توسط سخنگوی قوه قضائیه؛

جزییات پرونده «ستار بهشتی» تشریح شد

ماجرای فوت مشکوک یک وبلاگ نویس از یک سو و همچنین وضعیت مهدی هاشمی و ماجرای چند روز گذشته در ارتباط با آنژیوگرافی وی از سوی دیگر، از چنان اهمیتی برای اهالی رسانه برخوردار بود که بخش عمده سخنان محسنی اژه‌ای را از آن خود کرد تا پیگیری دیگر پرونده‌های مطرح در قوه قضائیه مثل پرونده فساد مالی بزرگ، تا اندازه‌ای به محاق برود.
کد خبر: ۲۸۴۷۸۷
|
۲۲ آبان ۱۳۹۱ - ۱۶:۰۶ 12 November 2012
|
79341 بازدید
|
سخنگوی قوه قضاییه در سی و نهمین نشست خبری خود با اشاره به نامه‌ سرگشاده خانواده هاشمی رفسنجانی تأکید کرد که «مهدی رفسنجانی» نسبت به خیلی از زندانیان دیگر از امتیازات بیشتری برخوردار بوده تا به این وسیله از بیانیه فوق انتقاد کرده باشد.

به گزارش «تابناک»، حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی‌اژه‌ای در آغاز نشست خبری خود با نمایندگان رسانه‌های گروهی با گرامیداشت فرارسیدن محرم‌الحرام، به بیانیه خانواده هاشمی اشاره کرد و گفت: خانواده آقای هاشمی بیانیه‌ای دادند و چند مطلب را مطرح کردند. یک مورد نسبت به بردن این مریض از بیمارستان به اوین که در این زمینه گله‌مند بودند و دیگری در رابطه با برخی رسانه‌ها که مطالبی را مطرح کرده بودند، مطلب دیگر در مورد اقدامات تحقیقی و بازجویی در پرونده بود.


مهدی هاشمی بیش از یک ماه در انفرادی بوده اما ملاقات هم داشته

به گزارش ایسنا، محسنی‌اژه‌ای خاطرنشان کرد: ما دوست داشته و داریم که به هر زندانی به هر میزانی که ممکن است توجه شود. خیلی از اوقات آنچه خانواده زندانی می‌خواهند، مقدور نیست ولی چون خانواده هاشمی امکانات زیادی داشته و دارند، بیش از خیلی از زندانی‌ها به این زندانی امتیازات داده شده است.

سخنگوی دستگاه قضایی یادآور شد: گفتند که بیش از یک ماه در انفرادی بوده که این مطلب درست است اما در همین زمان با خانواده ملاقات داشته و چندین بار با پدر، مادر و اعضای دیگر خانواده تماس تلفنی برقرار کرده است.

محسنی‌اژه‌ای افزود: درخصوص گلایه‌ای که از رسانه‌ها مطرح کرده بودند، ما نیز بارها گفتیم کسی که متهم است و حکم وی قطعی نشده، بیان جزییات پرونده در رسانه‌ها صحیح نیست و صرف‌نظر از تعابیری که مطرح شده بود و من تأیید نمی‌کنم، ولی اصل مطلب درست است.

وی درباره نحوه تحقیقات و تعقیب مهدی هاشمی نیز گفت: از قول متهم گفته شده بود که دلایل جرم هنوز به من گفته نشده است. بازپرس مستنداتی دارد و براساس آن در حال تحقیق است و از ناحیه بازپرس کاملا این اتهام وجود دارد اما اینکه نهایتا دادسرا به کجا می‌رسد، بحثی دیگر است.

ماجرای پزشک معاینه کننده چه بود؟

محسنی‌اژه‌ای با اشاره به مسائلی که درخصوص پزشک نیز مطرح شده بود، گفت: اوایل همین ماه اظهار کردند که در تماس با خانواده مطرح کرده که من مقداری ناراحتی قلبی دارم، بازپرس بلافاصله به زندان دستور می‌دهد، پزشکی وی را معاینه کند که این کار انجام می‌گیرد و پس از آن از یکی از متخصصان قلب نیز دعوت می‌کنند که وی نیز می‌گوید چیز خاصی مشاهده نمی‌کنم. خانواده اصرار می‌کنند که باید دکتری که مورد اعتماد ماست او را معاینه کند. با اینکه قاضی الزام به این کار نداشت، گفت اشکالی ندارد و در نهایت آقای دکتر ایرج ناظری را با نظر خانواده فرستادند و روز دهم آبان او را معاینه کرده و نظر داد که بنا بر معاینه ناراحتی قلبی مشاهده نمی‌شود. اما بر اساس توضیحات متهم، لازم است که حتما بستری شود و آنژیوگرافی صورت گیرد.

