رئیس ستاد بازسازی واقعه غدیر از بازسازی این واقعه در بیش از ۱۴۰ نقطه در ایران و سوریه خبر داد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا, نشست خبری سردار علی فضلی جانشین سازمان بسیج مستضعفان و رئیس بازسازی واقعه غدیر با حضور اصحاب رسانه در مرکز بسیج سازمان بسیج صدا و سیما برگزار شد.
در این نشست سردار فضلی گزارشی از برگزاری این بازسازی طی سالهای اخیر در استانهای کشور ارائه داد. وی در سخنانی با بیان اینکه غدیر بزرگترین حادثه تاریخ اسلام و ادامه رسالت انبیا است,گفت: در طول این دوران کارهای بزرگی صورت گرفته و این امانت الهی سینه به سینه به انقلاب اسلامی رسیده و دارای برجستگی های فراوانی است.
وی در ادامه به بازسازی واقعه غدیر اشاره کرد و گفت: این اقدام برای اولینبار در جهان اسلام با هدایت عالمانه علما و مراجع عظام تقلید و با محتوای مورد توجه شیعه و سنی و تحت هدایت راهبردی بنیاد بین المللی غدیر از سال 89 در شهر قم در جوار کوه خضر نبی و با حضور بیش از 70 هزار نفر از مردم برگزار شد.
سردار فضلی افزود: چون این کار مردمی بوده و تمامی مراحل و زیرساخت ها با مشارکت مردم انجام میشود, در سال بعد بازسازی این واقعه در 72 نقطه از کشور اجرا شد و در سال بعد از آن غیر از ایران، در سوریه وعراق نیز این واقعه بازسازی شد. در سال گذشته نیز در بیش از 140 نقطه از ایران واقعه بازسازی شد.
رییس ستاد بازسازی واقعه غدیر با بیان اینکه امسال با کمک مردم و تمامی بخش ها و دستگاههای ذیربط این واقعه در 143 نقطه ایران و یک نقطه در سوریه اجرا میشود, اظهار کرد: از این تعداد 11 نقطه در استان سیستان و بلوچستان, پنج نقطه در کردستان, 11 نقطه در اصفهان, 9 نقطه در خوزستان این واقعه عظیم بازسازی و به نمایش در خواهد آمد. همچنین بنا به درخواست بعضی از استانها مبنی بر استقبال پرشور از این مراسم, این بازسازی به جز در روز عید غدیر, در دیگر روزها نیز به اجرا در خواهد آمد.
سپس حسین ظریف منش مدیرکل بنیاد بین المللی غدیر در سخنانی واقعه غدیر را نقطه عطفی در اسلام عنوان کرد که استمرار ولایت در چهره امامت است و افزود: علاوه بر توصیف واقعه غدیر و گرامیداشت آن وظیفه داریم که درسهای غدیر را ترویج و تبیین کنیم و پیام این واقعه مهم را به همه مسلمانان و جهانیان برسانیم.
وی با اشاره به برنامه های این بنیاد در ایام غدیر اظهار کرد: ششمین جشنواره شعر غدیر, تجلیل از 2500 خانواده شهید سادات در تهران و سایر استانها, برگزاری نماز عید غدیر در آستان امامزاده صالح(ع), حسینیه حضرت فاطمه زهرا(س) سپاه تهران و آستان مقدس حضرت عبدالعظیم به همراه مراسم جشن از جمله برنامههای این دهه است.
ظریف منش در خصوص آداب عید غدیر و لزوم انجام آن توسط مسلمانان گفت: روز عید غدیر روز هدیه دادن, روز تبسم و شادی, روز تهنیتگویی مسلمانان به یکدیگر, روز اطعام دادن, روز صدقه دادن و دستگیری از مستمندان و روز نماز و روزه است که ائمه بزگوار سفارش های زیادی برای انجام این اعمال داشتهاند.
مدیر کل بنیاد بین المللی غدیر همچنین از برگزاری برنامههای استانی برای مسلمانان اهل تسنن و برگزاری برنامه های در سطح بین المللی در سایر کشور ها با مشارکت دستگاه های ذیربط خبر داد.
سردار یعقوب سلیمانی رئیس بازسازی این واقعه نیز در این نشست گفت: بازسازی واقعه غدیر با مشارکت مردم و با حمایت مراجع تقلید در سال 89 آغاز به کار کرد و از ویژگی های این بازسازی مردمی بودن آن است که در این واقعه بیش از 7500 نفر هنرنمایی میکنند و بیش از 1 میلیون نفر در بیش از 140 نقطه این نمایش را به تماشا مینشینند. همجنین در 26 نقطه از کشور نیز این واقعه برای اهل تسنن به ننماش در خواهد آمد.
وی در ادامه با اشاره به دخواست بیش از 20 کشور خارجی برای بازسازی این واقعه در آن کشور ها گفت: در صورت فراهم شدن بستر ها و هماهنگیهای لازم این واقعه در آیندهای نزدیک در این کشورها و سایر کشورهای متقاضی اجرا خواهد شد.
در پایان علی فروغی رئیس مرکز بسیج سازمان صدا سیما از رویکرد جدید رسانه ملی برای پوشش این واقعه عظیم خبر داد و گفت: ان شاء الله امسال در کنار دیگر رسانهها سازمان صدا وسیما پوشش مطلوب و گستردهای از این واقعه در سطح کشور را خواهد داشت.