پنج اشتباه فاحش در دیکته رئیسی که برای خود و همکارانش پاداش میلیاردی تجویز کرده! +جوابیه

پس از آنکه انتشار نامه‌ای بسیار عجیب در شبکه‌های اجتماعی ـ که در آن تقاضای پاداش میلیاردی برای حل و فصل یک پرونده حقوقی مطرح شده ـ حاشیه ساز شد و توجه بسیاری از ایرانیان را به خود جلب کرد، مدیری که نام وی پای نامه به چشم می‌خورد، مسائلی در رد ادعا‌های مطرح بیان کرد که بر ابهامات ماجرا افزود.
کد خبر: ۸۶۰۳۹۳
|
۲۳ آذر ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۱ 14 December 2018
|
50389 بازدید
|
تخریب سازه‌های عمرانی، حاصل امضاء فروشی مهندسین خاکستری است/ واگذاری پروژه‌های عمرانی به سرمایه داران، نتیجه‌ای جز تحویل پروژه ضعیف و نا ایمن ندارد ندارد
«۱۵ میلیارد ریال به من و برخی همکارانم بابت حل این پرونده پاداش دهید»؛ این چکیده نامه‌ای است که به تازگی در فضای مجازی در حال دست به دست شدن است و دهان بسیاری را از تعجب باز نگه داشته است!

به گزارش «تابناک»؛ پس از آنکه انتشار نامه‌ای بسیار عجیب در شبکه‌های اجتماعی ـ که در آن تقاضای پاداش میلیاردی برای حل و فصل یک پرونده حقوقی مطرح شده ـ حاشیه ساز شد و توجه بسیاری از ایرانیان را به خود جلب کرد، مدیری که نام وی پای نامه به چشم می‌خورد، مسائلی در رد ادعا‌های مطرح بیان کرد که بر ابهامات ماجرا افزود.

صحبت درباره نامه‌ای است که مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان آذربایجان شرقی، پای آن را امضا کرده و مخاطب آن، معاونت حقوقی سازمان مرکزی اوقاف است؛ نامه‌ای که در آن عطف به نامه‌ای دیگر در خصوص تقاضای پاداش به همکاران و حق الوکاله وکیل، چند فرد به همراه سمت آن‌ها ردیف شده تا در نهایت این پیشنهاد ارائه شود

«مبلغ پیشنهادی برای حق الوکاله برای وکیل موقوفه، جناب آقای. [اسامی افراد محفوظ است]مبلغ ۱۵ میلیارد ریال و برای تشویق همکاران نیز مبلغ ۱۵ میلیارد ریال از محل کمک سازمان و سود سپرده به همراه منابع درآمدی موقوفه پیشنهاد می‌گردد.»
 
۵ غلط فاحش در دیکته رئیسی که برای خود و همکارانش پاداش میلیاردی تجویز کرده!

نامه‌ای که در ادامه آن تأکید شده که «موجودی موقوفات مشمول رأی صادره در سرفصل‌های منابع تسهیم، حدودا مبلغ ۹ میلیارد ریال می‌باشد» که برخی از قیاس آن با عدد ۳۰ میلیارد ریالِ پیشنهاد شده برای حق الوکاله و پاداش، شگفت زده‌تر شده‌اند!

اما ماجرا زمانی جالب می‌شود که بدانید پیرو انتشار این نامه، مدیرکلی که نام وی به عنوان امضا کننده نامه پای آن درج شده، در گفت‌وگو‌هایی با برخی رسانه ها، توضیحاتی بیان کرد که هم تایید کننده اصالت نامه بود و هم ابهاماتی جدید آفرید که پیچیده شدن هر چه بیشتر ماجرا را به دنبال داشت.

توضیحاتی که هرچند قرار بود به ابهامات مطرح با انتشار نامه پاسخ دهد، برعکس، ثابت کرد که اشکالاتی بنیادی‌تر در عملکرد این مدیر و همکارانش و حتی از آن‌ها فراتر، نهادی که در آن مشغول به کارند دیده می‌شود که باید مورد توجه قرار گیرند و در خصوص شان شفاف سازی شود؛ اشکالاتی که برخی از آن‌ها بدین شرح‌اند؛


شماره‌گذاری نامه‌ی پیش نویس؟!
 
