ته چین؛

روش صحیح آب کردنِ شکلات

کد خبر: ۸۷۱۹۸۱
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۵ 23 January 2019
تعداد بازدید : 37230
کد خبر: ۸۷۱۹۸۱
|
۰۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۵ 23 January 2019
|
53693 بازدید
بازدید 53693
در دستور پخت‌ بسیاری از کیک‌ها و شیرینی‌ها نیاز به شکلات آب شده است اما آب کردن شکلات کار ساده‌ای نیست و قلق‌های خاص خودش را دارد که در صورت عدم آگاهی از آن‌ها شکلات سفت ، بهم چسبیده و خشک می‌شود و قابلیت استفاده در کیک‌ها، بیسکوییت‌ها یا شیرینی‌های ما را نخواهد داشت. در این ویدیو روش ذوب کردن شکلات را یاد خواهید گرفت تا بتوانید شکلات آب شده‌ای روان و نرم و براق داشته باشید. در ضمن روشی نیز برای درست کردن شکلات‌هایی که به هنگام آب شدن سفت یا گرفته شده‌‎اند نیز آموزش داده می‌شود.
اشتراک گذاری