تأثیر ژن خوب استادزاده‌ها در نتایج کنکورشان؛

پنج برابر سهمیه شاهد و همراه با مزیتی عجیب؛ دامپزشکی قبول شوید و پزشکی بخوانید!

به رغم اینکه ماجرا به دیوان عدالت اداری هم کشیده و سهمیه ابطال شده، نگاهی به جدول استفاده از این امتیاز ویژه در سال‌های گذشته، نشان می‌دهد که استادزاده‌ها و همسران هیأت علمی همچنان از این سهمیه ویژه منتفع می‌شوند؛ مزیتی که موجب شده برخی مسئولان از هر اقدامی برای جذب در هیات علمی دانشگاه دریغ نکرده و بکوشند آقازاده‌هایی با تحصیلات عالی برای تکیه زدن به مشاغل مهم کشور تربیت نمایند و ژن خوبشان با مدرک معمولی پست نگیرد و تحت فشار نباشد!
کد خبر: ۹۳۰۰۶۹
|
۲۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۵ 15 October 2019
|
28888 بازدید
|
تابناک اجتماعی
اینجا شاید تنها جایی است که اساتید همه دانشگاه ها، از فلان دانشگاه مادر و اسم و رسم‌دار تا واحدی از دانشگاه آزاد در یک شهرستان کوچک و حتی برخی واحد‌های آموزش عالی که ادعا دارند دانشگاه هستند و مورد تأیید وزارت علوم، همه با آسودگی دور یک سفره می‌نشینند!

به گزارش «تابناک»؛ صحبت درباره سهمیه‌ای خاص است که برای فرزندان و همسران هیأت علمی دانشگاه‌ها در نظر گرفته شده و به رغم آنکه چند نوبت به دلایل مختلف به محک بررسی مراجعی مانند دیوان عدالت اداری رفته و «تبعیض آمیز» و حتی «در تعارض با قانون اساسی» کشورمان شناخته شده، همچنان با قوت در دست اجراست.

رویدادی که نتیجه مصوبه‌ای در شورای عالی انقلاب فرهنگی است که می‌گوید: «فرزندان اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها در صورت کسب نمره‌ای برابر ۹۰ درصد نمره آخرین فرد قبول‌شده می‌توانند به دانشگاه محل تدریس پدر یا مادر خود انتقال پیدا کنند و اگر ۹۲.۵ درصد امتیاز آخرین فرد قبولی یک رشته را هم کسب کرده باشند، امکان تغییر رشته برای آن‌ها وجود خواهد داشت.»

البته این روبنای ماجراست و کنکاش در آن نشان می‌دهد، ماجرا شاخ و برگ‌های فراوانی یافته و اوضاع به گونه‌ای شده که برخی دانشگاه‌ها مصوباتی در تکمیل یا تخصیص این سهمیه داشته اند که به مددش، طی سال‌های طولانی شمار زیادی از استادزاده‌ها و همسران هیأت علمی، اقدام به تغییر دانشگاه یا حتی تغییر رشته کرده اند.

برای پی بردن به ابعاد ماجرا، تنها کافی است به آماری توجه کنیم که روزنامه شهروند بر اساس مستندات دریافتی از سازمان سنجش آموزش کشور منتشر کرده و بر اساس آن، طی سال‌های ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۷، یعنی پنج سال، هفت هزار و صد و نود و چهار تن از اعضای خانواده هیأت علمی‌های دانشگاه‌ها در دانشگاه‌های دولتی انتقال یافته یا تغییر رشته داده اند؛ یعنی پنج برابر سهمیه اختصاص یافته به خانواده شاهد در این پنج سال.

