصف مجرمانه باشد و چون چنین امری بالتبع تخلف نیز محسوب می شود، محاکم دادگستری و هیأت های بدوی انتظامی هر کدام می توانند جداگانه به موضوع رسیدگی کنند.
 
به عبارت خیلی ساده تر مردم در صورتی که مشکلی در روند درمان یا اقدامات پزشکی پیدا کنند، چه ناشی از جراحی های مختلف زیبایی باشد مانند جراحی بینی یا گونه یا لیپوساکشن و چه از اقدامات غیر جراحی مانند استفاده از لیرز، یا فرآیندهای دندانپزشکی و یا استفاده از خدمات زیبایی پوست می توانند به یکی از این مراجع مراجعه کنند؛
 
۱. دادسرای ویژه امور پزشکی که از این طریق می توانند دیه، و خسارات وارد شده را مطالبه کرده و اگر پزشک مرتکب قصور شده باشد مجازات او را هم از دادگاه بخواهند.
 
۲. شورای حل اختلاف که در واقع به پرونده هایی که دیه درخواستی در آنها کمتر از ۵ میلیون تومان می باشد رسیدگی می کند.
 
۳. دادسرای انتظامی سازمان نظام پزشکی که نتیجه آن برخورد انتظامی با پزشک خواهد بود که طیف وسیعی از اقدامات از توبیخ کتبی تا لغو پروانه طبابت به شکل دائمی را در بر می گیرد.
 
