به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، حامد آرمانفر امروز در نشستی خبری با بیان اینکه به رغم تحریم و تلاشهایی که داشتهایم همواره تهدید نیز میشویم، اظهار کرد: این اطمینان را میدهیم که اتفاقی رخ نخواهد داد به لحاظ امنیت و ایمنی استانداردهای خاص خودمان را داریم و محافظت صورت میگیرد.
وی ادامه داد: ما تجارب جنگ و بمباران پالایشگاهها را داشتیم در زمان حریق و آتش سوزی مخازن پروتکلهایی داریم مبنی بر اینکه مخازن کناری خنک میشوند که آتش تسری پیدا نکند اما در هر حال حریق در نفت اجتنابناپذیر است.
مدیرعامل پالایشگاه تهران گفت: در حال حاضر روزانه هفت میلیون لیتر بنزین پاک در این پالایشگاه تولید می شودکه با اجرای طرح تبدیل کاتالیستی نفتا علاوه بر افزایش کیفیت بنزین تولیدی به یورو ۵، ظرفیت تولید نیز به ۸.۵ میلیون لیتر میرسد.
آرمان فر با بیان اینکه گازوییل پالایشگاه تهران مطابق استانداردهای یورو است و نسبت به پالایشگاههای دیگر کیفیت بالاتری دارد، اظهار کرد: با وجود مشکلات در شرایط کرونا، اورهال انجام شده است.
وی با بیان اینکه روزانه ۵۳ هزار و ۵۰۰ بشکه معادل هشت میلیون لیتر گازوییل یورو ۴ و یور ۵ در این پالایشگاه تولید و به تهران و البرز و از خط لوله به مشهد ارسال میشود، گفت: گازوییل یورو ۴ حداکثر ۵۰ پی پی ام و یورو ۵ نیز ۱۰ پی پی ام است و کل سوخت جت تولیدی در پالایشگاه تهران نیز به فرودگاه امام خمینی ارسال میشود.
مدیرعامل پالایشگاه تهران با بیان اینکه پروژه برق این پالایشگاه ۳۰ مگاوات است که تا ۱۵ مگا وات امکان افزایش ظرفیت نیز وجود دارد، تصریح کرد: همچنین شبکه برق این پالایشگاه به برق سراسری متصل است که سودآوری را ارتقا میدهد.
آرمان فر با بیان اینکه در تولید کاتالیست به دلیل تحریم مشکل وجود داشت و در حال حاضر در تامین کاتالیست به خودکفایی کامل رسیدهایم، گفت: در حال حاضر از محل تجدید ارزیابی افزایش سرمایه نداریم و تجدید ارزیابی از محل سود انباشته و سایر اندوخته ها انجام می شود و ۷۰ درصد افزایش سرمایه خواهیم داشت.
مدیرعامل پالایشگاه تهران افزود: سرمایه فعلی ۴.۴ هزار میلیارد تومان است که با افزایش سرمایه ۳.۱ هزار میلیارد تومانی سرمایه شرکت به ۷.۵ هزار میلیارد تومان میرسد.
به گفته وی، اکنون ظرفیت خوراک دریافتی ۲۳۰ هزار بشکه است که حدود ۱۰ هزار بشکه از آن نفت سنتزی (میعانات گازی) است.