ته چین؛

طرز تهیه مرغ شکم‌پر سنتی

کد خبر: ۹۵۴۵۶۸
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 27 January 2020
تعداد بازدید : 93196
کد خبر: ۹۵۴۵۶۸
|
۰۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 27 January 2020
|
107501 بازدید
بازدید 107501
مرغ شکم پر یکی از روش‌های تهیه مرغ است که در نقاط مختلف جهان با روش‌های متفاوتی تهیه می‌شود. این تفاوت در مواد که در درون مرغ قرار داده می‌شود تا روش‌های پخت روی آتش مستقیم، بخارپز، پخت در فر و روغن و حتی استفاده از سس و نوع سس تفاوت دارد و بدین سان دستور پخت‌های فراوانی برای مرغ شکم‌پر می‌توان یافت. اکنون طرز تهیه مرغ شکم‌پر به شیوه مرسوم و سنتی در ایران را فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط