نگرانیها از تشدید مشکلات اقتصادی دلار سرانجام به صعودهای متوالی دلار در بازارهای جهانی خاتمه داد.
به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، آمارهای جدید منتشر شده توسط وزارت بازرگانی آمریکا نشان می دهد سطح تولیدات این کشور در ماه سپتامبر به پایین ترین سطح خود در طول یک دهه اخیر رسیده است. این خبر در کنار افزایش تنشها در شبه جزیره کره به دنبال آزمایش یک موشک جدید توسط کره شمالی که آینده مذاکرات این کشور با آمریکا را تحتالشعاع قرار داده است، دلار را در موقعیت تدافعی نسبت به ارزهای امن قرار داد.
در معاملات روز چهار شنبه بازارهای ارزی جهانی، هر دلار به ۱۰۷.۸۴۱۱ ین رسید تا از بالاترین سطح دو هفته اخیر خود در برابر ارز ژاپنی عقب نشسته باشد. در برابر همتای استرالیایی، هر دلار آمریکا با ۰.۰۲ درصد افزایش به ازای ۱.۴۸۹۱ دلار مبادله شد تا ارزش دلار استرالیا در کمترین سطح سه هفته اخیر قرار گیرد. شاخص دلار که نرخ برابری آن در مقابل سبدی از ارزهای جهانی را اندازه میگیرد با اندکی کاهش به ۹۹.۰۸۷ واحد رسید.
تحلیلگران ارزی در موسسه " بی ان وای ملون " در گزارشی نوشتند: دادههای جدید کاملا برخلاف انتظارات و بسیار غافلگیر کننده بود اما با این حال کاهش فعالیتهای صنعتی چیزی نبود که قابل پیشبینی نباشد.
از سوی دیگر افزایش امیدواریها به رسیدن به توافقی بر سر مساله برگزیت بین انگلیس و اتحادیه اروپا باعث تقویت ارزش یورو و پوند در برابر دلار شد. بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس که گفته است برگزیت باید در هر شرایطی تا پایان ماه اکتبر اتفاق بیافتد، پیشنهاد در نظر گرفتن استثناهایی برای منطقه ایرلند شمالی را به اتحادیه اروپا داده است.
در معاملات امروز ارزش هر یورو به ۱.۰۹۳۴۴ دلار رسید. به مانند یورو، دیگر ارز مهم اروپایی یعنی پوند نیز در برابر دلار دست به پیشروی زد تا جایی که هر پوند به ۱.۲۲۸۰ دلار رسید. هر فرانک نیز به ازای ۱.۰۰۶۷ دلار مبادله شد.
ارزش دلار آمریکا در برابر همتای کانادایی افزایش و در برابر همتای سنگاپوری کاهش یافت تا جایی که هر دلار آمریکا به ترتیب به ازای ۱.۳۲۰۹ و ۱.۳۸۴۸ دلار کانادا و سنگاپور معامله شد.