باز هم باید تأکید کرد که در اکثر موارد می توان هم به سازمان نظام پزشکی و هم به محاکم دادگستری به شکل همزمان مراجعه کرد و هیچ یک مانعی برای صلاحیت دیگری محسوب نمی شود.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۶
در انتظار بررسی: ۱۱۱
انتشار یافته: ۳۲۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۰ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۸
باید شکایت را نزد خود پزشکان ببریم. یک هیئت بدوی 13 نفره که 11 نفرشان پزشک هستند. طنز تلخیست.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۳۱ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۸
دوست عزیز مثل اینکه متن رو دقیق نخوندید
یکی از راه ها اینه
وگرنه شما برای جرائم پزشکی میتونی بری دادگاه و مستقیما از پزشک به عنوان یک مجرم شکایت کنی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۷ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۸
به نظر من شکایت از پزشکان را باید نزد صنف تعمیرات جلوبندی پراید یا صنف دیپلم ردهای ناراحت از عدم قبولی در رشته پزشکی یا دانش آموختگان بیکار دکترای ریاضی از دانشگاه آزاد سپرد. از پزشک که نباید نزد پزشکی که در این حوزه تخصص و آگاهی دارد سپرد . در کشور ما اصل آنست که نادانان در هر حوزه ای اظهار نظر کنند یعنی همانهایی که تفاوت . قصور حرفه ای با جرم کیفری عموی را نمیدانند. یعنی همانهایی که نمیدانند مثلا قتل عمد در قوانین جزایی توسط هر صاحب حرفه ای انجام شود از نظر قانون تفاوتی نمیکند. راستی یک بررسی بکنید ببینید کسانی که اینطور نقطه نظراتی دارند اولا چند ساله اند، بیکارند یا شاغل و وضعیت اقتصادی و اجتماعی خانوادگی آنان چطور است.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۵ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۸
پزشک هیچ وقت محاکمه نشده نمیشه و نخواهد شد.
ناشناس
| Germany |
۱۴:۰۲ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۸
یه دکتر دو تا از دندونای منو اشتباهی کشید منم دهنشو سرویس کردم...پیش قاضی ام نرفتیم!!
مهندس برق
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۹ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۸
در پاسخ به ناشناس 37 10
عزیزم برای رسیدگی به تخلفات باید به قاضی مستقل و حقوق دان ارجاع بشه و ایشون از یک هیئت مستقل پزشکی استعلام تخصصی بکنن و رای نهایی رو حتما قاضی انشا بکنه
دقیقا کاری ک تو نظام مهندسی میشه
اگه خدای نکرده اتفاقی بیوفته پرونده حادثه به دادگاه میره و اونجا قاضی از کارشناس معتمد دادگستری(ک یک مهندسه استعلام می کنه ) و نه یک هیئت مهندسی که رای حقوقدان توش گم باشه
شهرام
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۴ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۸
روز چهارشنبه خبری در شبکه های اجتماعی منتشرا
شد که بر اساس آن در یک عمل جراحی مربوط به برداشتن کیست در بدن یک زن جوان در یکی از بیمارستان های خصوصی اصفهان، تنها کلیه این بیمار نیز از بدنش خارج شده است.
کیانوش جهانپور عصر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: بررسی های اولیه نشان می دهد که این عمل جراحی، اشتباه نبوده و ما منتظر جواب آزمایش های پزشکی برای اعلام نظر قطعی در باره آن هستیم.
وی با بیان اینکه این عمل جراحی حدود یک ماه پیش بر روی یک زن 38 ساله توسط یک جراح مجرب انجام شده است، اظهار کرد: این بیمار بطور مادرزادی فقط یک کلیه داشته که آن هم در محل طبیعی خود نبوده و به اصطلاح 'کلیه لگنی' داشته است.
جهانپور ادامه داد: بنظر می آید جراح هنگام برداشتن کیست متوجه دست اندازی آن بر روی کلیه شده و با توجه به اینکه کلیه قابل حفظ کردن نبوده، ناچار به برداشتن آن شده است.
وی با بیان اینکه بیمار هنگام عمل دچار خونریزی شده است، تصریح کرد: دو جراح مجرب دیگر نیز برای این عمل به کمک آمدند و جان بیمار را حفظ کردند.
سرپرست روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه این بیمار اکنون در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان الزهرا(س) اصفهان بستری و منتظر پیوند کلیه است، افزود: همه اقدام های لازم برای حفظ جان بیمار انجام شده و صدور رای عجولانه به نام 'اشتباه پزشکی'، مایه تاسف و خیانت در کار رسانه ای است.
وی خواهان دقت و بررسی بیشتر رسانه ها در درج اخبار پزشکی شد و تاکید کرد: انتشار چنین اخباری بدون تایید منابع رسمی باعث ایجاد جو متشنج در جامعه و کاهش تمایل پزشکان برای انجام اعمال جراحی می شود.
سارا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۰ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۹
خواهش میکنم پیام من رو منتشر کنید. در حقم ظلم شده. یه دندونپزشک دندونهام رو داغون کرد. اول رفتم نظام پزشکی. نامه داد به دو تا پزشک معتمد. اونها معاینه کردن و گفتن طرح درمان اشتباه بوده ولی نامه ها رو امضا نکردن. رفتم پزشکی قانونی شکایت کردم. رای رو به همکارشون دادن و اون رو کاملا تبریه کردن در حالیکه همکارشون به دست و پام افتاده بود و میگفت من فکر میکردم کارم رو درست انجام دادم و الان با نظر پزشکان نظام پزشکی تازه فهمیدم که کارم اشتباه بوده. ولی وقتی پزشکای نظام پزشکی نامه ها رو امضا نکردن اون دندونپزشک خندید و گفت خب همکارم بودن خواستن هوامو نگه دارن. الان پزشکی قانونی حکم رو به اون اقا داده و از همه بدتر اینه که عکسهای دندونم رو که نزدیک بیست تا عکس مختلف بود از قبل کار دندونم تا بعد از اون همه رو ازم روز اول گرفتن که پرونده تشکیل بدن و بهم نگفتن که اینها رو برای همیشه ازم میگیرن و الان که کار تموم شده و حکم رو دادن عکس رو بهم پس نمیدن. این دزدی هست این سرقت هست. مردم توروخدا بدونید پزشکی قانونی رشت از من سرقت کرده. بهم نگفتن که عکسای دندونم رو بهم نمیدن. ازم گرفتن و میگن باید بیای نامه بنویسی و درخواست بدی و تازه به امانت بهت میدیم اگه کاری داری بری انجام بدی و برگردونی. خدایا این ظلم هست. خدایا ما رو از ظالمین قرار نده. خدایا .
ناشناس
| Netherlands |
۱۵:۴۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۷
متاسفانه باید بگم سایت های دیگه مثل الف به مراتب بیشتر به مخاطب احترام میزارن
یک در پخش نظرات کاربران
دوم در عدم حذف منفی مثبت

