کرایه‌های سر به فلک کشیده در مرز‌های عراق!

کد خبر: ۹۳۰۹۲۹
|
۲۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۱ 18 October 2019
|
7485 بازدید
|

درحالی که موج بازگشت زائران از مرز‌های عراق آغاز شده به گفته مسئلان راهداری کرایه‌های در روز‌های پایانی تا ۴ برابر افزایش می‌یابد

به گزارش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران، موج بازگشت زائران از امروز آغاز شده و همین موضوع باعث افزایش ترددها در مرزهای چهارگانه به ویژه مرز مهران شده است.

گزارش‌های رسیده نشان دهنده آن است که از شب گذشته موج بازگشت زائران تشدید شده و روزانه بیش از ۵۰ هزار زائر از مرزهای چهارگانه وارد کشور می‌شوند؛ همچنین به دلیل کمبود امکانات از جمله اسکان و ناوگان حمل و نقل عمومی جهت تردد بسیاری از زائران مدت اقامت خود را در مرزها کوتاه کردند و زودتر از روز اربعین به کشور بازگشتند.

همچنین ظرفیت پارکینگ‌ها برای خودروهای شخصی در حال تکمیل شدن است البته با توجه به آغاز موج بازگشت زائران این مشکل برطرف می‌شود، از سوی دیگر به گفته بسیاری مسئولان زائران برای تردد سعی کنند بدون خستگی و عجله رانندگی کنند، چرا که در این ایام در بسیاری از مسیرها ترافیک است، بنابراین صبر و حوصله داشتن بسیار ضروری است.

در همین رابطه مهران قربانی معاون حمل و نقل سازمان راهداری جاده‌ای در گفت وگو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، بابیان اینکه موج بازگشت زائران از شب گذشته آغاز شده است، گفت: تمامی دستگاه‌های حمل‌ونقلی از جمله راه آهن، سازمان هواپیمایی کشوری با همکاری یکدیگر سعی دارند زائران را به بهترین نحو به مقصدهای خود بازگردانند.

او با بیان اینکه مراسم پیاده روی اربعین امسال زودتر از سال‌های گذشته آغاز شد، اظهار کرد: ستاد اربعین سازمان راهداری از ۱۷ مهر تا سوم آبان برای جا به جایی و تردد زائران برنامه ریزی کرده بود، اما با توجه به استقبال کم نظیر زائران موج رفت آن‌ها از دهم مهر آغاز شد.

قربانی بیان کرد: سازمان راهداری برای جا به جایی زائران ۸ هزار و ۷۰۰ دستگاه اتوبوس در نظر گرفته بود، اما با توجه به حذف روادید و همچنین کمبود ناوگان حمل و نقل جاده‌ای در طرف عراقی، این میزان وسایل جوابگو نبوده به همین دلیل تمامی دستگاه‌های حمل و نقل جاده‌ای در استان‌های دیگر برای جا به جایی اضافه شدند.

استفاده از ۱۱ هزار ناوگان حمل ونقل جاده ای در مرزهای کشور
معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری جاده‌ای با اشاره به اینکه حدود ۱۱ هزار ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای برای جا به جایی و بازگشت زائران بسیج شده‌اند، گفت: به دلیل آن که در روزهای پایانی از تاریخ ۲۴ تا ۲۹ مهر اوج پیک بازگشت زائران است بنابراین تمامی ناوگان‌های حمل و نقل جاده‌ای برای جا به جایی زائران به مرزها اعزام می‌شوند.

او افزود: در روزهای پایانی ۷۰ درصد از ناوگان‌های حمل و نقل جاده‌ای به مرزها اعزام می‌شوند و حتی در صورت کمبود ممکن است ۹۰ درصد از ناوگان‌ها به این مرزها اضافه شوند.

قربانی بیان کرد: در این چند روز شهرهای دیگر ممکن است با کمبود اتوبوس روبه‌رو شوند به همین دلیل از مردم تقاضا می‌کنیم در این ایام، سفرهای خود را به روزهای دیگر موکول کنند.

معاون حمل و نقل سازمان راهداری جاده‌ای افزود: در این چند روز مسافران می‌توانند از خودروهای شخصی و یا سواری‌های کرایه‌ای برای رفت و آمدهای برون شهری خود استفاده کنند.

او با اشاره به اینکه در مرز مهران سه پایانه معین برای جا به جایی در نظر گرفته‌ایم، اظهار کرد: پایانه‌های معین شهرهای اندیمشک، همدان و کرمانشاه برای جا به جایی زائران در مرزهای مهران در نظر گرفته شده تا مسافران با مراجعه به این شهرها به مقاصد اصلی خود بازگردند.

قربانی به کرایه‌های مرز مهران تا نجف اشاره کرد و گفت: متأسفانه کرایه‌ها در این مسیر بر اساس تقاضا تعیین می‌شود بنابراین ممکن است در این ایام کرایه‌ها سه تا چهار برابر هم شود.

معاون حمل و نقل سازمان راهداری جاده‌ای توضیح داد: کرایه‌های این مسیر در اختیار بخش خصوصی است بنابراین حتی با رایزنی‌های صورت گرفته نتوانسته‌ایم نرخ‌های ثابت تعیین کنیم بنابراین زائران در هنگام رفت و برگشت مدیریت‌های لازم را جهت این هزینه‌ها داشته باشند.

در تعطیلات اربعین کمتر مسافرت کنید
او افزود: به دلیل حجم انبوه زائران برای برگشت مسافران برنامه‌ریزی‌های لازم را جهت برگشت داشته باشند تا با ترافیک و یا مشکل کمبود ناوگان روبه‌رو نشوند.

