مجوز ساخت دربستر رودخانه معامله باجان مردم است

کد خبر: ۸۸۹۷۷۸
|
۱۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۰ 07 April 2019
|
3754 بازدید
|
۷

رییس جمهوری صدور مجوز ساخت در بستر رودخانه ها را معامله جان مردم با پول کثیف دانست و گفت: سیل فروردین صدای رسای طبیعت بود و باید سال 98 را سال آزاد سازی طبیعت در کل ایران کنیم.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین «حسن روحانی» روز یکشنبه در مراسم بهره برداری از سه طرح بزرگ شهری در تهران با تبریک شعبانیه اظهار داشت: تهران باید توسط جنگل ها محاصره و جلوی توسعه بی رویه هم گرفته شود.

وی تصریح کرد: امروز شاهد یک تحول بسیار مثبت برای محیط زیست تهران، حمل و نقل سریع و به سلامت ، امن با مصرف کم انرژی هستیم.

وی خاطرنشان کرد: بسیار خوشحالم که امروز سه پروژه‌ای افتتاح شد که دو پروژه آن در قدم اول به مسئله محیط زیست مربوط می شود.

رییس قوه مجریه در بخش دیگری از سخنان خود خط 6 را یکی از طولانی ترین خطوط متروی تهران و منطقه توصیف کرد و گفت: یکی از افتخارات ما طرح های مهم توسعه ای کشور است.

روحانی افزود: در آغاز انقلاب یکی از مباحثی که شاید امروز برای مردم باور کردنی نباشد، این بود که آیا مترو تهران که اساس آن قبل از انقلاب طراحی شده بود باید اجرا شود یا خیر و سخن از این بود که این پروژه به مردم تهران مربوط می‌شود و نه مردم کشور و بنابراین از بودجه عمومی چیزی نباید پرداخت شود.

وی ادامه داد: سخن از این بود که مترو یک پروژه لوکس است و ما به جای این پروژه باید برای مردم تهران اتوبوس تهیه کنیم و این که این پروژه ما را وابسته می‌کند و با خودکفایی و استقلال ما منافات دارد.

وی اضافه کرد: امروز نه نیاز هست و نه فرصت که بگویم چگونه افرادی با این پروژه مخالف بودند و شاید شما تعجب کنید، افرادی که معروف به روشنفکر و تحصیلکرده بودند با پروژه مترو مخالف بودند و نه اینکه فکر کنید افراد خاصی که اطلاعات کافی از این گونه مسائل نداشتند با این پروژه مخالف باشند.

رییس جمهوری همچنین گفت: مجلس اول با همین دعواها گذشت و مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی که اصرار داشت این پروژه اجرایی شود به خاطر مخالفت های شدید در درون مجلس و بیرون مجلس این طرح باقی ماند. اما در مجلس دوم که ترکیب نمایندگان تغییر کرد و شرایط مناسب شده بود، در همان اوایل مجلس دوم و در سال ۶۳ که نمایندگان تهران چند هفته یک بار برای تهران جلسه داشتند و ریاست آن هم به عهده مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی بود بحث مترو مطرح شد و در یکی دو جلسه بعد به تصویب رسید که مترو تهران اجرا شود.

وی یادآورشد: در آن زمان از طرف نمایندگان تهران در مجلس بنده و آقای دری نجف آبادی از طرف نمایندگان تهران مسئول شدیم که مسئله مترو را دنبال کنیم. کمی که مترو اجرا شده بود بازدید کردیم و با مهندسین صحبت می کردیم و به جلسه گزارش میدادیم.

رییس جمهوری با بیان این که الحمدالله امروز ما شاهد تحول بسیار مثبت برای محیط زیست تهران و حمل و نقل سریع، سلامت، امن و با مصرف کم انرژی هستیم، اظهارداشت: خط 6 مترو تهران که امروز آغاز به کار کرد،با توسعه ای که به سمت جنوب خواهد داشت یک طرح ۳۸ کیلومتری و یکی از طولانی‌ترین خطوط متروی تهران و طولانی ترین خط مترو منطقه خواهد بود.

روحانی طرح های مهم توسعه ای را از افتخارات جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد و گفت: در همین ایام نوروز که هم با رحمت خداوند مواجه بودیم و هم با رنج و سختی بندگان خداوند و دیدیم که طرح‌های توسعه ای جان هزاران نفر را نجات داد.

وی با بیان این که در بحث سد هم ما مرهون تلاش‌های آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی هستیم و ایشان بیشترین تلاش را بعد از جنگ برای توسعه کشور و از جمله سدها داشت، افزود: در خوزستان سد دز قدیمی است، اگر سد کرخه نبود و سد کارون ها،سد شهید عباسپور و گتوند نبود امروز استان خوزستان چه وضعی پیدا می‌کرد.

