هزار و هشتصد و هفتاد و هفتمین بسته ویژه خبری «تابناک»؛

تاجگردون: اموال من زایش دارند/پاسخ ابطحی به ادعای شریعتمداری درباره خاتمی/واکنش مهاجرانی به ادعای شریعتمداری در تلویزیون/آقاتهرانی: خواب دیدم رهبری ۷ گل رز به ولایتمدارترین‌ها جایزه می‌دهد

رصد‌خانه «تابناک»؛ خبر‌هایی از اخبار روز برای مخاطبان آماده می‌کند که غیررسمی هستند، یا اینکه کمتر از اهمیت خود، مورد توجه قرار می‌گیرند. تیتر‌هایی مانند:واکنش هادی غفاری به ردصلاحیتش: صلاح مملکت خویش خسروان دانند/صادقی: یکدست شدن سیستم به نفع نظام نیست/روایتی ناگفته از رهبری در ۸۸: اینکه گفته می شود مثلاً «مرگ بر فلان»، چیز تازه‌ای در انقلاب نیست و... رصد‌خانه امروز تابناک را تشکیل می‌دهند.
کد خبر: ۹۴۸۰۶۸
|
۱۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۰ 31 December 2019
|
71621 بازدید
|
تحولات در گذر است و اخبار روز هیچ گاه متوقف نخواهد شد؛ خبر‌هایی رسمی و گاه غیر رسمی؛ خبر‌هایی که مورد توجه قرار می‌گیرد یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند. رسانه‌های خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود، خبر‌هایی را برجسته می‌کنند و در مواردی هم از کنار آن می‌گذرند. اگر خبر به‌ما‌هو خبر موضوعیت داشته باشد، وابستگی جناحی نباید در کمرنگ و پر رنگ منتقل کردن آن تأثیری داشته باشد.

رصد‌خانه «تابناک»؛ جایی است که خبر‌هایی گاه غیررسمی و گاه اخباری که مورد توجه قرار نمی‌گیرد، برای مخاطبان آماده می‌کند؛ خبر‌هایی که گاه به ملاحظه جناح‌های سیاسی مورد توجه قرار نمی‌گیرند و گاه به دلیل کم توجهی رسانه‌ها به حاشیه می‌روند، ولی همین خبر‌ها، اخباری هستند که مخاطبان را از پشت پرده جریانات سیاسی آگاه می‌کنند. در رصدخانه، تیتر و خلاصه‌ای از مهم‌ترین اخباری که اطلاع از آن‌ها ممکن است برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد، در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد و اینک رصدخانه تابناک را می‌بینید.
 
عضو حزب اتحاد ملت آزاد شد
مهدی محمودیان، عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت، با بیان اینکه با قرار کفالت آزاد شدم، گفت: روز ۱۹ آذر به دادسرای فرهنگ و رسانه احضار شدم، به نحوه بازپرسی اعتراض کردم که باعث شد قرار کفالتم به وثیقه تبدیل شود.«مهدی محمودیان» عصر دوشنبه در گفتگو با ایرنا دلیل احضار خود به دادسرای فرهنگ و رسانه را امضای نامه موسوم به ۷۷ نفر عنوان کرد و افزود: البته در جلسه ۱۹ آذر، بازپرس برای من قرار کفالت صادر کرد که اگر این قرار به وثیقه تبدیل نمی‌شد، همان روز آزاد می‌شدم.وی با تاکید بر اینکه رفتار بازجو‌ها و مسئولان زندان با من محترمانه بود، افزود: از ۱۹ آذر تا روز آزادی در بند ۲۹ زندان اوین بازداشت بودم و در این مدت تحت بازجویی بودم.محمودیان یادآور شد: در پی اتفاقات آبان ۹۸، ما به شرایط کنونی کشور انتقاد و اعتراض داشتیم و این اعتراض را در بیانیه‌ای ذکر کردیم و در همین راستا ۷۷ نفر از چهره‌های اصلاح طلب بیانیه صادر کردند و من هم یکی از امضا کنندگان آن بیانیه بودم.
 
