به گزارش تابناک ، به نقل از پرس اسوسیشن، دانشمندان به طور موفقیت آمیزی نسخهای از ویروس کرونا را در آزمایشگاه کشت دادند. این اقدام مسیر را برای ساخت واکسن این بیماری خطرناک هموارتر میکند.
محققان «موسسه عفونت و سیستم ایمنی پیتر دوهرتی» در ملبورن اعلام کردهاند کشت این ویروس به آنها کمک میکند تا تحقیقات دقیقتری انجام دهند و ویروس را راحتتر تشخیص دهند.
جولیان دروس مدیر آزمایشگاه شناسایی ویروس این موسسه معتقد است کشت این ویروس در آزمایشگاه تحولی بزرگ است.
او در این باره میگوید: مقامات چینی توالی ژنوم ویروس جدید کرونا را منتشر کردند که برای شناسایی این بیماری کمک حال است، اما در اختیار داشتن این ویروس به طور واقعی به ما کمک میکند تا تمام روشها را آزمایش و تایید و علاوه بر آن حساسیتها و ویژگیهای هر روش را مقایسه کنیم. این ویروس به عنوان یک ماده برای کنترل بیماری در شبکه آزمایشگاههای بهداشتی استرالیا استفاده میشود. همچنین این ویروس برای آزمایشگاههای تخصصی در اروپا ارسال میشود که با سازمان جهانی بهداشت همکاری میکنند.
این ویروس روز جمعه از نمونه دریافتی از یک بیمار در موسسه دوهرتی دریافت و کشت شد. پیش بینی میشود این ویروس کشت شده در آزمایشگاه برای تولید یک تست آنتی بادی به کار رود. این تست به شناسایی ویروس در افرادی کمک میکند که هنوز نشانههای بیماری در بدن آنها آشکار نشده است.
به گفته یکی دیگر از محققان این موسسه، تست آنتی بادی به پژوهشگران کمک میکند افراد مشکوک به ابتلا به بیماری را آزمایش کنیم. به این ترتیب میتوان تصویری واضح و دقیق از میزان گستردگی ویروس و میزان دقیق مرگ و میر ناشی از آن به دست آورد.