مواد لازم:
یک تکه 900 گرمی گوشت مناسب برای استیک قصابها (استیک هنگر)
نمک و فلفل به میزان لازم
یک قاشق غذاخوری کره صاف شده (آب شده و جدا شده از مایع شیری مانند)
برای سس:
دو سوم پیمانه آب مرغ
دو قاشق چایخوری سرکه بالزامیک
دو قاشق غذاخوری کره سرد
نمک
باور این که استیکی وجود داشته باشد که از نظر نرمی و آب داری مانند فیله باشد و از نظر طعمداری و خوشمزگی مانند استیک ریبآی باشد و جالبتر این که قیمت آن نیز کمتر از آنها باشد کمی سخت است اما این دقیقا همان مشخصاتی است که استیک قصاب ها یا استیک هنگر دارد. این استیک از سینه گاو برش میخورد و در واقع دو ماهیچه بزرگ است که توسط بافت همبند محکمی به هم متصل شده اند. طرز برش زدن گوشت برای تهیه گوشت استیک و دستور پخت آن را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.