وی یادآورشد: ۱۲ فروردین امسال هشت هزار و 500 متر سیلاب در ثانیه وارد کرخه می شد این تنها از مسیر کرخه بود و از مسیرهای دیگر هم آب وارد می شد اگر سد کرخه نبود آن وقت وضع شهرهای غربی و شرقی و مرکزی خوزستان چه می شد.

رییس دولت دوازدهم با بیان این که بسیاری از طرح‌ها است که وقتی درباره آن قضاوت می کنیم باید بلند مدت تر به آن نگاه کنیم، ابراز امیدواری کرد: سیل فروردین امسال باعث تحول مثبت برای آزادسازی مسیل رودخانه ها باشد.

روحانی تصریح کرد: سیل جاری نمی‌شود، در مسیل خود می آید وقتی مسیل را قطع می‌کنیم و خانه رود را خراب می‌کنیم، سیل و رود هم روزی خانه ما را خراب خواهد کرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۷
افشین
|
Canada
|
۱۰:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۸
این مجوز ها از طریق مراجع قانونی یا فرا قانونی صادر می شوند ، اگر میخواستید مانعش شوید ، در زمان مربوطه شده بودید ، لطفا “ نمک بر زخم مردم نپاشید” ! طوری پشت تریبون سخنرانی میکنید که انگار مردم این مجوز ها راصادر کرده اند ، آقای رییس جمهور شما ۶ ساله رییس اجرایی مملکتید نه ناظر بر اجرای قوه دیگر ! لطفا از موضع نظارتی بر موضوع نگاه نکنید ، مردم خودشان سره را از ناسره تشخیص می دهند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۸
هترین شغل و پر درآمد ترین شغل ایران سر دفتری میباشد ، در آمد حدودا 80 تا 150 ملیون ، ساعت کاری از ساعت 9 تا 14 ، بعد از 30 سال امتیاز سر دفتریتون را به قیمت امروز 2 میلیارد تومان بفروشید، دولت و مسئولان هم قوانین را همیشه به نفع شما تنظیم میکنند تا درآمدتان هر روز بیشتر شود ( نظیر سند خودرو و ... )
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۸
گیرم که مجوز دادند که سرتان را بکوبید به دیوار. مردم باید سرشان را به دیوار بکوبند؟ زیاده خواهی است که موجب جنگل خواری و مرتع خواری و کوه خواری و دریا خواری و رودخواری و ... است. فقط زیاده خواهی و خودخواهی. ممکن است زیاده خواه تامدت محدودی منتفع شود. ولی ضربه زیادهوخواهی رادبه زودی همه میخورند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۲ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۸
این مجوز ها از طریق مراجع قانونی یا فرا قانونی صادر می شوند
برادر جان از وضع مملکت خبر نداری
در ایران تا وقتی خرابی و فساد چیزی مشخص نشود کسی یا ارگانی در مورد آن مساله اظهار نظر نمی کند اما به فرض این که تمام این مواردی را که امروز باعث خسارت بارندگی ها شده شخض رییس جمهور می دانست مثلا چکار می کرد؟ از گلستان بیاییم جاده گلستان را بارها و بارها سیل برده است و پیمانکار آن را باز هم به همان وضع مسخره ساخته است آیا رییس جمهور باید دستور می داد که پیمانکار را مجازات و جریمه کنند؟ خوب چه کسی مسئول رسیدگی به این مساله می شد؟ قوه قضاییه و آن وقت چند سال طول می کشید که این پرونده به نتیجه برسد؟
فرضا رییس جمهور می آمد و می گفت باید جاده تعویض شود در مسیر آن زیر گذرهای مناسب برای عبور سیلاب در نظر گرفته شود و غیره خوب فکر می کنی که همان پیمانکار قبلی نمی آمد و مدعی نمی شد؟ مثلا اگر می خواست ساخت این جاده را به چین یا یک کشور دیگر که در این زمینه تخصص دارد واگذار شود یا به مناقصه می گذاشت این وسط به نظر شما که ظاهرا از هیچ چیزی خبر نداری چه اتفاقی می افتاد
فرض کنیم مناقصه عادلانه بود و در آن تخلفی هم رخ نمی داد از روزی که شرکت خاری پا در ایران می گذاشت همه سایت ها بر علیه آن مطلب می نوشتند اگر چینی بود که یک طور اگر آلمانی بود یک طور مشکلات برجام و آمریکا و تحریم هم که جای خود