بودجه نظارت مجمع تشخیص مصلحت صفر شد
معاون اجرایی دبیرخانه مجمع با اعلام کاهش ۲۲درصدی بودجه مجمع نسبت به سال۹۷، گفت: بودجه نظارت مجمع تشخیص در سال اخیر به صفر رسید.محسن کاظمینی معاون اجرایی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به فضاسازی برخی رسانه‌ها و ایجاد محدودیت بودجه برای مجمع تشخیص مصلحت نظام به خبرنگار تسنیم، گفت: شرح جدولی که در تحلیل بودجه مجمع تشخیص مصلحت در رسانه‌ها به عنوان ماخذ مورد استفاده قرار گرفته است تنها بخشی از فعالیت‌های مجمع تشخیص مصلحت نظام را با نمونه‌هایی از خروجی‌های کمی آن مبنای تحلیل قرار داده است و با تقسیم کل بودجه مجمع بر چهار سر فصل از فعالیت‌های مختلف در بعد «تدوین سیاست‌های کلی»، «نظارت بر حسن اجرای سیاست‌های کلی»، «حل اختلاف میان مجلس و شورای نگهبان»، «ارائه‌ی مشاوره به مقام معظم رهبری»، بدون در نظر گرفتن سایر مأموریت‌ها و وظایف محوله به مجمع و فعالیت‌هایی که برای تحقق آن‌ها باید صورت گیرد، تحلیلی ارائه نموده است که برای اذهان، ابهام برانگیز می‌نماید.وی گفت: برای تنویر افکار عمومی ذکر این موارد ضروری است که مجمع تشخیص مصلحت نظام دارای ۶ کمیسیون اصلی و ۳۵ کمیته تخصصی ذیل آن‌ها می‌باشد و در ۹ ماهه نخست سال جاری، ۳۰ جلسه صحن مجمع و هیأت عالی نظارت، ۴۳ جلسه کمیسیون‌های اصلی صحن و بالغ بر ۱۰۰ جلسه کمیسیون‌های دبیرخانه و کمیته‌های تخصصی آن‌ها را تشکیل داده است و به عنوان یک نهاد حاکمیتی، اهتمام جدی به خردورزی و اتقان در تصمیمات خود داشته است و بدین منظور، نظام برنامه‌ریزی مأموریت‌گرا را در دبیرخانه مستقر نموده است و براساس آن، کلیه برنامه‌های دبیرخانه و کمیسیون‌های آن صرفاً در صورتی که در راستای یکی از مأموریت‌های مجمع و ذیل یکی از ۲۶ محور کلان اولویت دار که برای فعالیت‌های مجمع تعیین شده است باشند، مشمول تخصیص اعتبار قرار خواهند گرفت که این مهم نیز بر صرفه جویی در هزینه‌ها و تخصیص منابع در جهت تحقق مأموریت‌ها بصورت بهینه و هم افزا اثر گذار خواهد بود.
 
طلب مقبولیت خود را از دست داده‌اند
یک عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که بازسازی اعتماد مردم با بهره‌گیری از نظرات آنان نقش پررنگی در تشویق آنان برای مشارکت در انتخابات دارد و بهترین راه در شرایط کنونی دلجویی از مردم است. شهاب‌الدین بی‌مقدار در گفتگو با ایسنا، با اشاره به موانع پیش‌روی شکل‌گیری فضای انتخاباتی در اسفندماه سال جاری بیان کرد: یکی از موانع جدی شکل‌گیری فضای انتخاباتی از دست رفتن مقبولیت دو جریان سیاسی اصلاح‌طللب و اصولگرا در بین مردم است. امروز دیگر مردم باور خود را به این دو طیف از دست داده‌اند. در شهر‌های کوچک مسلما گروهی براساس رفاقت و عقاید طایفه‌ای پای صندوق رای خواهند رفت، اما قطعا در کلانشهر‌هایی نظیر تهران، تبریز و اصفهان این موضوع خود را نشان می‌دهد و دلیل اصلی آن مسائل معیشتی و اقتصادی است. وی در ادامه اظهار کرد: تاکنون مسئولان دولتی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و قوه قضاییه قول‌هایی به مردم داده‌اند که عملی نشده است پس در گام اول باید صدای مردم را شنید تا در دل آن‌ها امید ریشه کند.
 
 
تاجگردون: اموال من زایش دارند
تاجگردون رییس کمیسیون برنامه و بودجه گفت: به نظرم زشت است که لکسوس داشته باشی و پراید سوار شوی.مال و اموالی دارم و زیاد می‌شود که مربوط به مجلس و دولت نیست بلکه مربوط به زایش مال است.پدرم مالک بود و سال ۴۷ چندین هکتار به اسمم سند زمین خورده.من و برادرانم ۳۰۰/ ۴۰۰ هکتار زمین داریم.از ۲۴ سالگی دارای حقوق و هوش بالا بودم، نشان خدمت گرفتم که به خاطر این نشان ۱۰۰ سکه میدادن، ولی من نگرفتم. حالا فرض کن من این سکه‌ها را الان بفروشم.یک آپارتمان در فرحزاد دارم که برای تعاونی مسکن هست.به بعضیا میگم شاید مال حرام سهوا به اموال شما وارد شده باشد، اما حتی سهوا در مال من وارد نشده است.
 