۵ غلط فاحش در دیکته رئیسی که برای خود و همکارانش پاداش میلیاردی تجویز کرده!
حجت‌الاسلام علی مصائبی، مدیر کل اداره اوقاف و امور خیریه استان ظهر سه شنبه ۲۰ آذر ماه در واکنش به نامه منتشر شده به ایلنا گفت: «در این نامه تنها پیشنهاد ارزش کار درج و پیش‌نویسی تهیه شده که هنوز امضایی ندارد.»

توضیحی که البته ظاهرا با تصویر منتشر شده از نامه هم‌خوانی دارد، اما کمی دقت کافی است تا دریابیم این نامه تاریخ خورده و شماره گذاری هم شده است. مقدماتی که معمولا بعد از امضای نامه صورت می‌گیرد تا نامه ارسال شود!

مسائلی که مرورشان شاید هیچ اهمیتی نداشته باشد، مگر اینکه مدیرکلی مدعی شود که نامه "پیش‌نویس" بوده و امضا ندارد و بخواهد پشت این استدلال، مدعی شود که متن نامه مورد وثوقش نبوده و نیست؛ ادعایی که ظاهرا تنها یکی از ادعا‌های آقای مدیرکل در خصوص این نامه کذایی است.

اصرار سازمان برای پرداخت پاداش میلیاردی؟!
 
۵ غلط فاحش در دیکته رئیسی که برای خود و همکارانش پاداش میلیاردی تجویز کرده!
حجت الاسلام علی مصائبی سه شنبه در گفت وگو با ایرنا گفت: «در نامه نخست ارسالی اداره کل اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی به سازمان مرکزی در این باره، مبلغی نوشته نشده بود، اما سازمان تأکید داشت که رقم مشخصی به عنوان حق الوکاله و پاداش عوامل دخیل در اخذ رأی به نفع موقوفات نوشته شود.»

اینکه آیا سازمان مرکزی اوقاف و امور خیریه کشور اصرار دارد که رقم مشخصی برای پاداش درج شود، ادعایی است که بهتر است چشم انتظار پاسخ مسئولان سازمان به آن در آینده، ولو غیرمستقیم (!) باشیم، اما آنچه از متن نامه منتشر شده برمی‌آید، ماجرا چیز دیگری است.

ظاهرا بر خلاف ادعای مطرح درباره تأکید و اصرار سازمان مرکزی به درج پاداش، این نامه عطف به نامه دیگری ارسال شده که در آن به تفصیل شرح افتخار خلق شده در پیگیری حقوقی پرونده آمده است و پیرو آن، در این نامه «تقاضا» (به معنای "تقاضا" دقت کنید) شده که افتخار آفرینان مشمول دریافت پاداش شوند.

تبدیل «۱» پرونده به سلسله پاداش؟!
 
۵ غلط فاحش در دیکته رئیسی که برای خود و همکارانش پاداش میلیاردی تجویز کرده!
از جمله مسائلی که مصائبی در گفت وگو با دو خبرگزاری بر آن تأکید کرده، این است که نامه یاد شده برای پیشنهاد حق الوکاله وکیل و پاداش خود و همکارانش، نه مربوط به یک پرونده، که پیرو حل یک سلسله پرونده است؛ پرونده‌هایی که شمارشان یکی نبوده و احتمالا برای دریافت رأی در آن‌ها روند‌های مجزایی طی شده است.

به این جمله در گفت وگو با ایرنا دقت کنید: «همکاران من در اداره کل اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی برای نشان دادن اهمیت و بزرگی ۱۱۰ رأی مأخوذه به نفع سازمان، مبلغ ۱.۵ میلیارد تومان را به عنوان پاداش پیشنهادی درج کرده اند.»

اکنون بیایید نگاهی دیگر به نامه منتشر شده بیندازیم و دقت کنیم که آیا در آن از «پرونده ها»، «آرای صادره»، «وکلا» و هر نشانه "جمع" دیگری از وجود یک سلسله پرونده آورده شده یا در آن با «پرونده» (مفرد پرونده ها)، «رأی» (مفرد آرا)، «وکیل» (مفرد وکلا) مواجهیم؟!

تکذیب یک روال همیشگی؟!
 
۵ غلط فاحش در دیکته رئیسی که برای خود و همکارانش پاداش میلیاردی تجویز کرده!
«قرار نیست این مبلغ پرداخت شود»؛ این پاسخی است که مصائبی به ایلنا داده تا مشخص شود که نه تنها درج این مبلغ در نامه و موافقتش با آن را تأیید می‌کند (در حالی که ابتدا تأکید کرده بود نامه چیزی بیش از پیش نویس نیست)، که اساسا مدعی است که ممکن نبودن پرداخت این پاداش نشانه‌ای برای رد کلی نامه است.