تابناک مخاطب ستیز هست. الان 162 نظر در صف هستن و چاپ هم نمیشن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۵۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۸
ممد جان چرا نظرات رو درج نمیکنی عزیز دل برادر
ناشناس
| Netherlands |
۱۳:۲۵ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
امیدوارم سوبرداشت نشه. ما معترضین به بی عدالتی نه حسودیم و نه بی سواد آقا و خانم دکتری که چشم بسته به مردم توهین میکنی. از شما خواهش میکنم گزارشی پیرامون ظلم بزرگ نظام پزشکی به مردم و بودجه کشور تهیه کنید.
مردم عزیز ایران آیا می دانید کسری های چند هزار میلیاردی کارانه پزشکان هر سال مستقیم از محل صندوق توسعه ملی پرداخت میشه؟
می دونید یعنی چه؟ یعنی افزایش نقدینگی و گرانی یعنی جهش ثروت پزشکان و به وجود آمدن قشر فئودال یعنی کاهش فعالیت های عمرانی و آبادانی و ریختن پول نقد آن به جیب پزشکان

مردم عزیز ما با پزشک دشمنی نداریم. اما پزشکان شمشیر رو از رو بستن و قصد دارن با بهانه نخبگی و لابی های عظیم ثروت این ممکلت رو به تاراج ببرن. چه فرقی بین اجنبی و پزشک هست؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۰ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۸
تا حالا دیدید که پزشک خاطی ایرانی محکوم بشه؟ پزشکی که «بیمه مصونیت» داره و هر کاری دلش بخواد می‌کنه و در نهایت بیمار و خانواده بیمار محکوم می‌شوند.
پاسخ ها
ناشناس
| Brazil |
۰۹:۵۸ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۸
پزشکان در ایران مصونیت قضایی و سیاسی دارن ، دقیقا قانون کاپتولاسیونی که آمریکایی های برای مردم ایران اجرا کرد الان پزشکان برای مردم ایران اجرا میکنن سالهای ساله ولی کسی صداش درنمیاد ،
حمید
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۰۵ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۲
پزشک جراح ، دختر منو فلج کرد و منم شکایت کردم نهایتا قرار منع تعقیب صادر شد
البته مدارک پزشکیشو به ۳ جراح خارج از کشور ارسال کردم و دلیلش قصور پزشکی بوده ولی در ایران هرگز پزشکی همکارش رو محکوم نکرده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۱۶ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۶
انتخاب وزیر بهداشت غیر پزشک
ادغام آموزش پزشکی در وزارت علوم و افزایش ظرفیت رشته های پزشکی
دولتی نمودن سازمان نظام پزشکی
رسیدگی به جرایم پزشکی در دادگاه ها
صرف هزینه سلامت در بهداشت و پیشگیری
اینها راه چاره است. ولی آیا کسی جرات انجامش رو دارد؟
ناشناس
| Germany |
۲۳:۰۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۶
این کامنت هم به اون دسته هم وطنان حسود و عنود هست صد البته مهندسین پرستاران حقوق دان ها و بی سوادهای باز مانده از پزشکی
شما چطور خودت حقوق ات و در کل همه چیزت رو با پزشکی مقایسه میکنی که همون تنها سطح فرهنگش صدها مایل با تو فاصله داره. باید خوشحال باشی دکتر به تو افتخار میده از نزدیک ببینیش و گاهی اگر خوش شانس باشی لمسش کنی
پزشک با وجود مردمی اینچنین عقده ایی و حسود نیاز داره مصونیت قضایی و حفاظت ویژه داده بشه