آخر سر شرکت های خارجی اگر آمده بودند می رفتند و اعتبار اختصاص داده شده به این پروژه توسط همان پیمانکار داخلی حیف و میل می شد و جاده اگر دوباره هم ساخته می شد بدون زیر گذر آب بود چون پیمانکار داخلی به فکر جیب خودش است و نظارت در کشور ما وجود ندارد
این نظارت و این برخورد و این جریمه کردن ها هم به عهده ی دولت ها نیست
در نتیجه چیزی درست نمی شد
آن مقام اجرایی که مد نظر شماست به اندازه ی رییس جمهور ترکیه در بیخ گوشمان قدرت ندارد که هر حکمی می خواهد بدهد و اگر کسی مخالفت کرد همه را اخراج و زندانی کند
پاسخ ها
ناشناس
| Canada |
۱۱:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۸
کوتاه فقط جهت روشن شدن بیشتر : به مدت بیشتر از ۵ سال پیمانکار بزرگترین رود دره تهران بودم ، و با تمام سختی ها ، با افتخار امروز شاهد عبور بدون مشکل سیلاب از این پروژه عظیم هستم ، پس بی خبر نیستم برادر عزیز دکترای این رشته رو دارم ( جنس مدرکم هم قلابی نیست ) ! در مورد مثال استان گلستان که فرمودید ، انتخاب مشاور و پیمانکار و عامل چهارم و کل عوامل مطالعاتی و مشاوره ای و اجرایی و نظارتی بر عهده وزارت راهه که وزیرش توسط رییس جمهور انتخاب میشه ، تضمین های لازم هم باید قبل مناقصه و حین قرارداد و حسن انجام کار و حسن انجام تعهدات و تضمین های تحویل موقت و قطعی از پیمانکار و مشاور اخذ بشه ، اینکه سیل بیاد کار غلط رو ببره و دوباره تکرارا بسازیم ، باز هم ببره و چاره ای نداشته باشیم !! همین باور ناصوابیه که متاسفانه باعث این روزها شده ، تبلیغ کالای چینی هم جالب توجه بود ! در کتاب هیدرولوژی که معمولا در ترم ۳ دوره کارشناسی عمران ارایه میشه به صراحت بسترهای رودخونه ( خشکسالی و پر آبی و طغیانی) و سیل های دوره ای بیان شده اند ، نیاز به تخصص ماورایی وجود نداره ، کافیه در این بستر ها احداث هر گونه سازه ای انجام نگیره .. الان هم هیچ کاری نمیشه کرد جز انتقال مردم به جاهای امن و باز کردن مسیرهای انتقال سیلاب ولی تا سال بعد همین موقع خیلی کارها میشه کرد که همه در فهرست وظایف زیر مجموعه های ریاست جمهوریه ! ولی امان از این میکرفون که وقت اجرا رو از مسولین گرفته ! اگر هم کسی توان و قدرت اجرای کاری رو که بهش متعهد شده رو نداره ، نباید حتی یک روز هم در اون پست بمونه !
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۸
این افراد سالیان سال اونجا خونه داشتن و زمین های آبا اجدادی هست بستر رودها سد ها درست بستر سازی و مدیریت نشدن چرا یقه روستاییا رو گرفتین.. نماینده شورا تو روز روشن حاشیه بستر یه رودخونه ی طبیعی تلار مازندران رو سالیان سال بلعیده هزار بار هوار کشیدیم اعتراض کردیم انگار نه انگار چسبیدین به یه عده روستایی بی نوا... تو ساحل کارون مردم عادی مجوز ساخت رستوران می گیرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پدر مردم رو برای یه مجوز معمولی در میارن اخرش هم باید رشوه داد.... مرتع اجت در سوادکووه رو کی تبدیل به یه روستا کرد و درختا رو تراشید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خجالت بکشید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۸
بازار اشفته ای این مملکت. خودشون کار رو به اینجا رسوندن خودشون هم از خودشون انتقاد میکنن. این یعنی چی؟ مگر ائمه محترم جمعه مازندران و گیلان نبودند که با طرح مجلس مبنی بر ممنوعیت جنگل زدائی در شمال مخالفت کردند و عملا راه رو برای قلع و قمع جنگل های شمال باز کردند؟ حالا از چی صحبت می کنید اقای روحانی ؟ مگر مردم مغر ندارن یا از مریخ اومدن که در مورد قدرت طبیعت ندونن؟ همه میدونیم. ولی وقتی دیگه چنگلی در شمال نمیمونه سیل راهش رو میگیره میاد تو شهر و روستا. وقتی به رشوه خواری های کلان اجازه ساخت و ساز های غلط داده میشه پس ......
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