درخواست توکلی از رئیسی
رئیس هیئت‌مدیره دیده‌بان شفافیت و عدالت تصریح کرد: مسئولان سابق بانک مرکزی که اسامی برخی از آن‌ها در دو اعلام جرم دیده‌­بان آمده، از مصادیق بارز مجرمانی هستند که مستحق شدیدترین مجازات­‌ها هستند.احمد توکلی رئیس هیئت‌مدیره دیده‌بان شفافیت و عدالت در نامه‌ای خطاب به آیت‌الله رئیسی رئیس قوه قضاییه درباره ریشه‌های بحران در مؤسسات مالی و اعتباری مطالبی بیان داشت.وی در این نامه نوشته است: با امید به اینکه روند فسادستیزی جنابعالی، پیگیری مجدانۀ این معضل بزرگ اقتصادی از سوی دستگاه قضا بتواند بخشی از گره­های کور فساد سیستماتیک در حوزۀ بانکداری را رفع کند دیده‌بان شفافیت و عدالت با نگاهی آسیب­ شناسانه به بررسی و تحلیل زمینه‌ها و علل این مسئله اقتصادی پرداخته است.توکلی خاطرنشان کرده است: یک بنگاه مالی و اعتباری، برخلاف بنگاه‌های دیگر، تمام کارش با اعتبارش پیوند ناگسستنی دارد. تقریباً تمام قدرت این بنگاه‌ها، محصول تأیید دولت و بانک مرکزی است. همچنین، اعتماد مردمی که دارایی خود را به آن‌ها می‌سپارند، به همین تأیید بستگی تام دارد. می‌نویسد: از این جهت مسئولیت اصلی متوجه بانک مرکزی است؛ لذا دولت و بانک مرکزی مکلفند این قدرت متعلق به ملت را، به سود اقتصاد ملی و منفعت مردم کنترل کنند؛ وگرنه، این بنگاه‌ها می‌توانند با اعتبار دولت و با دارایی ملت به خلق نامناسب پول دست یازند و ضمن چپاول اموال مردم، اقتصاد ملی را مختل سازند و زیان‌های سنگینی بر کشور و مردم تحمیل نمایند.وی در نامه خود به رئیس قوه قضاییه افزوده است: در دو دهه اخیر اشخاص بسیاری با زیر پا گذاشتن لااقل ۵ قانون مادر در امور ذیربط و ده‌ها آئین‌نامه و دستورالعمل قانونی، تحت عناوین مختلف و عموماً بدون مجوز، به جمع‌آوری سرمایه‌های مردم پرداخته‌اند که در اکثر موارد با فریب افکار عمومی همراه بود. این کار جز با حمایت مجرمانه دستگاه‌های ذی‌ربط، به ویژه بانک مرکزی، به واسطه فعل یا ترک فعل‌های قانون‌شکنانه ناممکن بود.
 
پاسخ ابطحی به ادعای شریعتمداری درباره خاتمی
محمدعلی ابطحی به اظهارات شب گذشته حسین شریعمتداری درباره رییس دولت اصلاحات واکنش نشان داد.محمدعلی ابطحی در کانال تلگرام خود نوشت:امرروز شنیدم دیشب آقای حسین شریعتمداری دوباره گفته: در جریان فتنه ۸۸ آقای خاتمی از عربستان پول گرفته است. مجری میگوید محمد رضا خاتمی تکذیب کرده است. آقای شریعتمداری میگوید ایشان با برادرش در آن سفر نبوده است. وآقای ابطحی حضور داشته.به اطلاع ایشان می‌رسانم بر خلاف ادعای ایشان من هم مثل آقا رضا خاتمی در آن سفر همراه آقای خاتمی نبودم.اما بار‌ها از سوی دفتر آقای خاتمی و من این مساله تکذیب شده است.حتی یکبار که سردار نقدی قبلا همین اتهام را زده بودند از سوی دفتر اقای خاتمی از ایشان رسما شکایت شد که متاسفانه رسیدگی به آن آن پرونده هم گویا متوقف شده است.
 
واکنش هادی غفاری به ردصلاحیتش: صلاح مملکت خویش خسروان دانند
هادی غفاری گفت: آقایان در حالی افراد را به بهانه عدم التزام به ولایت فقیه رد صلاحیت می‌کنند که کارنامه اشخاص مشخص است. به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند و عده‌ای هر کاری می‌خواهند انجام می‌دهند.
 
