هرچند بی‌بی‌سی مهمترین بنگاه خبری بریتانیاست، اما اینکه کارکنان آن جزو ثروتمندترین افراد این کشور باشند، چندان معقول به نظر نمی‌رسد. با این حال گفته می‌شود 107 تصمیم گیرنده ارشد این شبکه بیش از 22 میلیون پوند در سال درآمد دارند.
به نوشته «تهران امروز»، مسئولان با افشای رقم این دستمزدهای نجومی سعی داشتند شفاف سازی بدنه اجتماعی را نشان بدهند، در حالی که این مدعا زمانی زیر سوال رفت که مشخص شد در نمودارهای منتشر شده، اثری از هزاران نفر از کسانی که دستمزدهای بالا دریافت می‌کنند به چشم نمی‌خورد.
گزارشگران تایمز در تحقیقات خود متوجه شدند حدود 300 مدیر ارشد بی‌بی‌سی بالای 100 هزار پوند درآمد دارند اما نامشان در فهرست وجود ندارد. دریافتی 37 نفر از این افراد از گوردون براون هم بیشتر است. بسیاری از اینها بیش از دو برابر 81 هزار و 100پوندی که به عنوان پایین‌ترین حقوق مدیران در فهرست ثبت شده، عایدی دارند.
حقوق گوردون براون 197هزار و 689 پوند است اما 192 هزار و 414پوند دریافت می‌کند. دریافتی تقریبا شش میلیون دلاری ستاره‌ای مثل جاناتان هم از فهرست بیرون مانده است. در عوض نام افراد نه‌چندان مطرحی فهرست شده که در صدر آنها مارک تامپسون، کارگردان است که 834 هزار پوند می‌گیرد و آخرین نفر هم تام اسلی، دستیار صحنه است که 81 هزار و 100پوند درآمد دارد.
چند ماه قبل نیز روزنامه دیلی اکسپرس گزارشی از ریخت‌و پاش بی‌بی‌سی در خرج بودجه عمومی برای شخصیت‌های مشهور ارائه کرده بود که جنجال‌آفرین شد. پیش از این برخی از نمایندگان پارلمان انگلیس در پی فاش‌شدن جزئیات فساد مالی برخی مقامات استعفا کردند.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
کاربر مهمان -> 1388/08/24
پاسخ

لطفااز آنچه که وجود خارجی دارد بحث کنید بی بی سی چیه ؟!!!!و این کار شما به این میماند که یک آدم فقیر نشسته حساب و کتاب یک پولدار را میکند بدون اینکه خودش تلاشی بکند

کاربر مهمان -> 1388/08/24
پاسخ

حسود هرگز نیاسود

کاربر مهمان -> 1388/08/24
پاسخ

ای کاش ازادی مطبوعات در ایران به حدی برسد که یک روز هم همین اتفاق برای ریخت و پاش های رسانه ی ملی بیفتد

کاربر مهمان -> 1388/08/24
پاسخ

حلالشان باشد. خداییش کارشان را خوب بلدند. مسولین صدا و سیمای ما چی که فقط درآمد خوب دارند و کارشان را هم خوب انجام نمی دهند.

کاربر مهمان -> 1388/08/24
پاسخ

درود بر رسانه ملی خودمان که همه مدیرانش در فقر مطلق زندگی می کنند !!!

کاربر مهمان -> 1388/08/24
پاسخ

البته اگر بحث، بحث عقلانیت باشه از نظر بنده یک شبکه ای که از بازدید جهانی برخوردار هست چندانم دور از منطق نیست که وضعشون خوب بشه.

کاربر مهمان -> 1388/08/24
پاسخ

بنام خدا و سلام سردبیر و دبیران محترم تابناک می دانم که مانند خیلی از دیدگاه های قبلی ام (که آخرینش چهار روز پیش برای شما ارسال شد)، امکان دارد این یکی را هم تحویل نگیرید، ولی امیدوارم خودتان بخوانیدش و تلاش کنید که کمی حرفه ای تر کار کنید ، چون که مدت هاست به خبرگیری از سایت شما عادت کرده ام و باز هم به شما مراجعه می کنم ( ولی با وسواس و شک بیشتر برای مقایسه با سایر خبرگزاری ها). ای کاش کمی هم به فکر صحت اخباری که به نقل از این و آن منتشر می کنید، بودید. مطمئناً شما به سایت رسمی بی بی سی دسترسی دارید که با حداکثر 5 دقیقه تحقیق و ترجمه متوجه بشوید که ، بی بی سی هم تراز صدا و سیما حدود بیست هزار کارمند دارد، که تنها حدود سیصد تا چهارصد نفرشان که جزو مدیریت های ارشد و میانی هستند، از حقوق بالای صد هزار پوند در سال ( و نه در ماه!!!) بر خوردارند و حقوق کارگردانان و تهیه کنندگان معمولی بی بی سی از حقوق گزارشگران و کارمندان دفتر صدا وسیما که یک چهارم هم قطارانشان در بی بی سی هم کار نمی کنند کمتر است. (من خودم کارمند صداو سیما هستم و در لندن کار و زندگی می کنم). در ضمن آقای مارک تامپسون هم ، کارگردان معمولی نیستند بلکه مدیرعامل کل بی بی سی (هم تراز آقای ضرغامی) هستند. و همکاران شما هم فکر کرده اند که چون جلوی سمت ایشان زده شده Director پس ایشان کارگردان هنری یا تلویزیونی هستند. لطفاً بهشان سفارش کنید، کمی، فقط کمی زبان انگلیسی اشان را تقویت کنند. خدا بهتان توفیق بیشتر در خدمت به بندگان خدا بدهد.

کاربر مهمان -> 1388/08/24
پاسخ

در مورد ریخت و پاش های فارس هم مطلب بنویسید

کاربر مهمان -> 1388/08/24
پاسخ

بزو حساب کتاب خودتون بکنید درامد میلیاردی سداوسیما خودتون

کاربر مهمان -> 1388/08/24
پاسخ

شما انگلیس رو با ایران مقایسه نکن، مینیمم حقوق تو انگلیس رو ببین چقدر هست، مالیات رو هم حساب کن، کارمند بی بی سی را با کارمند معمولی انگلیس مقایسه کن ، نه ایران. در ضمن کیفیت و تعداد مخاطب و تبلیغ و سایر برنامه های تجاری بی بی سی، را هم در نظر بگیر .

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار