ساخت کوچکترین خودرو پرنده جهان در ژاپن

کد خبر: ۶۹۴۹۳۳
|
۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۰ 17 May 2017
|
9782 بازدید
|
۵
دانشمندان و متخصصان ژاپنی در حال ساخت نوعی ماشین پرنده در این کشور هستند که کوچکترین خودرو پروازی دنیا لقب گرفته است.

به گزارش ایرنا، قرار است این ماشین پرنده تا سال ۲۰۲۰ میلادی که توکیو میزبان بازیهای المپیک و پارالمپیک است، ساخته شده و مورد استفاده قرار گیرد.
 
این پروژه توسط شرکت «بلید رانر» از خودروسازان ژاپنی در دست اجرا است و این شرکت برای ساخت کوچکترین خودرو پرنده جهان سرمایه ای در حدود ۳۷۵ هزار دلار اختصاص داده است.
این خودرو دارای سرنشین که «راننده آسمانی» نام دارد، دارای 2.9 متر طول و 1.3 متر عرض است و از آن با عنوان پروژه «کارتیو ایتار» نیز یاد می شود.
 
فیلم ویدئویی که در ژاپن در این باره تهیه و در سایت های خبری این کشور منتشر شده است نشان می دهد که این خودرو با سه چرخ، یک موتو و چهار «روتور» در حال حرکت دادن بال های خود می باشد.
 
این خودرو پس از آزمایش بال ها و ملخ هایش در این تصویربرداری ویدئویی، درهایش را بسته و به پرواز در می آید و در نخستین ماموریت چشمگیر خود مشعل بازیهای المپیک را در ورزشگاه توکیو روشن خواهد کرد.
 
خودرو پرنده ژاپن در حین پرواز می تواند سرعتی معادل ۱۰۰ کیلومتر در ساعت داشته و تا فاصله 10 متری زمین پایین بیاید و هنگام فرود نیز ممکن است سرعتی برابر ۱۵۰ کیلومتر برخوردار باشد.
همچنین اعلام شده که این خودرو قادر خواهد بود بدون نیاز به باند پرواز هم بر فراز آسمان و هم بر روی زمین، به‌ صورت عمودی و در مسیر جاده‌های عمومی شهر حرکت کند.
 
چندین موسسه دیگر در سرمایه گذاری در این طرح شرکت کرده اند و گروهی از بهترین مهندسان و طراحان برنامه های هوا و فضا و خودروسازی ژاپن ساخت آن را بر عهده دارند و انتظار می رود کار ساخت خودرو تا پایان سال ۲۰۱۸ میلادی خاتمه یابد.
 
شرکت خودروسازی تویوتا ژاپن نیز سه سال پیش از ساخت نوعی ماشین پرنده خبر داده بود که تاکنون تولیدات این شرکت روانه بازار نشده است.
 
ایده ساخت خودروهای پرنده با قابلیت های ویژه از اوایل قرن نوزدهم میلادی توسط «ژول ورن» نویسنده مشهور داستان های علمی تخیلی، شکل گرفت که یک وسیله نقلیه زمینی - هوایی - دریایی بود.
 
از دیگر شرکت های خودروساز در دنیا که دست به تولید چنین خودروهایی زده اند می توان به شرکت‌ اروموبایل (AeroMobil) در اسلواکی که یک نمونه آزمایشی ماشین پرنده با بال (stowable) را در سال ۲۰۱۴ ابداع کرد و شرکت ترافوگیا (Terrafugia) که هدف آن تکمیل خودرو پرنده مدل TF-X تا سال ۲۰۱۸ است نام برد.
 
شرکت حمل‌ونقل هوایی لیلیم (Lilium Aviation) در آلمان هم امیدوار به راه‌اندازی یک ماشین پرنده سبک و جمع‌وجور با یک موتور الکتریکی و یک سیستم خلبانی به کمک کامپیوتر در ۲ سال آینده است.
 
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۵
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۱ - ۱۳۹۶/۰۲/۲۷
ما در ايران گرفتار نان شبيم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۸ - ۱۳۹۶/۰۲/۲۷
بدید سایپا تا وانتش رو هم تولید کنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۰ - ۱۳۹۶/۰۲/۲۷
حدودا 1 میلیارد تومن !!! اونوقت ایران خودرو و سایپا صد برابر این رو خرج میکنن روی یه ماشین تا نزدیکش نشی فرقشو حس نمیکنی .
مجتبی
|
Germany
|
۱۲:۱۳ - ۱۳۹۶/۰۲/۲۷
پول بدین منم ظرف یکسال براتون از این بهترشو میسازم کاری نداره . مکانیسم پرواز کواد کوپتر رو در نظر بگیرید . حالا اون چها ملخ رو باید جوری طراحی کرد که در هنگام راه رفتن توی خیابون اون ملخا بره داخل سقف یا زیر خودرو یا جمع بشه بغل و موقع پرواز با یه دکه باز بشه و بعد قدرت موتور دیگه به چرخ ها هدایت نشه مستقیم بره تو پروانه یا ملخ ها
سید حسنی3نیک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۲ - ۱۳۹۶/۰۲/۲۷
آینده از آنِ این خودروهاست
پیلوت ها مسکونی یا تجاری میشود
و بامها پارکینگ
چون نوع برقی آن که با انرژی خورشیدی کار میکند در جا بلند شده و در جا مینشیند
البته با برنامهء کامپیوتری که دارد اصلا نیازی به خلبان ندارد و مسافر در مبدا نشسته در مقصد پیاده میشود
اینگونه است جایگزینی انرژی پاک آنوقت دیگران بفکر بستن چاه نفتند تا گران شود
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