گلوتن نوعی ترکیب پروتئینی است که در دانههایی مانند گندم و جو یافت میشود. حساسیت به گلوتن ممکن است منجر به عوارض ناخوشایندی شود که افراد را به اجتناب از مصرف این ماده تشویق کند. حساسیت به گلوتن میتواند در چند شکل از جمله حساسیت به گندم، بیماری سلیاک و حساسیت به گلوتن غیر سلیاکی بروز کند که در این موارد فرد پس از مصرف مواد غذایی حاوی گلوتن مانند نان یا پاستا دل درد، نفخ، اسهال و جوش پوستی را تجربه میکند.با شناخته شدن عوارض مصرف گلوتن برای افرادی که به آن حساسیت دارند مواد غذایی فاقد گلوتن تولید و به بازار عرضه شده است که فرصت خوردن مواد غذایی مورد علاقه این افراد را بدون تحمل عوارض ناشی از حساسیت برای آنها ایجاد میکند. در این ویدیو با تعریف گلوتن و انواع مختلف حساسیت به آن آشنا شوید و راه جلوگیری از علائم آن را بهتر بشناسید.