واکنش مهاجرانی به ادعای شریعتمداری در تلویزیون
عطاءالله مهاجرانی، وزیر ارشاد دولت اصلاحات به ادعای شریعتمداری در یک برنامه تلویزیونی پاسخ داد. عطاءالله مهاجرانی در توئیتی در واکنش به ادعای حسین شریعتمداری در برنامه جهان آرا نوشت:حسین شریعتمداری در گفتگو با سیما گفته «یکی از متفکران به دعوت مهاجرانی برای آموزش فتنه ۸۸ به ایران آمد» ... آن متفکر هابرماس بود، سال ۱۳۸۲؟ به ایران آمد. سه گروه مخالف سفر هابرماس به ایران بودند، لابی صهیونیستی، سلطنت طلبان و مجاهدین خلق. نمی‌دانستم شریعتمداری هم مخالف بوده است.» او در توئیتی دیگر نوشت: «با آقای ثابت صحبت شد و مساله حل شد، هابرماس به ایران آمد و در انجمن فلسفه و چند دانشگاه سخنرانی کرد، مقاله درجه اولی درباره ایران در روزنامه فرانفکورتر آلگماینه نوشت، مخالفان جمهوری اسلامی به هابرماس حمله کردند...»
 
صادقی: یکدست شدن سیستم به نفع نظام نیست
صادقی ادامه داد: در این باره واقع‌بین هستم و بر اساس واقعیت‌ها معتقدم مجموعه عوامل تصمیم‌گیر نمی‌خواهند تجربه دولت‌های نهم و دهم تکرار شوند، چراکه یکدست شدن سیستم به هیچ وجه به نفع نظام نیست. این نماینده اصلاح‌طلب مجلس دهم در پاسخ اینکه برخی تندرو‌ها خط و نشان کشیده‌اند که در صورت ورود به مجلس فتیله دولت را پایین می‌کشند گفت: این حرف‌ها دیگر در جامعه امروزی جواب نمی‌دهد و ضدتبلیغ است؛ یعنی دیگر نسخه پیچیدن‌های یک‌شبه برای کل کشور کارساز نیست و جامعه نیازمند تعامل و استفاده از همه ظرفیت‌های سیاسی است. عضو فراکسیون امید مجلس تاکید کرد: همه اصلاح‌طلبان، اصولگرایان و ظرفیت‌های سیاسی باید در نظام تصمیم‌گیری کشور مشارکت و حضور جدی داشته باشند و رقابت باید منصفانه باشد.
 
واکنش سخنگوی قوه قضائیه به آمار ‎رویترز درباره حوادث آبان ماه
غلامحسین اسماعیلی درباره آمار کشته شدگان حوادث آبان ماه گفت: این که گفته شده قوه قضائیه باید آمار کشته شدگان حوادث اخیر را اعلام کند، اشتباه است. این مسئولیت بر عهده شورای عالی امنیت ملی و دبیرخانه آن شورا است. اسماعیلی در خصوص آمار رویترز در خصوص کشته‌شدگان و زمان اعلام آمار نهایی گفت: این سوال دو بخش دارد که یکی دروغ‌سازی رسانه‌های بیگانه است که متخصص جعل خبر هستند. به هیچ عنوان مطالب آنها با واقعیات انطباق ندارد اما اینکه گفته شده قوه قضائیه باید آمار را اعلام کند، نیز درست نیست و وظیفه اعلام وضعیت جانباختگان با شورای امنیت کشور است تا در این رابطه بررسی شود چرا که برخی جانباختگان با سلاح‌هایی غیر از سلاح سازمانی نیروهای مسلح کشته شدند. همچنین از میان اغتشاشگران برخی کشته شدند و نتیجه این بررسی‌ها باید توسط همان شورا اعلام شود.
 
روایتی ناگفته از رهبری در ۸۸: اینکه گفته می شود مثلاً «مرگ بر فلان»، چیز تازه‌ای در انقلاب نیست
پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خامنه ای، روایتی جدید از واکنش رهبر انقلاب به شعارهایی که در سال ۸۸ علیه ایشان داده می شد را منتشر کرده است.پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خامنه ای، روایتی جدید از واکنش رهبر انقلاب به شعارهایی که در سال ۸۸ علیه ایشان داده می شد را منتشر کرده است.  در این مطلب به دیدار خانواده روح الامینی با رهبر انقلاب اشاره شده و آمده است: بعد از تسلیت رهبر انقلاب به این خانواده که برای چندمین‌بار صورت می‌گرفت، آنها دو مطلب را به آقا میگویند: گلایه از اینکه کار ما خوب دنبال نمی شود و با عناصر سطح بالا برخورد نمی شود. رهبر انقلاب علاوه بر آنچه قبلاً انجام شده بود، از مسئولین دفترشان میخواهند مسئله را پیگیری کنند. و امّا دوّمین ناراحتی‌شان را این‌گونه مطرح می کنند: عدّه‌ای اهانتهایی به شما روا می دارند و این تحمّلش برای ما سخت است و ما را زجر می دهد. آقا متذکّر می شوند که آدم اگر خودش را به این چیزها مشغول کند از مبانی و اصول دور می شود. ما دنیا را تکان دادیم، انقلاب همان خطّی را که شروع کرده تداوم می دهد و هنوز دنیا را تکان می دهد. اینکه گفته می شود مثلاً مرگ بر فلان، برای ما بد نیست و چیز تازه‌ای هم در انقلاب نیست. منافقین تابلوهایی را علیه امام بر سر چهارراه‌ها نصب می کردند. من خدمت امام رسیدم. به امام گفتم بد نیست به‌جای این دروغ‌پردازی‌هایی که درباره‌ شما می کنند بعضی از این شعارهای مرگ بر فلان را برای تعدیل نفس، علیه ما سر دهند. این فحشها برای نفس ما خوب است.
 
