۳۰۰۰ درخت آفت‌زده در چیتگر

مجید فراهانی صبح امروز در جریان بازدید از پارک چیتگر و بررسی مشکلات آن با بیان اینکه مشکلات پارک چیتگر مربوط به دهه‌های اخیر است، گفت: ساخت و ساز یک دفعه‌ای در تهران و به خصوص این منطقه موجب تغییر اقلیم و شرایط آبی شد و میزان آب پاسخگوی سیراب کردن درختان بوستان چیتگر در دو بخش شرقی و غربی نیست.
کد خبر: ۹۲۴۵۸۰
|
۲۷ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۶ 18 September 2019
|
6160 بازدید
|
۱
رئیس کمیته برنامه و بودجه شورای شهر تهران با این اعتقاد که ۸۰ درصد حریق‌های چیتگر عمدی هستند، در عین حال گفت: ۳۰۰۰ درخت چیتگر آفت‌زده هستند و لازم است جهت عدم سرایت به بخش‌های دیگر تعیین تکلیف شوند.

به گزارش ایسنا، مجید فراهانی صبح امروز در جریان بازدید از پارک چیتگر و بررسی مشکلات آن با بیان اینکه مشکلات پارک چیتگر مربوط به دهه‌های اخیر است، گفت: ساخت و ساز یک دفعه‌ای در تهران و به خصوص این منطقه موجب تغییر اقلیم و شرایط آبی شد و میزان آب پاسخگوی سیراب کردن درختان بوستان چیتگر در دو بخش شرقی و غربی نیست.

رییس کمیته برنامه و بودجه شورای شهر تهران با بیان اینکه شهرداری به آبفا کمک‌های زیادی کرده و حتی در صحن شورا تسهیلاتی برای انشعابات و اشتراکات آبفا دادیم، گفت: با توجه به لابی سنگین آبفا برای دریافت تسهیلات، می‌توانستیم حداقل امتیازاتی از آن‌ها بگیریم که یکی از آن‌ها وصل مجدد آب چیتگر باشد.

وی با بیان اینکه منطقه چهار برای آبیاری پارک لویزان ابتکار عمل داشته و قرارداد سه گانه‌ای را امضا کرده است، گفت: در منطقه ۴ به ازای امتیاز حفاری آبفا، آبیاری انجام می‌شود که می‌توان از این مدل اقتصادی استفاده کرد.

وی با بیان اینکه به نظر می‌رسد که آبیاری‌های مکرر در این بوستان عمدی باشد، گفت: مخصوصا آتش‌سوزی ۲۰ هکتار که در تاریخ چیتگر بی‌سابقه است که باید فکری اساسی به حال آن کرد.

این عضو شورای شهر تهران معتقد است: به نظر می‌رسد تنها ۲۰ درصد آتش‌سوزی‌ها به دلیل عملکرد مردم اتفاق می‌افتد که باید فرهنگ‌سازی شود و ۸۰ درصد حریق‌ها هدایت شده و به منظور ضربه زدن است.

وی با بیان اینکه پارک چیتگر بزرگتر از یک ناحیه شهرداری است، اما چارت سازمانی مشخصی ندارد، گفت: این موضوع که در حوزه خودمان است و معاونت برنامه‌ریزی می‌تواند پیشنهاداتش را به شورا بدهد و مشکلی در این زمینه نیست و باید این مشکل قبل‌تر حل می‌شد.

وی با بیان اینکه ۳۰۰۰ درخت آفت‌زده هستند و به دلیل عدم سرایت به سایر درختان باید با منابع طبیعی جلسه بگذاریم و آن‌ها را تعیین تکلیف کنیم، گفت: طبق اخبار واصله ۴۰ درصد آب جاه‌های چیتگر در انحصار اپارک، باشگاه‌های سوارکاری و... است و چرا باید این در اختیار انحصاری دیگران باشد و اجازه ندهند که استفاده شود. در حالی که این مجموعه‌ها برای شهرداری درآمدی ندارند و آن‌ها نیز نه تنها پولی نمی‌دهند، آب مجانی نیز دریافت می‌کنند و این جای سوال دارد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
بهلول
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۷
شمار ا بخدا این دختهای کاج و سوزنی برگ که مخصوص مناطق کوهستانی و برف گیر می باشد را جمع کنید تا شیره اش خاک را بیش از پیش از بین نبرد. و جای آن درختان مخصوص مناطق خشک که با آبا و هوای ایران سازگار است بکارید.
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