‏پای مالکان «جایگاه سوخت»، جای پای برخی پزشکان مالیات گریز!

رویدادی که فارغ از علت وقوعش، دستمایه خوبی شده تا برخی قشرهای پردرآمد صفشان را از بقیه جدا کرده و بکوشند دریافت نقدی را جایگزین پرداخت وجه با کارت‌های شبکه بانکی و به کمک کارت‌خوان کنند؛ مثل مالکان برخی جایگاه‌های سوخت که به مشتریانی که می‌خواهند با کارت وجه خود را پرداخت کنند، خدمت ارائه نمی‌کنند.
کد خبر: ۷۶۸۶۵۸
|
۰۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۰ 28 January 2018
|
14291 بازدید
|
فرار ۶۰۰ میلیارد تومانی برخی پزشکان ظاهرا به مذاق برخی دیگر از قشرهای جامعه هم خوش آمده است. اتفاقی نامبارک که اگر باب شود، به یک دهه پیش بازخواهیم گشت، با این ملاحظه که عقبگردمان را مدیون امثال پزشکان هستیم!

به گزارش «تابناک»؛ از وقتی دولت اعلام کرده که تصمیم دارد، وابستگی بودجه کشور به درآمد‌های نفتی را کم کرده و بیشتر روی درآمد‌های مالیاتی متمرکز شود، گویا بررسی تراکنش‌های بانکی جدی‌تر شده است. این تصوری است که مدتی در جامعه شایع شده و بر اساس آن روز به روز بر تکرار جمله «کارت‌خوان خراب است» افزوده می‌شود.

اتفاقی که بیش از هر جایی در مطب برخی پزشکان خودنمایی می‌کند؛ پزشکانی که ترجیح داده‌اند پشت این جمله، میزان درآمدشان را مخفی کنند و برای این کار از منشی مطبشان می‌خواهند؛ از مراجعان پول نقد دریافت کنند. فرایندی مشکل‌زا که با توجه به گسترش شدید استفاده از کارت‌های بانکی در سال‌های اخیر، مردم را به سختی‌های زیادی دچار می‌کند.

رویکردی که به باور کارشناسان مالیات، هدفمند و برنامه ریزی شده اتخاذ شده است و در آمار‌های مالیاتی به خوبی هویداست. آنجایی که آمار و ارقام از سهم نزدیک به ۸۰۰ میلیارد تومانی جامعه پزشکی در مالیات خبر می‌دهد که تنها ۲۰۰ میلیارد تومان آن پرداخت می‌شود؛ یعنی سهم ۶۰۰ میلیارد تومانی پزشکان از فرار مالیاتی در کشور!

وضعیتی که در آستانه فراگیر شدن است و برخی عوامل هم به سرعت گرفتن آن منجر شده است. عواملی از جمله تاخیر در واریز وجوه دریافت شده به واسطه کارت‌خوان‌ها به حساب افراد که در روز‌های اخیر خبر آن به گوش می‌رسد و گلایه بسیاری از صاحبان کسب و کار‌های مختلف را به دنبال داشته است؛ شرایطی که البته معلوم نیست ناشی از یک نقص موقتی بوده یا قرار است به رویه ثابت تبدیل شود.

رویدادی که فارغ از علت وقوعش، دستمایه خوبی شده تا برخی قشرهای پردرآمد، صفشان را از بقیه جدا کرده و بکوشند دریافت نقدی را جایگزین پرداخت وجه با کارت‌های شبکه بانکی و به کمک کارت‌خوان کنند. مثل مالکان برخی جایگاه‌های سوخت که به مشتریانی که می‌خواهند با کارت وجه خود را پرداخت کنند، خدمت ارائه نمی‌کنند؛ تصمیمی که حتی برخی از ایشان از فریاد زدن آن ابایی ندارند!

 
‏پای مالکان «جایگاه سوخت» جای پای برخی پزشکان مالیات گریز!
به این تصویر نگاه کنید تا اوضاع بهتر دستتان بیاید. تصویر یکی از جایگاه‌های سوخت سطح شهر تهران که مالک آن هیچ الزامی به ارائه خدمات مبتنی بر کارت‌های بانکی به مشتریانش ندارد، تا جایی که کوشیده این تصمیم را با بنری بزرگ به اطلاع عموم برساند و تنها مشتریانی را برای خود نگاه دارد که یا ناچار به سوخت گیری در جایگاه ایشان هستند یا تن به پرداخت نقدی داده‌اند.

اجبار مراجعان به پرداخت وجه نقد که دو دلیل برای آن محتمل است؛ یا راهکار مالک جایگاه برای مقابله با تأخیر در واریز پرداخت شده با کارت است که به باور ایشان و بسیاری از صاحبان کسب و کار‌های مختلف، غیرمنصفانه و اشکال آفرین است، یا ریشه در مباحث مالیاتی دارد و در قالب فرار مالیاتی می‌گنجد؛ رویه‌ای که فرار گسترده مالیاتی پزشکان ثابت کرده در پیش گرفتن آن، عقوبتی به دنبال نخواهد داشت!