آقاتهرانی: خواب دیدم رهبری ۷ گل رز به ولایتمدارترین‌ها جایزه می‌دهد
حجت الاسلام مرتضی آقاتهرانی در مراسم سالروز ۹دی که از سوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی در مسجد امام صادق(ع) برگزار شد، گفت:  فرار از فتنه محال است. برخی بزرگان مثل آیت الله فتنه و امتحان را یکی می دانند. گاه اگر این دو را دو واژه جدا بدانیم یا یکی بدانیم هردوی آن وجود دارد. دبیرکل جبهه پایداری گفت: خدا روشن کرده که چه کسی راست و چه کسی دروغ می‌گوید. این را بدانیم که حق یکی است. تکلیف را باید روشن بدانیم.  وی افزود: من دروغ نمی‌گویم الا اینکه از دهنم در برود. ما را دعوت کرده بودند امیرکلا که درباره شهدا صحبت کنیم. ظهر رسیدیم و به همسرم گفتم برنامه‌ای است که می‌خواهم مطالعه کنم اما قبلش می‌خوابم و صدایم بزن، خواب دیدم رهبری آمدند و هفت گل رز بزرگ دست آقا بود گفتند می‌دانید چیست گفتم نه گفت گل است که می‌خواهم جایزه به ولایتمدارترین‌ها بدهم و سومینش را به تو می‌دهم و آقا رفتند و من از خواب پریدم. آقا تهرانی گفت: من رهبری را خیلی آقا می‌دانم کاری هم به کسی ندارم. اگر با آقا بازی کردید با امام عصر بازی کردی. اگر حرف ایشان را تفسیر به رای کردید قرآن را تفسیر به رای کردید. معصوم نیستند اما ولایت فقیه از محکم‌ترین مباحث ماست. ۸۰ ولی داریم که شهادت می‌دهند ایشان بهترین فرد است.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۶۰
در انتظار بررسی: ۲۷
انتشار یافته: ۱۷۹
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۹ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
افتخار بعضي ها اينه كه کنار روس هستند . چه فرقي داره كه کنار امريكا باشي يا روس
پاسخ ها
ناشناس
| Spain |
۲۱:۴۶ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
درقرن 21هموطنان ستمدیده برای سیر کردن شکم خودیک یخچال. وال ای دی را کیلومترها ازبین برف ویخ بندان وسنگ وصخره به دوش می کشند.و جز فقر ونکبت وبدبختی برای مردم دستاوردی نداشتید.
ناشناس
| Netherlands |
۲۲:۳۶ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
میگما ؟ چرا در کشورهای دمکراتیک وقتی مردم به رفتار سیاسی و اخلاقی مسولین خود اعتراض میکنند و حتی فحش میدهند مسولین ان کشورها اینقدر ناراحتی نمیکنند و سپس دست به خشونت نمیبرند . ولی در ایران هنوز بعد از چهل سال میخواهند اول حق اعتراص را تعریف کنند . سپس جای اعتراض را مشخص کنند و سپس شعار را هماهنگ کنند . دلیلش چیست که تحمل مسولین در مقابل انتقاد شدید مردم وجود ندارد . ایا بخاطر بودن مدت طولانی در سیاست هست ؟
ناشناس
| Netherlands |
۲۲:۵۶ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
فرقش اینه که آمریکا یک گاو شیرده هست که بالاخره خیرش به کشورهای دیگه می رسه اما از روسیه هیچ چیزی نصیب آدم نمی کنه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۰۹ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۱
آمریکا دنبال جهان تک قطبی و سروری جهان است اما روسیه فعلا مقابل این کار ایستاده. اگر روسیه هم مانند شوروی سابق دنبال چنین کاری بود همکاری نمی کردیم.
گرسماسر از کتالم
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۴ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۱
چه جالب گفتی: کنار روس باشی یا آمریکا
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۵ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۱
اقای تاجگردون من فقط شما را یک مجری تلویزیونی میشناسم.حالا 400 هکتار زمین و..... بله دیگه مال خودته هوشت هم بالا بوده کلا ژن خوب تشریف دارید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۵ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
آقای تاجگردون ... .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۰۰ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
