ایران با ۸۹ شهر جهان خواهر خواندگی دارد

کد خبر: ۷۹۷۷۶۷
|
۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۱ 10 May 2018
|
3031 بازدید

مشاور معاون دیپلماسی عمومی وزارت امور خارجه گفت: ایران با 89 شهر جهان خواهر خواندگی ایجاد کرده و ارتباط تنگاتنگ با این شهرها در حوزه های مختلف دارد.

به گزارش ایرنا، داریوش صولت روز پنجشنبه در نشست بررسی ظرفیت ها و چالش های دیپلماسی شهری کلانشهرهای ایران در مشهد افزود: هدف از دیپلماسی عمومی تاثیرگذاری بر افکار عمومی است و تلاش می کند وجهه مطلوبی از کشور برای افکار عمومی ارائه دهد که فرهنگ، رسانه و سازمانهای مردم نهاد نقش موثری در این زمینه دارند.

وی با بیان اینکه بیش از 10 هزار سازمان مردم نهاد در این زمینه در کشور به ثبت رسیده است که 60 درصد این تعداد فعالند اظهار کرد: امروزه دیپلماسی رسمی پاسخگوی مناسبات بین کشورها در نظام روابط بین الملل نیست و سیاست خارجی کشورها برای بسط نفوذ خود علاوه بر استفاده از دیپلماسی رسمی از دیپلماسی عمومی نیز استفاده می کنند.

وی گفت: در دنیای امروز دولتها علاقه مند هستند برای رسیدن به اولویتهای اساسی، موضوعات اجرایی و پایین دستی را واگذار کنند و دیپلماسی شهری در کشورهای مختلف پیوند عمیق با نظم سیاسی ملی دارد.

صولت افزود: سطح مدیریتها به سوی مدیریت غیردولتی در حال حرکت است و این موضوع براساس تقسیم بندی نظام های توسعه یافته، در حال توسعه و توسعه نیافته بین صفر تا صد در حال نوسان است.

معاون برنامه ریزی شهرداری مشهد نیز در این نشست گفت: رابطه خوبی بین کلانشهرها شکل گرفته و بسیاری از اموری که انجام می شود قابلیت تبادل را دارد.

شهریار آل شیخ افزود: با یکپارچگی و تبادل مطالعات و اقدامات در حوزه شهری علاوه بر کمتر کردن هزینه ها خدمات بهتر به شهروندان ارائه می شود.

وی اظهار کرد: زمینه همکاری بین شهرها زیاد است و بیشترین زمینه در حوزه معاونان برنامه ریزی است.

وی گفت: باید جایگاه ساختاری برای روابط بین الملل و دیپلماسی در شهرداری ها ایجاد شود.

در این نشست معاونان برنامه ریزی شهرداران کلانشهرهای کشور نیز حضور داشتند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