دورنمای تاریکی از آینده‌‎ای محتمل که در آن همه می‌کوشند از مراجعانشان تنها وجه نقد دریافت کنند، حتی اگر مالک کسب و کار‌های خدماتی باشند، مگر اینکه مسئولان به ماجرا ورود کرده و با تدابیری عاجل، بکوشند به این رسم تازه پایان دهند. رسمی که اگر باب شود، دیر نیست روزی را شاهد باشیم که انجام امور مختلف روزمره برای عموم غیرممکن شود، چون خودپرداز‌ها بیش از ۲۰۰ هزار تومان در روز نمی‌پردازند و این عدد در نتیجه تورم روزافزون، سال هاست که کفاف بسیاری از خرید‌های روزمره را هم نمی‌دهد!

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۴۶
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۲:۳۶ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۸
جايگاه را تعطيل كنيد و صاحبانش را به جرم فرار مالياتي محاكمه كنيد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۶ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۸
جابه که تو اروپا بین 50 تا 90 درصد مالیات پلکانی از پزشک ها میگیرن اونوقت اینجا همین مالیات 10 درصد رو هم پزشکانمون از زیرش در میرن. تازه درامدشونم 6 برابر آلمانه. این دقیقا ضعف اداره مالیات رو نشون میده.
asadi
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۸ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۸
به نظرم بهتره قانونی در دولت یا مجلس تصویب بشه که صاحبان کسب و کار را ملزم به دریافت پول با کارت بانکی بکنه و در صورت خراب بودن دستگاه پوز، مردم بتونند از واحد مربوطه شکایت کنند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۶ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۸
قیاس مع الفارق می کنید.
این جایگاه دارها به گرد پای پزشکان نمی رسند.
ناشناس
|
Germany
|
۱۲:۴۷ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۸
من بجای دادستان محترم بود این جایگاه رو لغو امتیاز میکردم و این آقا رو توی لیست سیاه میزاشتم تا دیگه هیچ کسب و کاری رو نتونه راه بندازه.

شیوه رضا شاهی هم بد نیست مینداختمش توی تنور ببینم بازم کسی حوس میکنه اینکار رو بکنه.

البته از اون طرف هم سعی میکردن مالیات رو در مسایل شهری که همه درگیرن مثلا حمل و نقل و ... هزینه میکردم تا مردم هم بدونن این مالیات جای درستی مصرف میشه و نگران دادن مالیات نبودن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۳ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۸
خیلی از رفتارهای پلشت رو تو جامعه ی ماقشر به اصطلاح فرهیخته باب میکنند یکی از فعالترینشون هم متاسفانه قشر تحصیل کرده وفرهیخته ی (مثلا)
پزشکان است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۵ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۸
اگر واقعا مغرض نیستید از فرار مالیاتی طلا فروشان و میدان دارن و تک تک اصناف هم بنویسید.به گفته رییس امور مالیانی ۶۰درصد مملکت مالیات نمیدن.حتما ۶۰درصد پزشک هستن.اگر ی دلال میوه،میوه رو سر زمین بخره ۵۰۰تومان و بفروشه ۳۰۰۰تومان برا شما طبیعیه.مالیاتش هم صفر هست.ولی اگر کوچکترین خبر، اون هم مربوط به بعضی از پزشکان اتفاق بیفته میشه تیتر یک.این است رسالت ما.۲۰میلیارد دلار معادل ۸۰هزار میلیارد تومان یک ریال مالیات نمیدن.حدود۲۰هزار میلیارد فرار محض مالیاتی.خدا رو شکر میکنم
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۳:۰۰ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۸
این موضوع ممکن است به مالیات هم مرتبط باشد اما تاخیر واریز شدن پول دستگاه های پوز به حساب هم انگیزه مضاعفی برای آن است.
ناشناس
|
Germany
|
۱۳:۰۲ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۸
زورتان به پزشکان که نمیرسه چون با پایین بودن ظرفیت پزشکی و رانتی که در اختیار داشتن آموزش پزشکی توسط خود پزشکان در اختیارشان قرار داده حالا حالا ها دست بالا را خواهند داشت علی برکت الله
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۹ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۸
حرف درستی زدی. پزشکان ظرفیت رو پایین نگه داشتن تا هم دست تو بازارشون زیاد نباشه و هم بتونن هر جور ناز و غمزه ای بیان و هر کاری میخوان بکنن.
ارشک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۳ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۸
بخشی از این مشکلات بزرگ اقتصادی کشور نتیجه زیاده خواهی و منفعت طلبی پزشکانه ، حقوقای ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیونی درامدهای وحشتناک ، با این وجود حاضر نیستن مالیات هم پرداخت کنن اکثرن هم در دانشگاههای دولتی درس خوندن با پول مردم ودولت ، واقعا اینها چی فکر کردند ، نظارت دولت کجاست ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۳ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۸
تابناک درآمد جایگاه ها را مستقیمأ از شرکت نفت می گیرند و مالیات می نویسند و ربطب به کارت خوان ندارد
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