حقوق بالا هم میگیریم کاری هم نمی تونید بکنید. پس الکی حرص جوش نخوردید که زحمت همکاران ما در بخش طرح و دولتی رو دوچندان نکنید
ناشناس
| Germany |
۰۱:۳۳ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۷
یک نمونه دردناک رو بهتون بگم از ظلم پزشکان به ایران و ایرانی
آیا میدانید هزاران میلیارد تومن از معوقات ناعادلانه کارانه پزشکان از محل صندوق توسعه ملی پرداخت شد!!!
یعنی پولی که باید صرف توسعه و پیشرفت کشور میشد بصورت نقدی تحت نامه کذایی کارانه به جیب پزشک رفت و این رویه هر سال تکرار میشه

می دونید کارانه چیه؟ حقوق رو که پزشک بصورت اتوران میگیره دوستان. کارانه بابت هر حرکتی هست که پزشک میزنه. مثلا معاینه تشخیص بیماری و هر عملی که در اصل وظیفه پزشک هست بابتش درصد میگیره
ناشناس
| Germany |
۱۳:۴۳ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۷
تابناک فک کنم پزشک استخدام کردی که دیگه نظرات رو چاپ نمیکنی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۲۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۸
بله من خیلی از همکارانم را دیده ام که حتی به ناحق هم محکوم شده اند.ولی لازم نیست همه چیز را گزارش کنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۱ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۸
فقط به خدا. بعد از سلام نماز.
پاسخ ها
ناشناس
| Spain |
۰۸:۴۰ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۸
وبعدش قاضي به پزشك ارجاع ميدهد چون خودش كه پزشك نيست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۰
واقعا اکثر پزشکان سواد کافی ندارند وناجونمادانه به جامعه و جان کمال مردم آسیب میزنند و واقعا وقته که قوانین پزشکی بازنویسی وباز نگری شود... مسئولین محترم به داد این مردم برسید .مگر پزشک با بقیه مردم ازنظرحقوقی چه فرقی میکند؟چرا پوست مردم را میکنند و هیچکس پاسخگو نیست؟نه درمان درستی انجام میدهند نه انصاف دارند و درمورد تخلفات هرگز آنگونه که باید مجازات نمی شوند ... یا اصلا مجازات نمی شوند؟
ناشناس
| Germany |
۲۲:۴۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۶
آقا پزشک قدرت زیادی داره و اگر دست به قتل هم بزنه به این راحتی محاکمه نمیشه
نمونه اش جریان پزشک تبریزی
من نجار هستم. تو صنف خودم و با جمعی از همکاران زخم خورده از پزشکان هر وقت مشتری پزشک داریم سوبله و چوبله باهاش حساب میکنیم و به بدترین نحو کار رو تحویلش میدیم
تابناک برا یه بارم شده درج کن کامنتم رو
ناشناس
| Germany |
۲۳:۰۶ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۶
جهت شفاف سازی دوستان نگران حقوق پزشک
حقوق پزشک عمومی که خودم هم شاملش میشم 30 تومن نیس. نهایت پرداختی ها 18 تومنه که در مورد من 12 تومن می باشد

تخصص هم بستگی به جراح بودن داره. مثلا اطفال و کودکان بیشتر از 30 تومن دریافتی ندارن
تخصص های جراحی جوان تر ها نهایت 80 تومن میگیرن