تاج! گردون قبل انقلاب چقدر رعیت داشتید
ناشناس
| Netherlands |
۲۲:۲۰ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
سریال پس از باران را ببینی میفهمی . چند تا رعیت و زمین داشتند و ارباب و کدخدا همه همه در بک جا جمع بودند. اصلاحات ارضی دست ملاکین را از سر مردم خلاص کرد و مردم نفسی تازه کشیدند
ناشناس
| France |
۲۲:۳۷ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
اموال تاجگردون افسانه است و افسون
چون ما نبوده ساده باهوش بوده ایشون
سالهاست شده مال از مردم اما امول
زاییده اند هرسال و مسئولین نوش جون
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۶ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۱
پدر آقای تاجگردون از ملاکین قدیمی بوده است که از ماجرای انقلاب سفید و تقسیم اراضی رژیم گذشته خیلی صدمه دید .
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۸ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۱
اینها تا چند سال پیش در صحبت هاشون همیشه می‌گفتند ما در یک خانواده ی متوسط به دنیا اومدیم حالا چطور شده چند
ساله همگی در خانواده های پولدار به دنیا اومدن
ناشناس
|
Germany
|
۱۹:۳۸ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
انبه یکی از لذیذترین، خوشمزهترین و شرین ترین میوه هاست لاکن لیمو عمانی بسیار تلخ و بد مزه هست.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۸ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۱
لیمو امانی بیشتر ترش است لاکن خیار سبز است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۲ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
به لطف مسئولان فکر مشکلات زندگی، توروم ، بنزین لیتری 3 هزار تومان، مشکلاتی که فردا قرار است مسئولان اضافه کنند، هزینه های در حال افزایش زندگی، آینده مبهم، ............. در حسرت یک ساعت خواب راحت هستیم
پاسخ ها
ناشناس
| Spain |
۲۲:۰۳ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
داشتم در خیابان قدم می زدم که یک دفعه یک ماشین شاسی بلند ترمز زد.ببخشید آقای .دکتر...شما هستید گفتم بله.شما از طرف دانشگاه به شرکت ما معرفی شده اید.آیا پیشنهاد همکاری با شرکت ما را قبول می کنید.خواستم فورا بله بگویم ولی کمی کلاس گذاشتم و جواب دادم منم شرایطی دارم .گفت خوب صحبت می کنیم وحتما به توافق می رسیم.خلاصه من که 5 ساله شغل مشخصی نداشتم واکثر مواقع بیکار بودم شماره همراهم رو به آنها دادم.فورا خودم را در یک سالن کنفرانس دیدم و داشتم در مورد شرایط وحقوق و مزایا صحبت می کردیم.که خواهرم صدایم کرد دکتر دکتر بلند شو.کیه.چیه.هیچی پاشو آقا جون می گه بلند شو تا دیر نشده وانت رو روشن کن گرم بشه امروز انشالله آهن قراضه گیرمون میاد.
ناشناس
|
United States of America
|
۱۹:۴۲ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
شریعتمداری تا کی اجازه دارد این طور بگوید؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۰۴ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
شریعتمداری به آرزویش رسید که حشدالشعبی به سفارت امریکا در عراق حمله کرد.حاجی توصیه دیگری نداری؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۲۰ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
ادامه دار هست چون تا الان هر چی گفته درست بوده و گندش بعدا در امده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۵۰ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
شریعتمداری که خود را مسلمان دواتشه میداند بیشتر از سی سال است که مثل اب خوردن به هر کس که میخواهد تهمت میزند
ناشناس
|
Germany
|
۱۹:۴۸ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
اگر تحريم نبود پارسال و امسال 100 ميليارد دلار درآمد ما افزوده تر بود