اتفاقی که بر خلاف سهمیه شاهد، به ندرت مورد توجه قرار گرفته و همان موارد نادر هم بعضا ناشی از دعوای اساتید بوده است؛ مثل شکایتی که یک استاد چند سال پیش به دیوان عدالت اداری برد تا تأکید کند عضو هیأت علمی فلان مجموعه آموزش عالی است که وزارت علوم به عنوان دانشگاه قبولش کرده و خواسته به واسطه این شکایت، فرزندش را مشمول این سهمیه کند، اما دیوان عدالت اداری نه تنها شکایتش را مردود کرده، که رأی به ابطال این سهمیه داده و آن را تبعیض آمیز خوانده است.

پنج برابر سهمیه شاهد و همراه با مزیتی عجیب؛ دامپزشکی قبول شوید و پزشکی بخوانید!

ناگفته پیداست که این رأی هیچ تأثیری در روند انتقال و تغییر رشته اعضای خانواده هیأت علمی دانشگاه‌ها نداشته است که اگر داشت، همه اعداد جدول بالا باید صفر می‌شد؛ جدولی که تنها نشان دهنده سهمیه‌های مورد استفاده قرار گرفته در دانشگاه‌های دولتی است و نمی‌تواند ابعاد کلی ماجرا را ترسیم کند؛ ابعاد سهمیه‌ای که تنها در دانشگاه آزاد ۱۳۴ نفر از فرزندان هیأت علمی به مدد آن از دامپزشکی به پزشکی تغییر رشته داده اند!

بله درست خوانده اید؛ دامپزشکی یکی از واحد‌های دانشگاه آزاد قبول شده اند و با این سهمیه خاص، به پزشکی تغییر رشته داده و مهیای طبابت در آینده می‌شوند. با این ملاحظه که هزینه تحصیل در دانشگاه آزاد هم برای این افراد مشمول تخفیف‌هایی مفصل است که مزیت‌های سهمیه خاص ایشان را بیشتر می‌کند، در حالی که اگر حرف و حدیثی باشد، متوجه سهمیه شاهد و ایثارگر است نه ایشان!

ماجرا زمانی جالب‌تر می‌شود که بدانیم اظهارنظر مسئولان ارشد در این باره، اظهارنظری از جنس همدلی و موافقت با این سهمیه است، نه تأکید بر تبعیض آمیز بودن آن یا حتی تلاش برای موجه نشان دادنش. مثل اظهارنظر وزیر علوم، که مردادماه امسال تأکید کرد: «این سهمیه حداقل کمک به فرزندان اعضای هیأت علمی است» و برای آنکه از هر پرسشی در این خصوص جلوگیری کند، یادآوری کرد که اختصاص این سهمیه، تصمیم شورای‌عالی انقلاب فرهنگی است.

درست مانند واکنش معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد، که امروز در پاسخ به پرسشی درباره چرایی تغییر رشته ۱۳۴ دانشجو از دامپزشکی به پزشکی در این دانشگاه گفت: «در سال ۹۶ هیأت رئیسه دانشگاه مصوبه‌ای داشت که بر اساس آن، انتقالات و تغییر رشته انجام شده است؛ این مصوبه سال ۹۷ لغو شد» و سپس یادآور گشت: «این جنجالی که در حال حاضر ایجاد شده، جایگاهی ندارد و بیش از اندازه است؛ این اقدام، با توجه به نقطه نظرات شورای عالی انقلاب فرهنگی و اختیاراتی که به رؤسای دانشگاه و وزرا داده بود، اجرایی شده است.»

اظهارنظر‌هایی که نشان می‌دهد، خبری از برخورد با عاملان اجرای این سهمیه یا حتی کنکاش در ابعاد حقوقی ماجرا، به ویژه با توجه به آرای دیوان عدالت اداری در خصوص تبعیض آمیز بودن آن و مغایرتش با اصول قانون اساسی کشورمان نیست و نخواهد بود، مگر آنکه اتفاقی خاص رخ دهد که ورق را برگرداند؛ در آن صورت، چه بسا یکی از بزرگترین پرونده‌های قضایی در حوزه دانشگاه در کشورمان شکل گیرد.

