مقدار حجم آب مصرفی تهرانی‌ها در یک روز

کد خبر: ۹۱۱۰۸۶
|
۲۱ تير ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۴ 12 July 2019
|
10386 بازدید
|
۴

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب (آبفا) استان تهران با بیان اینکه مصرف آب شرب در پایتخت ۲۰ درصد بیشتر از دیگر شهرهای کشور است گفت:‌ مردم شهر تهران هرروز به اندازه حجم دریاچه چیتگر آب شرب مصرف می‌کنند.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از این شرکت، محمدرضا بختیاری افزود: ۲۰ درصد از کل آب شرب مصرفی در کشور در تهران مصرف می شود که این میزان در شهر تهران معادل یک میلیارد و ۶۰ میلیون مترمکعب و در استان تهران یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون مترمکعب است.

وی با بیان اینکه شهروندان پایتخت ۴۰ لیتر بیشتر از سرانه مصرف آب دارند گفت: سرانه مصرف روزانه آب شرب در کشور به ازای هر نفر ۲۱۰ لیتر اما در تهران معادل ۲۵۰ لیتر است.

به گفته بختیاری مردم شهر تهران در مقایسه با بقیه شهرهای کشور ۲۰ درصد و در مقایسه با برخی شهرهای کشورهای اروپایی هم‌تراز تهران ۳۰ درصد بیشتر آب شرب مصرف می کنند.

وی با اشاره به اینکه سرانه تولید آب در تهران ۳۳۰ لیتر در روز است افزود: هم اکنون مصرف آب شرب در تهران روزانه ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار مترمکعب است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۲۵۰ هزار مترمکعب افزایش مصرف اتفاق افتاده است.

بختیاری با اشاره به افزایش سالانه ۲ تا ۲.۵ درصدی جمعیت تهران گفت: امسال مصرف آب شرب در تهران در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته چهار درصد رشد دارد که این رقم بیشتر از رشد جمعیت سالانه تهران است البته تصور مشترکان از بارندگی های مناسب تهران، دلیل این افزایش مصرف است.

مدیر عامل شرکت آبفا استان تهران افزود: علاوه بر نبود تجهیزات کافی برای انتقال آب شرب، امکان اختصاص همه آب موجود در سدهای تهران برای مصرف شرب نیز وجود ندارد، زیرا آب این سدها علاوه بر شرب در بخش کشاورزی و صنعت نیز باید مصرف شود.

وی افزود: ۶۰ درصد مشترکان تهرانی در چارچوب الگوی مصرف آب شرب مصرف دارند در حالی که ۴۰ درصد بیشتر از الگوی مصرف آب شرب مصرف می کنند و این میزان مصرف بیش از الگو، معادل ۵۰ درصد کل آب شرب تهران است.

مدیرعامل شرکت آبفای استان تهران با اشاره به افزایش ۱۵ درصدی مقابله و جمع آوری انشعابات غیر مجاز در تهران در سال جاری گفت: برخی مناطق شهرداری در شهرهای اطراف تهران به صورت غیرمجاز، از منابع آب زیرزمینی برداشت و برای آبیاری فضای سبز استفاده می کردند که با تفاهم نامه امضا شده، پساب جایگزین این آب شده و همین رویه موجب رفع مشکل تامین آب شرب غرب تهران به ویژه درمنطقه پرند و رباط کریم شده است در حالی که در سال های گذشته برای تامین آب شرب این مناطق با مشکل مواجه بودیم.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۴
غلام رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۱
حتی مشکل آب شرب را هم نمیتوانید حل کنید.دروغ هم نگویید و مردم را کودن فرض نکنید ،آمارتان غلط است چون :در اروپا و.... آب شرب از لوله کشی جداست ،واگرنه در امارات مصرف سرانه آب غیر شرب لوله کشی (شست و شو و استخر و ...)ده برابر ایران است و در عربستان 20 برابر،چون لااقل مسئولینشان انقدر عرضه دارند آب شیرین کن بزنند آب دریا را به هر میزان شیرین کرده و برای مصارف شرب و غیر شرب به مصرف کننده بفروشند ،من نمیفهمم چرا بی عرضگیتان را گردن مردم میاندازید.بابا شبکه آبی و بورس آب و انرژی را توسعه دهید ،آب شرب را از لوله کشی جدا کنید، و دست از رانت و دزدی بردارید بخش اعظم بودجه این کار را اگر بالا نکشید میتوان از بخش خصوصی تامین کرد،بگذارید آب خوش از گلوی مردم پایین برود.به قول امام خداوند همه شما را آدم کند.
ناشناس
|
Germany
|
۱۲:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۱
وقتی اجازه میدی هر شرکتی شیر اب غیر استاندارد بسازه
وقتی نمیدونی کدام مناطق شبکه ابرسانی فرسوده و نشتی داره
وقتی اب اشامیدنی و غیره رو جدا نمی کنی
وقتی چرخه اب رو در نظر نمی گیری
وقتی برای ساخت و سازها اب غیر شرب ارزان مهیا نمی کنی
وقتی فرهنگ استفاده از اب رو به مردم اموزش نمیدی
خیلی راحت و چشم و مغز بسته میای میگی مردم زیاد اب مصرف میکنن
شهرام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۱
هوا گرم شده . چاره ای نیست آب و برق زیاد مصرف میشه
آب تهران رو که نمی‌توانید صادر کنین .لااقل بزار مردم مصرف کنن.
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۷:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۱
فاجعه س مصرف آب در کشور ما. اینجا در کشور هلند با وجود بارندگی چهار فصل و دمای کم هوا و کلی فاکتور دیگه مصرف آب حدود 120 لیتر در روزه، در حالیکه کشور ما با تمام کمبودهای منابع آب مصرف آب 210 تا 250 لیتر در روزه!!!! چکار میکنیم ما با خودمون!!!؟
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