شیخ حسن

_
در فقط ۴/۵ سال نخست دولت بنفش ۲۳۷ میلیارد دلار نفت فروخته شد.
_
این ۲۳۷ میلیارد دلار کجا رفت؟ مستقیم به جیب نهادها، مسئولین، پزشکان، اعضای هیات علمی دانشگاه ها، کارکنان شرکت نفت و .................
_
در دوران احمدی نژاد ۸۰۰ میلیارد دلار نفت فروخته شد این پولها کجا رفت؟ مستقیم به جیب نهادها، مسئولین، پزشکان، اعضای هیات علمی دانشگاه ها، کارکنان شرکت نفت و .................
_
جالب است بدانید کل دوران ۳۷ ساله حکومت طاقوت ۲۲۰ میلیارد دلار نفت فروخته شد و کار های زیر بنایی انجام گرفت



قضاوت با شماست
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۵۵ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
اکثریت پزشکان کشور و اساتید با حقوق زیر 1000 دلار در ماه زندگی می کنند این همه جو سازی نکنید.
اگر راضی به همین حقوق 550 دلاری من به عنوان پزشک متخصص نیستید من هم بروم برای عرب ها کار کنم این قدر مردم آزار نباش هم وطن!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۱۶ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
عزیزم حالت خوب نیست می دونی چرا چون
بخش عظیمی ازین پول رفته در بودجه و حقوق و کار عمرانی
بخش زیادی هم رفته به سمت سرکوب ارزی وبخشی هم حیف و میل
در زمان طاغوت بالای ۵۰ سال حکومت رانی کرده و شما هنوز نمی دونی که قیمت ان زمان با الان فرق داشته نمونه ان در سال ۱۲ میلیارد دلار صادرات نفت داشته و فقط ۱ میلیارد دلار صادرات غیر نفتی و اینکه اقتصاد ان زمان کوچک تر بوده
و جهت اطلاع نا دقیق شما در ان حکومت رانی بالای۵۰ سال نصف بیشتر کشور از زیر ساختی مهم مانند اب و برق و تلفن بی بهره بودن و گاز کشی هم به چشم نمی امد و این که کار می کردن را خوب اومدی چون ان زمان هم مانند الان بیکاری زیادی بوده و امارش هم موجود است و حقوق کارگر مانند الان کفاف زندگی نمی داد
و فقط کارمندان دولت درامد بیشتری داشتند
توصیه می کنم به شما این که زیاد پای ماهواره و برخی صفحات مجازی غبار الود دیدن نکنید چون شستشوی مغزی می شوید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۲۳ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
كارهاي زيربناي در زمان گذشته ! خوب چند نفر روستايي قديمي پيدا ميشه همينجا بياد بگه روستايشان در زمان گذشته راه ، آب ، برق و گاز يا همه شون رو يك جا داشته داشته ، فكر نكنم يك درصد بيشتر باشه
كار زير بنائي ! هر نشخوار شبكه من و تو و چهارتا. كانال تلگرام رو بدون مطالعه اينجا تكرار نكن
با اينكه از شرايط فعلي و در طي اين چهل سال ناراضي هستم . بچگي و نو جواني و جولنيم در مقاطع مختلف بر باد رفت . ولي در دوره گذشته سهم آباداني روستاها بسيار بسيار ناچيز بوده
البته نظر من اينه كه تا دهه چهل اصولا ايران يك روستاي بزرگ بوده بدون هيچ مظهر آباداني و مدرنتيه از أواسط دهه ٤٠ با رشد درآمد نفتي تازه كشور رو شروع كردن به ساختن خوب اين ساخت و سازها بيشتر شامل تهران ، شمال و چند شهر بزرگ شد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۰۴ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۱
چقدر از تاریخ پهلوی اطلاع داری ؟ خاطرات علم رو خوندی ؟
ناشناس
| Netherlands |
۰۰:۰۸ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۱
ایکاش آب و برق و گاز و تلفن به روستاهای ایران نمیبردند و زمین خوران زمینهای کشاورزی را به قیمت ناچیز از روستاییان مستصعف میخرند . ایکاش بافت روستایی به همان شکل قدیمش بود و مردم با هیزم بخاری منزل را گرم و طبخ غذا میکردند ایکاش بجای احداث جاده ای مالرو نه ماشین بود و با اسب و قاطر رفت امد میکردند که زمین خوران زمینهای دامداری مردم را برای ساخت ویلا نمیخریدند . ایا میدونی اگر شرایط سخت فروش زمین در روستاهای ایران اتفاق نیفتد کل روستاها تخلیه خواهند شد ؟ میدونی چه خسارت وحشتناکی خواهد داشت . چون سیل مهاجرت در چند سال دیگر از طرف روستها اتفاق میفتد . بیایید دکل برق و جاده روستاها را خراب کنید تا شهریها به روستاها نروند . شهری کار روستایی که دامداری و کشاورزی هست انجا م نمیدهد
فریدون
| Austria |
۰۰:۵۰ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۱
هر دو نظر اشتباه است و پیشرفت یک مملکت فقط ساخت راه آهن و خیابان نیست..زمانیکه که ما به اتریش آمدیم سیصد هزار آپارتمان حمام و توالت نداشتند و خیلی ها خودشان را توی تشت نیستند.همه دنیا پیشرفت کرده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۱۱ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۱
اعضای هیات علمی بیچاره متوسط حقوقشان 5 تا 6 میلیون است با آن همه زجر مطالعه و پژوهش
یه کم خوبه آدم بفهمه
عین الله هندی زاده
| Germany |
۰۸:۱۴ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۱
تابناک کلن این نظر 19:48 رو حذف کن خودت رو راحت کن چون هر 5 ساعت بخشی از اون رو حذف میکنی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۴ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۱
سلام. خواهش اعضای هیئت علمی رو از قافله نجومی بگیران جدا کن. اونا دوست دارن بی خودی اعضای هیئت علمی هم وارد این داستان کنن.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۳ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۱
