معاون سنای بولیوی خود را رئیس‌جمهور موقت اعلام کرد

«ژیناین آنز» معاون دوم رئیس مجلس سنای بولیوی، در پارلمان این کشور حاضر شد و خود را کفیل ریاست جمهوری بولیوی اعلام کرد.
کد خبر: ۹۳۶۹۶۸
|
۲۲ آبان ۱۳۹۸ - ۰۷:۰۸ 13 November 2019
|
5435 بازدید
|
۱

«ژیناین آنز» معاون دوم رئیس مجلس سنای بولیوی، در پارلمان این کشور حاضر شد و خود را ریاست جمهوری موقت بولیوی اعلام کرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از رویترز، اوو مورالس، رئیس جمهور مستعفی بولیوی، اعلام سناتور «آنز» را به عنوان ریاست جمهوری موقت بولیوی، کودتا در کشورش دانست.

«اوو مورالس» رئیس جمهور بولیوی یکشنبه شب در پی اعتراضات پس از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری اخیر این کشور از مقام خود استعفا کرد.

مورالس با اعلام استعفای خود گفت: من استعفا می دهم تا برادران و خواهران ما در بین کارکنان دولتی مورد هجمه و تهدید قرار نگیرند.

وی وضع کنونی در بولیوی را کودتا علیه دولت عنوان کرد و خطاب به مردم بولیوی افزود: مایلم به شما بگویم که مبارزه ما تمام نشده است و تاکید می کنم که مبارزه برای مساوات و صلح ادامه دارد.

مورالس ادمه داد: در حال حاضر وظیفه من به عنوان رئیس جمهور این است که راهکاری برای آرام سازی اوضاع ایجاد کنم.

این در حالی است که فرمانده ارتش بولیوی پیش از این در سخنانی خواستار استعفای «اوو مورالس»، رئیس جمهوری این کشور شده بود.

در همین ارتباط، «ویلیامز کالیمان»، فرمانده ارتش بولیوی در میان خبرنگاران از رئیس جمهور این کشور خواست تا از مقام خود کناره‌گیری کند.

کالیمان گفت: ما بعد از تحلیل وضعیت مناقشه داخلی از رئیس جمهوری می خواهیم که از سمت خود کناره گیری کند تا صلح در کشور برقرار شود و ثبات حفظ شود.

درخواست فرمانده ارتش بولیوی برای کناره‌گیری رئیس جمهور تنها ساعتی پس از آن عنوان شده که رئیس جمهور بولیوی، خواستار برگزاری مجدد انتخابات ریاست جمهوری در بولیوی شده بود.

این اقدام مورالس در پی افزایش فشارها بر دولت و همچنین تداوم اعتراضات ضد دولتی در بولیوی به نتایج انتخابات انجام شد.

در پی اعلام پیروزی «اوو مورالس» در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰ اکتبر در بولیوی، این کشور با اعتراضات داخلی رو به رو شده است.

مخالفان مورالس با رد نتایج انتخابات خواهان کناره گیری وی از قدرت و برگزاری دوباره انتخابات در این کشور هستند.

این در حالی است که «مورالس» در این انتخابات با کسب ۴۶ درصد آرا مقابل ۳۶ درصد رأی رقیبش «کارلوس مسا»، نامزد راستگرا توانسته پیروز شود و با توجه به کسب برتری ۱۰ درصدی بر «مسا»، در همان دور اول پیروز اعلام شد، اما «مسا»، نامزد و رقیب انتخاباتی رئیس جمهوری بولیوی تاکنون باخت خود را نپذیرفته و مدعی است که در این انتخابات تقلب شده است.

به گفته منابع خبری اعتراضات در بولیوی پس از اعلام نتایج انتخابات در شرایطی است که در این انتخابات بیش از ۲۰۰ ناظر بین المللی بر فرایند انتخابات بولیوی نظارت داشته‌اند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۲
چرا رئیس سناشون نشد. برای اینکه این خانم با امریکا دست داره. از جاذبه زنانه برای جلب نظر مردم و ازادی امریکایی استفاده می کنه. خیلی جاهای دیگه دنیا امریکایی ها همین کار رو کردند. در اوکراین اون مانکنه رو خواستند رییس جمهور کنند که نشد. در نیکاراگوا یه خانمی رو مدتی رییس جمهور کردند بجای اورتگا. در برمه یک خانمی رو اوردند رو کار و چند جای دیگه. همه شون مترسک هستند و مردم خیال می کنند که با رای اونا اودن سر کار. یک برنامه جهانی فراماسونریه. حتی تو خود اروپا هم همینطوره. چند وقت دیگه خانم لوپن میشه رییس جمهورشون.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