او در این باره به ایرنا گفته: «سازمان اوقاف و امور خیریه نه چنین پولی دارد و نه مبلغ پیشنهادی برای پاداش، در کمیته مربوط به در سازمان مرکزی تصویب می‌شود.»؛ جمله‌ای که نشان می‌دهد نه با اتفاقی یگانه و منحصر به فرد، که با روندی ثابت و همیشگی در این سازمان مواجهیم که این نامه تنها یکی از نمونه‌های آن است.

روندی که ظاهرا در آن میزان پاداش پیشنهاد می‌شود، پیشنهاد در کمیته‌ای ویژه بررسی و احیانا جرح و تعدیل می‌شود و آنقدر تکرار شده که مدیرکل استانی تلویحا به آن انتقاد وارد کرده و بگوید «قرار نیست این مبلغ پرداخت شود»، بلکه «ما ارزش کار را به سازمان گفته‌ایم»، ولی «در سازمان کمیته‌ای وجود دارد» که ارزش کار را ندید می‌گیرند و «آنان تعیین‌کننده هستند.»!

درج پاسخ نامه در نامه پیشنهادی؟!
 
۵ غلط فاحش در دیکته رئیسی که برای خود و همکارانش پاداش میلیاردی تجویز کرده!
مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی در گفت وگو با ایرنا تأکید کرده که «سازمان اوقاف و امور خیریه چنین پولی در اختیار ندارد.» نکته‌ای که می‌توان بر اساس آن پرسید، اگر پولی در بساط نیست، چرا سازمان از مدیرکل استانی خواسته تا رقم مشخصی برای پاداش در نامه درج کند؟ آیا این پیشنهاد، کاری بیهوده و اصرار سازمان برای درج آن در نامه، بیهوده‌تر از بیهوده است؟

اگر از بررسی میزان صحت این ادعا صرف نظر کرده و قصد حدس زدن در خصوص پاسخ احتمالی سازمان به این پیشنهاد را هم نداشته باشیم، با تأمل در نامه منتشر شده به یک نکته قابل تأمل در این خصوص برخواهیم خورد که می‌تواند بخشی از واقعیت پنهان ماجرا را مشخص کند؛ اینکه محل تأمین پاداش میلیاردی مشخص و پیشنهاد شده است!

جملاتی که نشان می‌دهند یا با روال دائمی در این سازمان مواجهیم که بر اساس آن، پیشنهاد دهنده پاداش می‌بایست محل تأمین پاداش را هم مشخص کرده و پیشنهاد دهد و یا با اقدامی نوظهور و ابداعی ویژه در این مورد مواجهیم که هدف از آن، بستن دست سازمان مرکزی برای دستاویز قرار دادن بهانه‌هایی مانند بی پولی برای پرداخت نکردن پاداش تقاضا شده است!

***
به صف اشکالات یاد شده، چرایی در نظر گرفتن پاداش برای انجام امور جاری یک نهاد ـ که طبیعتا بخشی از آن حقوقی و پیگیری قضایی است ـ مشخص نبودن حق الوکاله وکیل و ارائه پیشنهاد در خصوص آن، چرایی سکوت سازمان مرکزی در قبال این نامه افشا شده و موارد دیگر را می‌توان افزود که ظاهرا قرار نیست پاسخ داده شوند.
 
جوابیه سازمان اوقاف و امور خیریه
 
۱- در خصوص موضوع یادشده، تحقیقات لازم از مراجع ذیربط قانونی و واحد اجرایی مربوطه صورت پذیرفته و هرگز نتایج ارزشمند ناشی از فعالیت‌های صورت گرفته در پرونده‌ی حقوقی مربوطه تحت تأثیر فضاسازی‌های غیراصولی و غیرقانونی قرار نخواهد گرفت.

ضمن آنکه هرگونه حق‌وحقوق مربوط به اشخاص و وکلایی که در پرونده‌های مربوط به موقوفات دخیل بوده‌اند و نص صریح قانون نیز به منافع آنان اشاره داشته، محفوظ و لازم الرعایه می‌باشد.

۲- هیچ‌یک از مکاتبات مطرح‌شده در سایت‌ها مورد موافقت سازمان متبوع قرار نگرفته و هیچ‌گونه ترتیب‌اثری داده نشده است.

