مقامات وزارت کار ژاپن از خودکشی یک پزشک در این کشور خبر داده اند که گفته می شود بر اثر کار زیاد دست به این عمل زده است.
به گزارش ایرنا، مرگ ناشی از حجم بالای کار در ژاپن در حال حاضر به معضلی اساسی برای دولتمردان این کشور مبدل شده که به زبان ژاپنی واژه «کاروشی» به آن اطلاق می شود.
در تازه ترین مورد خودکشی از این دست مربوط به یک پزشک 30 ساله است که تلویزیون ان.اچ.کی ژاپن روز پنجشنبه به نقل از مقامات وزارت کار این کشور مرگ وی را به دلیل کار زیاد تایید کرده است.
خودکشی این مرد که جامعه پزشکی ژاپن کمتر با چنین پدیده ای مواجه شده، توجهات زیادی را به شرایط سخت کاری افراد شاغل در حوزه پزشکی معطوف کرده است.
گزارش می افزاید، این پزشک که دوره 2 ساله انترنی خود را به تازگی به پایان رسانده، در بخش زنان و زایمان بیمارستانی در توکیو مشغول به کار بوده است.
وکیل خانواده این پزشک می گوید که او پیش از خودکشی، بیش از 170 ساعت در آن ماه مجبور به کار اضافه شده است.
او می گوید که این پزشک در مدت شش ماه و پیش از خودکشی فقط پنج روز تعطیلی داشت.
ناظران امور می گویند که تنظیم ساعات اضافه کاری برای کادر پزشکی، دشوار است چرا که پزشکان مجاز نیستند درخواست بیمار برای معاینه را بدون دلیل قابل قبول رد کنند و چنانچه مقررات بیش از حد سختگیرانه باشد، برخی از بیماران در مناطقی که تعداد پزشکان محدود است، ممکن است قادر نباشند از معاینه و درمان مناسبی برخوردار شوند.
«کاروشی» یا پدیده مرگ به دلیل کار زیاد از جمله دلایل خودکشی در ژاپن عنوان شده و بر اساس گزارش دولت ژاپن، از هر 5 کارمند یک نفر در این کشور در حد مرگ یا در حد ابتلا به بیماریهای کشنده کار میکند.
آژانس پلیس ملی ژاپن در گزارش سال 2015 خود، تعداد خودکشیهای مرتبط با کار را حدود 2 هزار مورد در سال عنوان کرده است که نشان میدهد این موضوع، از آنچه آمارهای دولتی میگویند هم خطرناکتر است.