قربانی درباره نرخ کرایه‌های داخلی هم اظهار کرد: نرخ کرایه‌ها در داخل کشور کاملاً ثابت است و نظارت‌های مستقیمی بر تمامی کرایه‌ها از سوی بازرسان انجام می‌شود بنابراین درصورتی‌که زائری بلیت خود را گران‌تر خریداری کرده باشد به بازرسان ما و یا سامانه ۱۴۱ گزارش دهد تا مبلغ و بلیت آن‌ها استرداد شود.

معاون حمل و نقل سازمان راهداری جاده‌ای با اشاره به اینکه در این ایام تمامی ناوگان‌های حمل و نقلی از جمله هوایی، ریلی و جاده‌ای از ظرفیت‌های خود برای تردد زائران استفاده کرده‌اند، گفت: امسال پیش بینی می‌کردیم تنها ۲۰ درصد نسبت به سال گذشته با افزایش زائر مواجه شویم، اما آمارها نشان دهنده آن است که بیش از ۳ میلیون زائر برای اربعین به کربلا اعزام شده‌اند.

او گقت: واقعه اربعین یک پیاده روی بی‌نظیر در دنیاست و هیچ نمونه از سفر در دنیا نداریم که در یک دوره ۱۵ الی ۱۶ روزه، بیش از ۳٫۵ میلیون زائر از کشور خارج شوند و بخواهند در یک دوره چهار تا پنج روزه، همه به کشور برگردند. شباب و مهران-صالح آباد روستای گلان را نیمه سنگین گزارش داد.

همچنین تردد در محور قصر شیرین - پایانه مرزی خسروی و در محور خرمشهر-پایانه مرزی شلمچه پرحجم و روان گزارش شده است. ترافیک در محور اهواز-بستان به پایانه مرزی چذابه پرحجم گزارش شده است.

 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۱۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۶
مجبوريد كار هايي بكنيد كه در حد ظرفيت شما نيست ؟ خود بزرگ بيني افت مسئولان ايراني شده .
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۳:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۶
جانا سخن از زبان ما می گویی.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۶
جانم فدای امام حسین . هر کس یکی دو بار رفته باشه بسه دیگه نباید بره نه امنیت هست نه امکانات. اجازه بدین اوناکه نرفتن برن و امکان زیارت برای همه مقدور باشه. سو استفاده گرانم در کمین زائر ها هستن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۶
باید یک مسیر راه آهن بکشند
ناشناس
|
Germany
|
۱۳:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۶
خواستم مطلبی بنویسم , دیدم عاقلان خود دانند ...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۶
همشون هم ادعاشون میشه خادم حسین هستن و نماز و روزه هاشون سر جاشه ولی اینطوری پوست مردم رو میکنن. همه جا هم هستن ایران و عراق فرق نمیکنه......
رحیم
|
Switzerland
|
۱۴:۱۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۶
‌‌حقا که باید همیشه اهل کوفه و اهل کوفه صفت ها را لعنت کرد. که به هیچ عنوان منافع شخصی و دشمنی خود با اهل بیت را هیچوقت پنهان کنند.
ناشناس
|
Spain
|
۱۴:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۶
وقتی که مردم رو یا بهتر هست بگم زائران اباعبدالله رو تشویق به راهپیمایی در اربعین میکنیم، باید از لحظه سفر تا زمانی که زائر به مبدا برمیگرده رو مدیریت کنیم. اونهم در مطلوب ترین حالت ممکن.
وقتی که امکانات شما محدود هست، چرا اینقدر اصرار به انجام این کار دارید؟ اون آقای کارشناس دینی که امروز کربلاست و فردا استودیو شبکه سه، چقدر از چالش های سفر مردم اطلاع داره؟
مسافری رو تصور کنید که با تمام این چالش ها الان به مرز رسیده و قصد داره با ماشین خودش ساعت ها رانندگی کنه تا به شهرش برسه... خدا خودش کمکشون کنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۶
مواظب سلامت خودشون باشند
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۶
نمایش قدرت شیعه را می توان با اخلاق،فرهنگ، اقتصاد،سیاست،ایمان و ادب هم به نمایش گذاشت. در همین راهپیمایی اربعین، تولید زباله، افزایش چندبرابری کرایه ها،فوت بیش از ۷۰ نفری زوار بعلت عدم رعایت مسایل ایمنی،کمبود وسایل نقلیه عمومی در کشور،غیبت برخی کارمندان در محل کار و تعلل در کار مردم،قاچاق کالا و...را شاهد هستیم. از طرفی هم تغییری در رفتارها نمی بینیم.لذا بقول یکی از متفکرین، اربعین و عاشورا حالت کارناوالی پیدا کرده است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۷
همه هزینه های سفر اربعین برای زائران به اندازه یک روز سفر به کشورهای ارزانی مثل ترکیه یا ارمنستان نمی شود. برخی از این همه عشق و علاقه مردم به امام حسین ناراحتند و مدام گرافه گویی می کنند. در این کشورهایی که قبله امال شما است حتی برای دستشویی رفتن هم باید پول داد اما مردم عراق به مدت حدود 20 روز همه امکانات را رایگان در اختیار زائران قرار می دهند و در تمام مدت ت24 ساعت از مردم پذیرایی می کنند. علت افزایش کرایه هم این است که در اوج روزهای رفت و برگشت ترافیک خیلی سنگین است و مسافربرها چند برابر زمان عادی وفت صرف می کنند و یک سر هم خالی می روند. امسال در روزهایی که توازن ورود و خروج وجود داشت کرایه ها مثل پارسال بود.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