پرونده‌ای که اگر گشوده شود، می‌تواند ابعاد جالبی از ماجرا برملا کند، از جمله ارتباط ژن های خوبی که با مدارک بالا به پست های مهم می‌رسند و تکیه به مناصب دولتی می‌زنند و تا کسی متعرض به پست و سمت گرفتن شان شود، می‌گویند فارغ التحصیل فلان رشته از بهمان دانشگاه معتبر است و به واسطه سواد و دانشش پست و مقام گرفته نه رابطه و ژن اش!

یا بعد نامکشوف دیگری از پرونده که به بهره برداری از این امتیاز ویژه در ابعاد بین المللی اشاره دارد، به این صورت که برخی از اعضای خانواده هیأت علمی دانشگاه‌ها ابتدا پذیرشی از بعضی دانشگاه‌های خارجی تهیه می‌کنند و سپس با کمک سهمیه خانواده هیات علمی، مجوز انتقال از آن دانشگاهِ پذیرش گرفته به دانشگاه‌های داخل کشور و تغییر رشته را دریافت می‌کنند و به همین راحتی، فارغ التحصیل بهترین رشته ها از بهترین دانشگاه های داخلی لقب می‌گیرند؛ موضوعی که «تابناک» ابعاد جدیدی از آن را در آینده منتشر خواهد کرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۵
در انتظار بررسی: ۱۱
انتشار یافته: ۲۵۹
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۳
والا تا شورای عالی انقلاب فرهنگی منحل نشه، داستان سهمیه‌ها پایانی نداره.
پاسخ ها
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۳
من عضوهیات علمی هستم .دانشگاهها بخشنامه مربوطه رادرمورد این سهمیه شفاف منتشرکرده اند.آنچه دراین خبرآمده ومقایسه انجام شده کذب محض است.من ازاین درشگفتم که چگونه می شودبادروغ ازعدالت سخن گفت.اعضای هیات علمی دربرابراین هجمه ناجوانمردانه سکوت می کنندچون راهی ندارند.من احساس می کنم هدف ازاین هجمه کم کردن توجه ازاصل ماجرا یعنی قبول شدن124 هزارنفردربهترین دانشگاههای کشوراست آن هم باسهمیه ایثارگران.این باری تبلیغاتی نتیجه ای جزاین نداردکه همچون هزارآدرس غلط دیگرفتنه ای به پامی کند.ای کاش چون شهدای والا مقام ایثارگرواقعی بوده باشیدچون این ره که تومی روی به...
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۳
در کشور من چه زود آتش افروخته دامن خشک و تر را می گیرد. استاد عزیزم که هیات علمی یک دانشگاه بزرگ است و حق پدری بر عهده همه دانشجویان دارد فرزندان خود را در سیستان و بلوچستان نگه داشته. ترا به خدا همه را نکوبید!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۳
جناب آرضا اینکه شما قبول نداری معنیش این نیست که نیست احتمالا خبر نداری و سرت بیکلاه مونده. به عنوان یک دندانپزشک که در دانشگاه مادر درس خوندم این مسئله رو به چشم دیدیم.البته ایثارگران هم زیادن
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۴
فرزندبنده که هیات علمی هستم همین امسال باسهمیه منطقه 2شهرمان درکنکور شرکت کردوبا نمرات نسبتا خوبی که داشت قبول هم نشد.من کنکوری دیگری نداشته وندارم .درسیستان وبلوچستان هم کسی را ندارم.
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۴
با سلام و احترام
دوستان خواهشا به بررسی و کنکاش دیوان عدالت اداری هم الطفات بفرمایند.قطعا بررسی ها و تحقیق قضائی در این خصوص انجام شده است.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۴
من نمی‌دونم این تابناک این خبر های کذبو از کجا در میاره!!۵براب
شاهد؟؟؟!!!دقیقا فازتون چیه ؟سالی ۲۵هزار نفر از سهمیه ۲۵درصد جانبازان استفاده می‌کنند اونوقت سالی ۵۰۰تا انتقالی با بیست هزارنفر سهمیه جانبازان مقایسه میکنی؟؟البته حق هم داری چون اگر در این مورد سهمیه جانبازان حرف بزنی در سایتتو گل میگیرن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۳