و در نهایت 15 درصد پزشکان ثروتمند و معروف که ما پزشکان جوان چوبش رو میخوریم میلیاردی درآمد دارن و شما اونا رو میبینی و ما رو میزنی با انصاف
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۲ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۸
در انتخابات پیش رو بنده به کسی رای میدم که کارانه پزشکان را حذف و قدرت نظام پزشکی را از بین ببرد و یک وزیر بهداشت غیر پزشک انتخاب کند. در ضمن طرح مزخرف تحول جیب پزشکان را هم حذف کند.
پاسخ ها
نیما
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۰ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۸
متاسفم که میخوای شرکت کنی و رای بدی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۷ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۸
مگه پرشک حق شما را خورده؟
وای بر مردم نا سپاس !
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۷ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۸
دمت گرم من مهندس کشاورزی یا مکانیک را بعنوان وزیر بهداشت ودرمان پیشنهاد میکنم
واقعا حسادت از سر وروی این اظهار نظرها میبارد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۳ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۸
وقتی وزیر علوم پزشکه چرا مهندسا وزیر بهداشت نباشن؟
در ضمن پرستارا، رادیولوژیست ها و ... هم توی وزارت متبوعه هستن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۰ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۸
بله پزشک حق ما رو خورده ناشناس 11:37
وقتی خورد که تعرفه ها رو چند برابر کردن. قانون ظالمانه کارانه رو آوردن و کمر اقتصاد رو شکستن
وقتی خورد که پولی که قرار بود صرف عمران و آبادانی بشه باهاش کارخونه زده بشه. وام به بنگاه های اقتصادی داده بشه همه و همه رفت در جیب گشاد پزشکان
وقتی خوردن که هر پزشک به اندازه ده کارمند روی دوش دولت بار مالی گذاشت در نتیجه دولت توان استخدام سایرین رو نداشت و روز به روز دولت کوچک تر شد.
وقتی خوردن که همین پول بیت المال مشغول ساخت ساز و عشق حال در سایر کشورها شدن و ارز خارج کردن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۱۷ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۸
توی اکثر کشورهای پیشرفته اجازه نمیدن وزیر بهداشت پزشک باشه
جناب ناشناس 11:37
رر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۳۰ - ۱۳۹۵/۱۱/۳۰
متخصص رادیولوژی رو هم سطح پرستار میکنید بعد ادعای با سوادی هم دارند
سارا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۵ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۹
مردم ناسپاس؟؟؟؟ مراقب حرفت باش. اره پزشک و دندونپزشک حق خوردن. نمیدونی یا خودت رو به ندونستن زدی؟ وای بر مردم ناسپاس؟ وای بر بیوجدانی که تو لباس سفید خون مردم رو تو شیشه میکنه
قاسمعلی
| Germany |
۱۴:۱۱ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۱
بنظر من تنها قشری که تا بحال سالم بوده و بهترین خدمات را به کشور کرده اند پزشکان بوده اند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۲ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۲
این پزشکان که به من صدمه زدند بعد هم میگن معاینه معمولیه. خودشان باعث بدتر شدن بیماریم شدند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۲۳ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۸
یک وزیر بهداشت با تخصص دامپزشکی چطوره.برای هواپیمایی کشور هم یک پرورش دهنده شتر مرغ خوبه.
ناشناس
| Canada |
۰۱:۰۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۸
تازگیا پزشکا شدن آمریکا! همه ی مشکلات ایران تقصیر اوناس! آره برادر شما درست میگی‌ ایران قرار بود بشه آبادترین و پیشرفته ترسن کشور پر از طرح های عمرانی پیشرفته، دکترا با کارانه شون نذاشتن . امان از عقده و نادانی. شما الان میددنی کارانه ی دقیق یه پزشک که داره تو نقطه ی صفر مرزی تو شهر هایی که به عنوان تبعیدگاه ازشون یاد میشه خدمت میکنن چقدره؟! اگه ندونی و حرف بزنی واقعا برات متاسفم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۳
آره هر کس که اضافه بر حقش یا دستمدای نامتعارف بگیره حق منو خورده حالا این پزشک باشه ی اکس دیگه ای حقوق در این کشور معلومه مگر میشه کارگر تولید کننده این کشور بگیره یک و دویست بعد یک مدیر یا پزشک یا هرکی ملیاردی حقوق و پاداش یا اساس پول تحت عناوین مختلف بگیره اگر باشه یعنی حق منو خورده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۵ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۸
ایران بهشت پزشکان. اگر اطلاع رسانی شود و شرایط مالیاتی پایین و کارانه های نجومی و مجازات های ضعیف در تخلفات در تبلیغات جهانی اعلام شود تمام پزشکان حاذق و درجه یک دنیا برای گرفتن ویزای ایران صف میکشند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۴ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۸