۳- سازمان اوقاف و امور خیریه، در دوره‌ی مدیریتی جدید خود و در راستای وظایف قانونی‌اش، ضمن اطمینان‌بخشی به کلیه‌ی هم‌وطنان در حفظ میراث جاویدان وقف، تقاضا دارد هرگونه خطا و انحراف از موازین را جهت اصلاح و برخورد قانونی به شماره تلفن ۲۶-۶۴۸۷۱۲۲۵-۰۲۱ و یابه نشانی اینترنتی news.oghaf@gmail.com اطلاع دهند.
 
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴۳
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۱۹۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۸ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۳
اقتصاد بدون نظارت دولتی
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۳
این دزدی ها کی تمام می شود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۳
ملت هرروزفقیرترمیشونداقایان هروزبیشتر بیت المال رامی چاپند وفربه ترمیشوند !
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۱۹ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۳
ملت درفقر مطلق دست وپامیزنند اقایان بدنبال نجارت وکاسبی خودشان هستند واقازاده هایشان هم در امریکاوکانادا و اروپا مشغول خرج کردن پولهای بیت المال !!!
علی
| United States of America |
۲۲:۱۴ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۳
مسوول نظارت براین دستگاه موقوفات کدام نهاد هست؟ الان کجای کارند ؟این افتضاحات را کی باید جمع کند ؟
ناشناس
| United States of America |
۲۲:۱۴ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۳
آقای ظریف جمله خیلی قشنگی دارند "ملت ایران خودش تصمیم گرفته که اینطور زندگی کند"
پس ناراحتی نداره من هم اگر مسئول دولتی بودم تا جایی که می تونستم می بردم چون مردم که اعتراضی ندارند چرا که نه
احسان
| Poland |
۰۰:۱۱ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۴
وقتی این نهادهای که نه مالیات میدهند و نه کنترلی روشون هست وجود دارند و البته مدیرانشان هم از ...هستند وضع همینه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۵:۱۵ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۴
اساسا سازمان اوقاف چه ... می‌کنه در این مملکت؟
آریایی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۲۳ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۴
خود کرده را تدبیر نیست ؛ خودمان خواستیم !!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۲۴ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۴
حفظ اموال و داراییهای یک دستگاه جزء وظایف مدیران و کارکنان است .اگر قرارباشدکه برای کارهای که جزء وظایف کارکنان است پاداش بدهند پس چرا مدیر و کارمند استخدام می کنند
حسن
| Netherlands |
۰۸:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۴
باید در تمامی ادارات، مواردی از این دست بررسی و پرونده قضایی برای آن تشکیل شود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۹ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۴
وقتی جمله ظریف از متن سخن او کنده می شود و جای دیگر بی ارتباط به منظور گوینده به کار می رود ، مسئولیت آن متوجه مونتاژ کننده ناشی است و نه گوینده اصلی . اشارتی بس باشد .
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۶ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۴
اوقاف زیر نظر وزارت ارشاد دولت است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۵ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۵
جالبه برای انجام وظیفه شون پاداش می خوان. خوب شما کارت همینه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۳
نوش جونش بابا داره زحمت میکشه
یک و نیم میلیارد ناقابل که جلوی سگ بندازی قهر میکنه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۵ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۳
متاسفانه ما ایرانی ها همیشه همه چیزو به شوخی میگیریم و با این به شوخی گرقتن ها، قبح مسائل رو از بین می بریم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۲۹ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۳
اینهایی که این مسائل رو به شوخی میگیرن خودشون یه جاییشون ناپاکه و از عمد میخوان قبح این مسائل ریخته بشه و دزدی عادی جلوه کنه. مسئولین هم که ککشون نمیگزه.
ناشناس
| United States of America |
۲۲:۲۰ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۳
عزیز شما هم که به شوخی نمی گیری هیچ فرقی با اون ناشناس نداری. همه نشستیم و نظاره می کنیم و با دو تا موزیک ملی می ریم رای می دیم و هیچ مطالبه ای هم از دولت نداریم و بیش از نیم قرنه که کشورمون همیشه دشمن داره و عده ای هم در تلاشند که همیشه این دشمن رو حفظ کنند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۲۴ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۴
چرا هر روز حسرت دیروز را می خوریم.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۴
حراست و بازرسی این مجموعه رو باید توبیخ کنند که با حق السکوت گرفتن باعث اینطور زیاده خواهی ها شدن
محمدي
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۴
متاسفم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۱ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۵
شوخی ...
یه ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۹ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۳
از قدیم گفتن چو دزدی با چراغ آید گزیده تر برد کالا ...
ناشناس
|
Germany
|
۱۶:۱۴ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۳
