به گزارش «تابناک» روزنامه کیهان نوشت: دبیر شورای اطلاعرسانی دولت، از فرصت سیل برای دفاع از تلگرام و توییتر استفاده کرده و توییت زده است: «پیامرسانها و شبکههای اجتماعی به ویژه تلگرام و توییتر به مثابه رسانههای بحران، نقشی ممتاز در امدادرسانی ایفا کردند؛ تبادل آسان و دسترسی سریع به اطلاعات، دلیل اصلی جاماندن رسانههای جریان اصلی بود و اگر فیلترینگ مانع نمیشد، امدادرسانی روندی موثرتر مییافت. از تجربهها بیاموزیم.»
البته در بحران نرخ ارز سال گذشته نیز مشابه این سخنان از جانب وزیر ارتباطات در شبکههای اجتماعی منتشر شد که بهاشتباه در آن به نقش شبکههای اجتماعی در همدلی ملی و سقوط دلار اشاره شده بود. به هر حال باید قبول کنیم که برخی از مسئولین اجرایی به در و دیوار میزنند تا بتوانند پرچم تلگرام و مانند آن را بالا نگه دارند.
بنا به دستور مقام قضایی، فیلتر تلگرام باید به گونهای اتفاق میافتاد که از هیچ طریقی در کشور قابل دسترس نباشد. اما هم اکنون با انواع حیل و تنفسهای مصنوعی و بر اثر سیاسی کاری، تلگرام با کمک فیلتر شکنهای مورد حمایت دولت در دسترس قرار دارد.
انتقاد کیهان در حالی است که حساب توییتری آیت الله رئیسی رئیس قوه قضاییه از سال 1396 راه اندازی و تا همین هفته اخیر فعال است. یک مقام قضایی چندی پیش اعلام کرد حساب توییتری مزبور ربطی به رئیس قوه قضاییه ندارد، اما برخلاف این گفته، توییتر آیت لله رئیسی فعال است و هیچ مقام روابط عمومی قوه یا دفتر ریاست قوه، انتساب آن به رئیسی را رد نکرده است.