داد به کجا ببریم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۳
ترامپ
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۳
متاسفانه مسئولین ما یک مشکل اساسی را حل نمی کنند و باعث می شوند هزاران مشکل کوچک و بزرگ از دل همان مشکل زاده بشود. فسادهای شکل گرفته حول رشته پزشکی از این دست مسائل است. مسئولان به دلیل نفوذ مافیای پزشکی اجازه افزایش ظرفیت به این رشته ها را نمی دهند و در نتیجه درامد این رشته ها به صورت نجومی بالا رفته. این عامل در کنار بیکاری شدید رشته های دیگر باعث شده هزاران نفر برای رسیدن به این سفره گسترده به انواع روش ها متوسل گردند تا وارد این بازار شوند. یکی صندلی می خرد، یکی سوال کنکور، یکی طبعه افغانستان می شود و دیگری ... . این وسط کسی نیست از خود سوال کند اصلا چه دلیلی دارد درامد پزشک 100 برابر بقیه مشاغل باشد که باعث این اتفاقات شود.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۳
الان رو نمیدونم ولی تا چند وقت پیش کارکنان باکها و مخابرات و بسیاری از ادارات موقع بازنشستگی فرزندشان را بجای خود معرفی و استخدام می کردند.
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۳
بیشتر خطای پزشکی هم ناشی از سهمیه های غیر عادی بوده !!با با چکار میکند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۳
داد به جایی نبرید فقط به این مسائل نگاه منصفانه داشته باشیم:
- تمام سازمان ها و نهادها و وزارتخانه ها و ... که به زیرمجموعۀ خودشون مسکن دادن چه برای اجاره، چه برای تملک، یا انواع و اقسام امکانات رفاهی دیگه، امتیازی به زیر مجموعه شون دادن که بقیه مردم نداشتن. در یک نظر اسمش رانته! فکر کنید ببینید شما جزو اونا هستید یا نه!
- تمام کسانی که سربازیشون رو نه مثل بقیه بچه های مردم در سربازخانه ها یا نقاط صفر مرزی یا جاهای دورافتاده و زیر دست فرماندهان ... بلکه با توجیحات دیگه و در شرایط مطلوب صنف خودشون می گذرونند، یا بخاطر عضویت در فلان مراکز، سربازیشون تخفیف پیدا می کنه یا بطور کامل حذف می شه، دارن بنوعی از رانت استفاده می کنند.
- تمام کسانی که موقع خرید مسکن مهر، خودشون یا همسرشون ملکی داشتند مرتکب عمل خلاف حقوقی شدند چون تعهد محضری که امضاء کردند اینو می گفت که نباید خونه یا آپارتمانی داشته باشند.
- تمام اهالی آموزش و پرورش که تمام مدارس کشور در ایام تعطیلات مهیای پذیرایی از اون ها می شه یا می تونند به صرف فرهنگی بودن بچه شون رو در هر مدرسه ای ثبت نام کنند، دارن از رانت استفاده می کنند.
- تمام کسانی که یارانه می گیرند و خونه و زندگی دارن، دارن در مقابل کسانی که این امکانات رو ندارن و یارانه نمی گیرند یا یارانه شون قطع شده، از رانت استفاده می کنند و هزاران مسئله دیگه کسی بهشون توجهی نداره و همه فکر می کنند حق طبیعیشونه، ولی یکدفعه همه، فرقی نداره بی بی سی، مخالفین خارج کشور، مردم خودمون در داخل که دیدیم در قضیه حقوق اعضاء هیأت علمی چه کامنت های غیرمنصفانه ای گذاشتند و صدا و سیما و رسانه های دیگری که تا الان آخرین اونا تابناکه همه و همه گیر دادن به امتیازی که حتی نمی دونند این امتیاز سهمیه قبولی کنکور نیست و فقط امتیاز انتقاله، اون هم تحت شرایط خاصی!
ما چه راحت فراموش می کنیم که "گر حکم شود که مست گیرند در شهر هر آنکه هست گیرند" ...
در هر صورت کسی مخالف این نیست که امتیازی حذف بشه، اما اینکه یکدفعه موجی ایجاد بشه و جمعیتی فکر کنند دارن مچ بعضی جانی ها رو می گیرن، خیلی دور از انصافه ...
