براساس اعلام اداره مرکزی آمار مصر (CAPMAS) تورم شاخص قیمت مصرف کننده شهری از ۵.۶ درصد در ژوئن به ۴.۲ درصد در جولای کاهش پیدا کرده است.
به گزارش ایبِنا از رویترز، این مرکز اعلام کرد که به دلیل افزایش قیمت برق و حاملهای انرژی، تورم ماهانه از ۰.۱ درصد در ژوئن به ۰.۴درصد در جولای افزایش پیدا کرده است. «آلن سندیپ» رییس تحقیقات موسسه بازار سرمایه «نعیم بروکیج» مصر، این افت نرخ تورم سالانه را یک «غافلگیری مثبت» خواند و بر کاهش ماهانه و ۰.۹ درصدی قیمت مواد غذایی تاکید کرد.
تقاضای مصرفکننده قبل و در جریان تعطیلات عید قربان که در ۳۱ جولای کاهش پیدا کرد، به دلیل نگرانی ها از هزینهکرد در زمان بی ثباتی، نشانههای مثبتی از خود نشان داد. با این حال، نرخ تورم ماه جولای به مراتب کمتر از هدف بانک مرکزی مصر یعنی ۹درصد بعلاوه یا منهای سه واحد درصد نوسان است.
بانک مرکزی مصر در آخرین نشست سیاستگذاری خود نرخ بهره بین بانکی را ۱۰.۲۵ درصد و نرخ بهره سپرده را ۹.۲۵ درصد اعلام کرد. اقتصاد مصر به شدت از قرنطیتع ناشی از پاندمی ویروس کرونا آسیب دیده است؛ پاندمی که بخش گردشگری و سایر بخشهای حیاتی را فلج کرده و در نتیجه به کاهش پیش بینی رشد اقتصادی برای سال مالی ۲۰۱۹-۲۰۲۰ منجر شده است؛ در واقع حالا انتظار می رود رشد اقتصادی مصر از ۵.۶ درصد پیش بینی شده پیش از وقوع بحران به ۴.۲ درصد کاهش یابد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.