آسپرین

گلوتن چیست و چرا برخی آن را مصرف نمی‌کنند؟

کد خبر: ۷۷۸۰۵۹
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۹ 28 February 2018
تعداد بازدید : 2332
کد خبر: ۷۷۸۰۵۹
|
۰۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۹ 28 February 2018
|
17651 بازدید
بازدید 17651
گلوتن نوعی ترکیب پروتئینی است که در دانه‌هایی مانند گندم و جو یافت می‌شود. حساسیت به گلوتن ممکن است منجر به عوارض ناخوشایندی شود که افراد را به اجتناب از مصرف این ماده تشویق کند. حساسیت به گلوتن می‌تواند در چند شکل از جمله حساسیت به گندم، بیماری سلیاک و حساسیت به گلوتن غیر سلیاکی بروز کند که در این موارد فرد پس از مصرف مواد غذایی حاوی گلوتن مانند نان یا پاستا دل درد، نفخ، اسهال و جوش پوستی را تجربه می‌کند.با شناخته شدن عوارض مصرف گلوتن برای افرادی که به آن حساسیت دارند مواد غذایی فاقد گلوتن تولید و به بازار عرضه شده است که فرصت خوردن مواد غذایی مورد علاقه این افراد را بدون تحمل عوارض ناشی از حساسیت برای آن‌ها ایجاد می‌کند. در این ویدیو با تعریف گلوتن و انواع مختلف حساسیت به آن آشنا شوید و راه جلوگیری از علائم آن را بهتر بشناسید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