ناشناس
| Thailand |
۰۵:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۴
در کشوری که وظیفه اصلی مسئولان عالی دشمن تراشی و هسته ای و موشکی وشیعه سازی و دخالت در کشورها دیگر و هزینه های هنگفتی برای آنها می شود این مسائل پیش پا افتاده محسوب می شود
ramin
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۳
به حال و روز مملكتي كه نخبگان و فرهنگي هاش شدن اين ، بايد خون گريست..... خدايا خودت اوضاع ايران رو جمع و جور كن....
ramin
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۳
این قبیل سهمیه ها برای یک دوره وبرای یک سری از اقازاده ها ست منتها دقت کنید امارتان زمانی علمی میشود که ببینید واقعا چه تعدادی از این افراد وابستگی به شخص یا اشخاص خاص نداشتند وفقط هیئت علمی ازاد بودند نکته بعدی از هیئت امنای دانشگاه ازاد باید خواست چرا یک چنین مصوبه ای داشته اند . در هر دو صورت انچه مبرهن است اساتیدی غیر وابسته دانشگاه های دولتی هیچ استفاده ای نداشته اند . ونکته اخر قوه قضائیه باید وارد عمل شده حتی اگر تغیییر رشته ای صورت گرفته افراد را به رشته قبلی باز گرداند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۳
برای شبکه بهداشت و مافیای پزشکی مهم نیست کیا و چگونه وارد سیستمشون بشن، مهم اینه که تعدادشون از یک حدی بیشتر نباشه که خدای ناکرده بازارشون به هم بخوره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۳
سهمیه در هرشکلی باشد ظلم مضاعف است .
باعلم نمیشود شوخی کرد وتعارف بردار نیست .
دانشگاه ورتبه های علمی جای نخبه ها و افراد با هوش و درس خوان است . ونمیشود به هیچ دلیلی نخبه ها را حذف و هر دوست و اشنا ویا زحمت کشیده ای را جایگزین کرد .
سهمیه خیانت به علم است .
تفاوت رتبه 1 با 2 کنکور در تفاوت فشاردادن دکمه اتش بمب اتم وفشار ندان دکمه است .
اگر قصد بذل وبخشش است از جای دیگری ببخشید . پول بدهید زمین بدهید امکانات بدهید ولی با علم و دانشگاه و جایگاههای مدیریتی کاری نداشته باشید .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۳
خیلی شعار دادی... خوشم نیومد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۲ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۳
با وجود رشد ایران در زمینه های علمی و درخشیدن ایرانیان در المپیادهای علمی با وجود دشمنی های گسترده میشود به این موضوع پرداخت که آیا این نوع مسائل برای حمله به جایگاه علمی نیست ؟
شاید با انجام این قبیل سهمیه ها دشمنان برنامه ریزی کرده اند که جایگاه علم و ارزش علم را در کشور کم کنند .
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۳
آفرين! منطقي و صحيح
ناصر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۳
نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی ،،جوانان این مملکت چقدر تلاش میکنند تا در کنکور دانشگاه دربهترین رشته دلخواه قبول شوند آیاسزاوار است بعضی ها با استفاده از سهمیه این اجر و تلاش سایرین را پایمال کنند ،برای رضای خداوند حق این جوانان را نگذارید ضایع شود
پاسخ ها
ناشناس
| Japan |
۱۳:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۳
چرا در مقابل سهمیه ایثارگران ساکتید. هیات علمی لااقل باید 92.5درصد را بیاورند در حالی که ایثارگران فقط 70 درصد نمره لازم دارند . صضمنا امثال فقط 2000 ایثارگر 70 درصد به پزشکی رفته اند در حالی که هیات علمی 200 نفر آن هم ظرفیت مازاد بوده اند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۲ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۳
