تشکیل ۱۰ تیپ واکنش سریع در ارتش و سپاه

کد خبر: ۷۲۱۴۱۰
|
۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۷ 14 August 2017
|
10246 بازدید
وزیر پیشنهادی دفاع گفت: ۵ تیپ واکنش سریع در نیروی زمینی ارتش و ۵ تیپ واکنش سریع در نیروی زمینی سپاه ایجاد شده تا به صورت جدی با تروریستها مبارزه شود.

به گزارش خانه ملت، امیر سرتیپ امیرحاتمی در نشست صبح امروز (دوشنبه، 23 مرداد ماه) کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی حضور یافت.

وزیر پیشنهادی دفاع با اشاره به تصویب طرح مقابله با اقدامات ماجراجویانه و تروریستی آمریکا در منطقه گفت: قانونی که روز گذشته در مجلس درباره مقابله با تهدیدات آمریکا تصویب شد از چند جنبه حائز اهمیت است که این مصوبه برای حوزه دفاع کشور یک سرمایه محسوب می‌شود چرا که در این دوره هدف از تحریم‌های آمریکا نیروهای مسلح به ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.

امیرحاتمی با بیان اینکه در برنامه‌های ارائه شده به مجلس تلاش شده که نقش و جایگاه پراهمیت وزارت دفاع در بازدارندگی و پشتیبانی نیروهای مسلح که در حال دفاع از کشور هستند رشد و ارتقاء پیدا کند، افزود: در سطح داخلی به موضوع انتخابات، حضور گسترده مردم و مشارکت آگاهانه در انتخابات اخیر توجه شده که پیام این حضور گسترده مردم دفاع از نظام جمهوری اسلامی ایران است.

وی با تأکید بر اینکه مقوله دفاع در وزارت دفاع مردم پایه است، ادامه داد: در سطح منطقه‌ای تحولات زیادی به وقوع پیوسته است اما آنچه که بارزتر بوده و به عنوان یک فرصت به آن نگریسته شده این است که علیرغم تمام ایران هراسی‌ها با پایداری نظام جمهوری اسلامی ایران و جبهه مقاومت جایگاه دفاعی ایران در منطقه بسیار بالا و در تأمین امنیت منطقه حائز اهمیت است.

وزیر پیشنهادی دفاع با بیان اینکه در سطح بین‌المللی تلاش‌های زیادی شده و بسیاری از کشورهایی که به دنبال تحریم جمهوری اسلامی ایران بودند نتوانستند به خواسته‌های خود دست یابند، یادآور شد: در برنامه ارائه شده به مجلس تدابیر مقام معظم رهبری، سیاست‌های ستاد کل نیروهای مسلح و سیاست بالادستی اعمال شده و همچنین به قانون برنامه ششم توسعه توجه جدی صورت گرفته است.

امیر حاتمی با بیان اینکه جایگاه ایران در حوزه موشکی به لحاظ کمی و کیفی مناسب است، افزود: دشمن تلاش می‌کند توان موشکی ایران را خنثی کند که در این راستا اولویت‌های وزارت دفاع تقویت صنعت موشکی، هوایی، پدافند هوایی و صنعت دریایی و نیروی زمینی است.

وی ادامه داد: 5 تیپ واکنش سریع در نیروی زمینی ارتش و 5 تیپ واکنش سریع در نیروی زمینی سپاه ایجاد شده تا به صورت جدی با تروریسم‌‌ها مبارزه شود.

وزیر پیشنهادی دفاع با بیان اینکه تقویت همکاری بخش خصوصی با وزارت دفاع در صنایع دفاعی یکی از اولویت‌های این وزارتخانه است، اظهار کرد: هم اکنون الگوی کارفرما و پیمانکاری بین وزارت دفاع و بخش خصوصی حاکم است که این الگو باید به الگوی مشارکتی تغییر یابد.

امیرحاتمی افزود: دیپلماسی دفاعی و عمومی برای انعقاد توافق‌های دو جانبه مورد تأکید وزارت دفاع است که می‌تواند دشمنی‌ها را کاهش دهد.

وی ادامه داد: یکی از سازمان‌های وزارت دفاع که در بخش انرژی فعال بوده، سازمان توانیر است که سابقه 60 ساله داشته و در بخش باتری‌سازی نیز سبقه زیادی دارد که این سازمان جزو سازمان‌های تولیدی کم حاشیه و کمک ‌دهنده به تولید کشور است.

وزیر پیشنهادی دفاع با اشاره به اینکه نیروهای مسلح دو نوع کار اقتصادی انجام می‌دهند ، تصریح کرد: یک نوع از فعالیت‌های اقتصادی وزارت دفاع مأموریتی است که از طریق صندوق‌های بازنشستگی صورت می گیرد که به دنبال شفاف‌سازی و ساماندهی این صندوق‌ها هستیم البته از 400 شرکت حدود 150 شرکت ساماندهی شده است.

امیرحاتمی با بیان اینکه نوع دوم فعالیت‌های اقتصادی وزارت دفاع فعالیت‌هایی بوده که در زمان سازندگی به نیروهای مسلح ارجاع شده است، افزود: بر اساس قانون اساسی در آن زمان خاص ارتش و سپاه پاسداران به فعالیت‌های اقتصادی ورود کردند که بر این اساس اکنون چند بانک برای اداره فعالیت‌های اقتصادی ایجاد شده است.

وی با تأکید بر اینکه دشمنان کشور می‌خواستند که به جای سوریه، عراق و افغانستان، جمهوری اسلامی ایران امنیت نداشته باشد، ادامه داد: اگر این اتفاق رخ نداده اینگونه نبوده که آنها نخواستند بلکه به دلیل توان بازدارندگی و دفاعی ایران نتوانستند به اهداف خود در کشور دست یابند.

وزیر پیشنهادی دفاع در پایان با اشاره به مسئله استقرار موشک‌های S300 تصریح کرد: مسئله موشک‌های S300 تمام شده و این موشک‌ها به کشور تحویل و در محل مستقر شده است.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