از کیسه مردم ارتضا کردن ظاهرا قانونی شده است و کسی هم خجالت نمی کشد!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۳
ارتزاق صحیح است
پرنیان
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۳
ارتزاق
حمیدخان
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۱۹ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۳
ارتضا چیه؟!! حتما منظورت ارتزاق است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۳
این نهادهای خاص فقط تو کشور ایران هستند که بودجه های هنگفتی هم بهشون تعلق می گیرد
ناشناس
| United States of America |
۲۲:۲۲ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۳
ناشناس سوتی گرفتن ازت خیلی مهم تر از صحبتی که کردی بود!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۳:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۴
آقا ولش کنید بنده خدا رو شاید منظورش این بوده که در ارتزاق ارتضا نمیشن آقایان
علیرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۴ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۳
خدا نبخشه
پول رو از از حلقوم مردم میکشن بیرون و میخورن حرومشون باشه
انشا...خدا هم تو این دنیا و هم تو اون دنیا جوابشون رو بده
این همه جوون بخاطر بی کاری و نداشتن پول نمیتونن ازدواج کنن اونوقت اینا اینطور بیت المال و سهم ماها رو غارت میکنن
تابناک تو رو خدا پخش کن
پاسخ ها
ناشناس
| Netherlands |
۱۶:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۳
تا زمانی که کامنت رو برای خدا و تابناک مینویسی حقت رو میخورن
حق رو مثل جلیقه زردهای فرانسوی باید گرفت
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۷ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۳
اگه قرار بود اتفاقی برای این جور افراد بیفته توو این چهل سال میفتاد. فقط بلدن ژست مومن بودن و پاکدستی بگیرن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۳
عزیزم طرف جلیقه زرد ها رو با این طرف مقایسه نکن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۳
وقتی عوامل بدبختی هایمان را حواله به ان دنیا و انتقام خدا میدهیم وضعمان همیشه بدتر از قبل خواهد شد.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۱۴ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۳
۱۸:۳۸چقدر حرف بجایی زدی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۲۹ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۴
دوست عزیز ما مردم ایران هر بلایی که سرمان بیایید حقمان است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۳:۲۱ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۴
عجب!!!!! پوکیدیم از خوشی پسا همه چی
شعبون
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۹ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۳
ما معلم ها سالها کار می کنیم وتا حالا یک ریال پاداش نگرفتیم. بزور هر سال جدید چند درصدی به حقوقمون اضافه میشه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۱۱ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۴
سلام
انصافاً شما معلم ها که خیلی کار میکنین!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۳:۲۹ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۴
تو دیگه اعتراض نکن لطفا
مهدی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۰۹ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۵
من در شرکت ماشین آلات تراکتور سازی کار می کردم که آقایان دادند بخش خصوصی چون سود ده ترین شرکت در مجموعه بود و بعد خریداران که باز در
از آقازاده ها بودند شرکت رو ورشکسته کردند و الن بعد از 14 سال سابقه باید سنواتمان را به صورت قرمایی یعنی 50 درصد آن را آن هم در اقساط 2 ساله بگیریم این هم مملکت ما
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۶:۲۱ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۳
وقتی نظارت نباشه همین میشه و تا وقتی شفاف معین نشه هر مالی از کجا بدست میاد و به کجا میره همین میشه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۱۶ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۳
تا وقتی قانون اساسی اصلاح نشود و این همه نهاد عریض و طویل حذف نشوند با میلیاردها نظارت هم کاری از پیش نمی رود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۵ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۳
پاداش ملیاردی را ول کردید چسبیدید به پنج تا غلط املایی خوب واسه هر غلط ده ملیون از اصل پاداش کم کنید بعد ملیاردی رو بهش بدید!!!
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۲۳:۲۲ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۳
شما یکبار دیگه خبر را با دقت مطالعه بفرما. منظور تابناک غلط املائی نیست در واقع تابناک هم با این تیتر و با مچگیری از نکات مهمی که در متن نامه هست اما تا حدودی به چشم نمیاد خواسته که موضوع سوء استفاده و منفعت طلبی از اموال مردم رو نشون بده
mm
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۵ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۳
این نهاد ها و سازمان ها و کمیته هایی که نظارت دولت ندارند ولی سرمایه ها ملی در اختیارشان است این کارها روال عادی در آنهاست
ناشناس
|
Australia
|
۱۶:۲۹ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۳
این آقای رییس روحانی هم هستند؟
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