حرف مفت که کنتور نمیندازه. اگه 90درصد میاوردن چرا دامپزشکی آازاد قبول شدن و چرا مثلا پزشکی یا دندانپزشکی یه شهر کوچیک قبول نشدن که بتونن انتقالی بگیرن.
ناشناس
| Thailand |
۰۵:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۴
هشتاد هزار هیئت علمی داریم که روز به روز به صورت تصاعدی اضافه می شوند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۳
استاد‌زاده‌ای باش مگر چه گلی بر سر مملکت گذاشته‌ای که رانت بهت داده‌اند؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۳
دیگه استعداد و هوش مفهومی ندارداگر راست میگویند کلیه سهمیه ها که باعث تبعیض میشود بایستی حذف شوند و همه داوطلبان در شرایط برابر از نظر آزمون رقابت کنند (شرایط تحصیلی که برای همه یکسان نیست )
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۳
من میگم یک قدم هم فراتر برویم. ظرفیت ها را انقدر افزایش داشته باشیم تا رقابت در بازار کار این رشته ها ایجاد شود نه در رشته های دانشگاهی. اگر تعداد پزشکان و داروسازان و دندانپزشکان افزایش پیدا کند پزشک بی سواد خود به خود حذف خواهد شد
احمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۳
بیچاره خانواده شهدا و ایثارگران
هم جان دادند هم خون دادند هم جایگاهشان با این نوع تبعیضها از بین رفت.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۳
ارزش شهدا نزد پرودگار محفوظ است. اما برادر یا خواهر یک شهید که حتی در مواقعی مخالف راه و روش شهید بوده اند چه حق و حقوقی بر گردن این مردم دارند که از حاصل مجاهدت آن برادر شهید استفاده می کنند؟
مهران
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۳
خودت معلومه که سهمیه ی شاهدی و مظلوم نمایی می کنی. ازاد که برای شما یک سوم شهریه س و سهمیه داری و دولتی هم سهمیه جدا داری و رتبه هات جداگانه اعلام می شه . اینجا داره می گه نود درصد اخرین قبولی رو باید بیاری تا تغییر رشته بدی یعنی اگه ۵۰ اورد پزشکی تهران قبول شد باید فرزند استاد ۶۰ بباره پس زیاد هم آی کیو نیستند . اونی که از دامپزشکی رفته پزشکی هم روی مرز بوده با ده درصد ارفاق رفته . پرا متوجه نیستید . این بازیها برای مظلوم نمامی شاهد و ایثارگره که واقعا از نظر استعداد تحصیلی در دانشگاهها معضل اینجاد کردند ...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۳
همه آنها درس می خوانند و در پایان مدرک کارشناسی می گیرند اگر با استعداد باشند وارد ارشد می شوند و اگر با استعدادتر باشند وارد دوره دکتری. اما اگر نباشند آن مدرک کارشناسی را باید در کوزه بگذارند و آبش را بخورند. چون اولا در این مملکت هیچ شغلی وجود ندارد و اگر هم وجود داشته باشد همگی بر اساس یکسری قوانین نوشته و نانوشته به آقازاده ها و همان سهمیه داران خانواده شاهد و جانباز واگذار می شود. پس این مسئله را بیش از حد و اندازه بزرگ نکنید. اگر حق معلمان و اعضاء هیات علمی دانشگاهها از خانواده شهدا و جانبازان (به ویژه همسران جانبازان) بیشتر نباشد قطعاً کمتر نیست. بر خلاف ایران در کشورهای پیشرفته دنیا معلمان و اساتید دارای بالاترین ارزش اجتماعی هستند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۳
مهندسی که لایق مدرکش نیست یا دکتری که شایستگی درمان احشام را دارد خودبخود یک ظلم مضاعف است
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