دقیقا هیچ صنفی در هیچ جای دنیا در طول تاریخ انقدر بی امافیا نداشته است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۲۵ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۸
خوب تو هم بیا تو جمع پزشکان. خبر نداری بیسوادها کل در آمد مملکت را هاپولی میکنند. والا در آمد پزشک چیزی نیست .پول ندیدی عزیزم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۵ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۸
بسمه تعالی
اخلاق پزشکی مرده همه دیگه در رقابت تنگاتنگ در حال طبابت و تلکه کردن بیماران خاصه اگر دارای بیمه های تکمیلی باشد مشغولند. که با داشتن بیمه نامه های متطمئن بایستی دیگه حتما عمل شوید چون نون تو تعداد عمل بالاست. بیمه ها هم با پشتیبانی محکم از پزشکان و تأمین مطمئن دستمزد بالا و غیر منصافه آب به آسیاب آنها میریزند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۰ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۸
لطفا در کلمه "همه" تجدید نظر کنین دوست خوبم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۶ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۸
انحصار پزشکی و ما ادراک انحصار پزشکی.
هر ساله هم پذیرش ثابته یا کمتر میشه.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۴ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۸
و ما ادراک الکارانه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۷ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۸
وزیر بهداشت باید یک شخص غیر پزشک انتخاب شود نه کسی که علاوه بر خودش، همسر و سه فرزند و دامادش هم پزشک و دانشجوی پزشکی باشند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۲ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۸
اون جراح اورتوپد معروف پایتخت با حال بود که هماهنگ با تیم جراحی پول پروتز ها رو میگرفتن ولی پروتزها رو میزدن به جیب و در بدن بیمار کار نمیگذاشتن و این بلا رو سر چند ده یا چند صد نفر آوردن. آخرش به یک سال تعلیق محکوم شد.
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۲۲:۰۳ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۳
یکسال رو با درصد کمی از پول پروتزها رفت دور دنیا رو گشت و سال بعدش دوباره همون کار را از سر گرفت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۸ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۸
متاسفانه الان یه دندونپزشک دانشگاه آزاد چارغوزآباد چند برابر یه استاد تمام مهندسی مکانیک یا هوافضای صنعتی شریف درامد داره. طرح تحول جیب پزشکان
پاسخ ها
رر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۳۵ - ۱۳۹۵/۱۱/۳۰
استاد تمام شریف 15 دریافتی داره که دندون پزشک تازه کار انقدر در نمیاره در ضمن برخلاف مهندسی که توی هر کوچه ای مهندس تربیت میکنن دندونپزشکی چارغوزاباد نداریم میانگین درامد استاد تمام توی امریکا 100هزار دلاره و میانگین درامد پزشک عمومی توی امریکا 150 هزار دلاره که از استاد تمام بالاتره
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۴۱ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۳
حسود هرگز نیاسود. اونی که برای پول و نه علاقه دنبال یه شغلی میره بهتره مهندس هوا فضا نشه بره تو کار ازاد بهتره. از طرفی مگه موقع کنکور به این اقای استاد تمام کسی گفته که کنکور ریاضی شرکت کنه؟. امان از بی سوادی یه عده ادم که دنبال حاشیه هستند
رضا
| Netherlands |
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۳/۰۳
آقا/خانم : رر
!!!!!!فرمودید دانشگاه چارغوز آباد در پزشکی نداریم
پس نتیجه میگیریم که
دانشگاه پزشکی زاهدان و کردستان
معادل است با صنعتی شریف
ناشناس
| Germany |
۲۲:۵۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۶
دکتر رر که کلا کار رو گذاشتی کنار و هم غم ات شده کامنت های گمراه کننده و توهین آمیز
مردم چشم دارن و زندگی پزشک رو میینن
ضمنا دختر خاله من دندان پزشک هست. سال 95 فارغ التحصیل شده و در کلینیک مشغول به کار هست. خالص درآمدش اونم به گفته خودش 30 تومنه
ضمنا در زمان دانشجویی هم بصورت غیرقانونی و با حقوق 5 تومن برا کلینیک ها کار میکرد

بیدار شو و مردم رو احمق فرض نکن
ناشناس
| Netherlands |
۱۵:۱۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۷
رر راست میگه. مثلا سطح علمی دانشگاه آزاد نجف آباد رشته دندونش یا هرمزگان با سطح علمی شریف برابری میکنه و بالاتره
ضمنا برادر من دندون پزشک هست و ماهانه 17 تومن دریافتی خالص داره. تازه میگه مطب بزنه بالا 50 میشه
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