کارکنان شرکت نفت در غربت و محیط خطرناک هم به لحاظ آلودگی و هم انفجار کار می کنند . یقه همدیگرو ول کنیم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۱ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۱
خاطرات علم که افتخارش ثابت نگه داشتن قیمت خودکار بود ولی بقیه کالاها چند برابر افزایش یافت
ناشناس
|
Germany
|
۱۹:۵۰ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
دست از زاد و ولد بردارید چون هیچ آینده ای برای شما و فرزندانتان در خاورمیانه وجود ندارد و امیدواری به آینده در خاورمیانه تنها نشانه حماقت و ساده لوحی است.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۵۱ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
خیلی نفهمی
ناشناس
| Netherlands |
۲۱:۵۸ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
زاد و ولد زیاد باعث مشکلات زیادی خواهد شد . در چند سال دیگر برای فرزندان ما هیچ شغل آبرومندانه ای وجود ندارد . این افرادی که کشته شدند هیچ فرقی با فرزندان ما در اینده نداشتند . ... هر چه جلوتر میرویم زندگی سخت تر میشود . برای اینکه ادمها کمتر همدیگر را میشاسند . توقعات بیشتر میشود . تفاوت دیدگاهای سیاسی بوجود میاید . الان اگر کسی ازدکاج‌میکند باید دیدگاه سیاسی طرف مقابل را سوال کند که ساعت ۴ صبح برای نماز بیدار میشوید یا نه . آیا برای زندگی ساده را قبول دارید یا نه . ولی اگر این مسایل را از اول حل نکنند بعدا به مشکل برمیخورند . جوانان کشور را نباید فقط بخاطر اینکه نیاز عاطفی و جنسی بسمت دریای از مشکلات هل داد و سپس در جامعه رها کرد . امروز زندگی تکالیف زیادی دارد . آیا میشود بدون موبابل زندگی کرد ؟ میشود باسواد نبود ؟ میشود بدون تلویزیون یخچال و بخاری زندگی کرد ؟ آیا میشود به مرد و یا زن خانه گفت برویم روی گلیم زندگی کنیم ؟ مسولین از گفتمان رویایی خارج و به دنیای واقعی برگردند .
ناشناس
| Spain |
۲۲:۱۰ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
درست می گوید.از روز اول که حضرت آدم از بهشت رانده شد همین عراق فرود اومد.هابیل وقابیل همین بین النهرین با هم درگیر شدند.از روز اول خلقت در این عراق جنگ بوده و میلیاردها انسان بین دو رودخانه دجله وفرات دفن شده اند.اینجا هر مشت خاکش از استخوان های پیشینیان است. .این سر زمین تا قیام قیامت فتنه و کشت وکشتار است.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۳۳ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
. حرفتان کاملا منطقی است
یک 60 ساله
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۶ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۱
من زاد و ولد کردم فرستادمشون جاهای دیگه دنیا .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۸ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
دم آقای شریعنمداری به کجا وصل است که در رسانه ملی و در روزنامه کیهان که بودجه آن از جیب مردم بیچاره ایران تامین میگردد به هر کسی که دلش خواست تهمت می زند بدون اینکه مورد پیگرد قانونی قرار بگیرد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Netherlands |
۲۱:۵۹ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
قرار بود بچه مذهبی ها وقتی وارد فضای سیاسی میشوند اخلاق را فدای سیاست نکنند .
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۸ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۱
در کشور 10000 نفر شریعتمداری را قبول ندارند البته من برای امری رفتم روز نامه باطله بخرم به خدا کلی کیهان بهم داد مال 17 سال پیش
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۹ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
آقای تاجگردون بخاطر همینکه هیچ وقت نتونستی مردم رو تو مجلس بفهمی و همیشه بنفع دولت رای دادی و کار کردی . شما شایسته نماینده مردم در مجلس نیستی متاسفانه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۵۵ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
برای همین است که امیدی به مجلس این چنینی نبوده و نیست
و نخواهد بود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۲۹ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
نماينده هاي ساده و مستضعف رو هم ديديم . بيست سال ( ٥ دوره ميشه ) حتي بيشتر ، دل از مجلس نميكندن ( بيشترش رو قانون جديد نگذاشت ) و امروز از يك فرد عادي به كجا ها كه نرسيدن
بس كنيد شعار ها و اداهاي مردم پسند ( كه ديگه مردم نپسنده ) و نخ نما شده و امتحان پس داده گذشته را ، تموش كنيد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۵۱ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
مردم گچساران که ازش راضیه راضین...تا ۱۰۰ دور دیکه هم کاندید شه بهش رای میدن حالا شماها راضی نیستید خیلی اهمیتی نداره.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۸ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۱
اتفاقا ما به کسانی نیاز داریم که تازه بدوران رسیده نیستند .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۰ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
نماینده امیدی میگوید اموالش زایش دارد چرا اموال مردم ندارد؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۲۴ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۱
براساس انتخاب طبیعی افرادی قدرت سازگاری بیشتری با شرایط دارن
بسته ویژه خبری
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