مدیران کمیته امداد امام خمینی (ره) در اقدامی جدید، صندوقی قرض الحسنه و خصوصی تأسیس و تمام منابع مالی خود را در آن متمرکز کرده اند؛ صندوقی که تنها ۳۱ شعبه در مراکز استانها دارد و کار با آن تنها با استفاده از اینترنت فراهم است. از رئیس کمیته امداد پرسیدیم مددجویانی که عمدتاً سالخورده و با تکنولوژیهای جدید بیگانه هستند، چگونه میتوانند از این سامانه جدید خدمات دریافت کنند.
به گزارش «تابناک»، در شرایطی که اقدام جدید مسئولان کمیته امداد امام خمینی (ره) مبنی بر احداث صندوق قرض الحسنه امداد ولایت با مشکلاتی برای مددجویان همراه شده و برخی مدعی هستند این امکان جدید به دلیل نبود شعبههای کشوری دریافت خدمات را برای مددجویان سخت کرده است، رئیس کمیته امداد با مجموعهای از استدلالهای قابل تأمل این نظر را قبول ندارد.
پرویز فتاح که برای دقایقی میهمان غرفه تابناک در نمایشگاه مطبوعات بود، در رابطه با طرح احداث صندوق قرض الحسنه امداد ولایت به خبرنگار «تابناک»، گفت: برای احداث این از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مجوز گرفتیم و از اردیبهشت ماه مراحل اجرایی شدنش را دنبال کردیم.
فتاح ادامه داد: در شرایط کنونی در ۳۱ مرکز استان شعبات مرکزی این صندوق احداث شده است و دیگر هم قرار نیست شعبه دیگری زده شود، چرا که همه کارها با کمک اینترنت و به صورت الکترونیکی انجام میشود.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) اضافه کرد: در گام اول و برای اجرای آزمایشی طرح حقوق مدیران و کارمندان را به این سامانه انتقال دادیم و وقتی از صحت کار آن مطمئن شدیم، حسابهای مددجویان را به این سامانه انتقال دادیم.
فتاح با تأکید بر اینکه این حسابها هیچ مشکلی ندارد و تا پایان آبان ماه در سراسر کشور عملیاتی میشود، افزود: کارتهای این حساب به شبکه شتاب متصل است و هر کاری که با کارتهای دیگر بتوان کرد با این کارتها نیز میتوان انجام داد.
وی بدون توجه به نبود شعبههای شهرستانی و ناتوانی بسیاری از مددجویان از بهره برداری از این کارتها ادامه داد: وقتی حسابهای بانک ملی بود، خدمات قابل ذکری به مددجویان ما داده نمیشد ولی ما میخواهیم با این صندوق به مددجویان خدمات بیشتری مثل وام بدون ضامن بدهیم.