دادستان کل کشور افزود: به طور متعارف کسی که در بازداشت موقت است همراه با مأمور اعزام می‌شود و این موضوع طبیعی است. در هر صورت همراه با مأمور به بیمارستان که باز هم مورد نظر خانواده متهم بود، اعزام می‌شود. تصور بازپرس این بود که آنژیو خیلی سخت نیست، قبل از ظهر روز دوشنبه، وی اعزام می‌شود و مقرر می‌شود که روز پنج‌شنبه آنژیو گرافی صورت گیرد. در این مدت ملاقات‌هایی از ناحیه خانواده درجه یک صورت می‌گیرد و روز پنج‌شنبه گفته می شود که از ناحیه قلب و عروق هیچ مشکلی وجود ندارد و دکتر اعلام کرده بود که اگر پس از آنژیو مشکلی وجود نداشت، تا 24 ساعت مرخص می‌شود که پس از گذشت 24 ساعت از آنژیوگرافی متهم دوباره به بازداشتگاه منتقل می‌شود.

آیا امتیازی به وی داده شده است؟

خبرنگار دیگری با اشاره به امتیازات داده شده به مهدی هاشمی برای دیدار و انتقال به بیمارستان از سخنگوی دستگاه قضایی پرسید که چرا باید چنین امتیازاتی به این متهم داده شود که محسنی‌اژه‌ای پاسخ داد: اگر مقدور بود و امکاناتی را که خانواده وی برایش فراهم می‌کند، دیگر زندانیان بتوانند فراهم کنند ما همراهی می‌کنیم ولی متاسفانه همه خانواده‌ها دارای چنین امکاناتی نیستند.

خبرنگار مذکور در تکمیل سوال خود گفت آیا افرادی که در بازداشت موقت هستند، می‌توانند ملاقات داشته باشند که سخنگوی دستگاه قضایی پاسخ داد: این امر به نظر قاضی بستگی دارد اما ما از این گونه موارد نیز داشته‌ایم.

اعدام حق قاچاقچیان مواد مخدر است

سخنگوی قوه قضاییه در ادامه درباره اعدام چند نفر از قاچاقچیان موادمخدر گفت: من از مدعیان مبارزه با قاچاق مخصوصا قاچاق موادمخدر تعجب می‌کنم چرا که جمهوری اسلامی ایران هزینه سایر کشورها را پرداخت می‌کند، در واقع آنها باید از جمهوری اسلامی ایران تشکر کنند زیرا افرادی که اعدام شدند قاچاقچی موادمخدر با اوزان بالا بودند.

محسنی‌اژه‌ای تصریح کرد: بعضی از این افراد که اعدام شدند بیش از 50 کیلو کراک و نیز موادمخدر با اوزان بالا از جمله شیشه را قاچاق می‌کردند و اگر یک بار یا چند بار اعدام می‌شدند حق‌شان بود.

وی درباره‌ی اقدام تروریست‌هایی که در جریان تاسوعای حسینی در چابهار باعث کشته شدن برخی از هموطنان کشورمان شدند، گفت: بیش از 100 نفر از مردم کشورمان بر سر اقدامات این افراد زخمی و کشته و نیز تعدادی شهید و مجروح شدند که این افراد دستگیر و محاکمه با حضور وکیل‌شان شدند و احکام‌شان در دیوان عالی کشور تایید و به مرحله اجرا گذاشته شد. مدعیانی که با جریان سازمان یافته مبارزه می‌کنند نسبت به این افراد خطرناک و افرادی که در عملیات تروریستی 100 نفر انسان را می‌کشند باز هم گله‌مند هستند.


ملت ایران از ارزش‌هایشان دست برنمی‌دارند

دادستان کل کشور درباره‌ ادامه اقدامات خصمانه آمریکا که حتی بعد از انتخابات اخیر نیز تحریم‌های بیشتری را علیه ایران اعمال کرده است، ادامه داد: مردم ما در حدود سی و چند سال با این تحریم‌ها و با اقدامات روانی و جنگ اقتصادی آمریکا مواجه بوده‌اند در واقع وقتی که هشت سال جنگ علیه مردم کشور ما تحمیل و بیش از سی سال ایران را تحریم کرده‌اند باید بگویم که مردم ما با این گونه تهدیدها آشنا هستند و از ارزش‌هایشان دست برنمی‌دارند و در مقابل اقدامات خصمانه آمریکا کوتاه نمی‌آیند.

پرونده جواد لاریجانی در حال رسیدگی است

سخنگوی قوه قضاییه در ادامه در پاسخ به سوالی درباره اینکه با توجه به أکیدات ریاست قوه قضاییه در رسیدگی قاطع به پرونده‌ها و اینکه نسبت‌های فامیلی در رسیدگی به پرونده‌ها نادیده گرفته می‌شود، درباره آخرین وضعیت پرونده محمدجواد لاریجانی، گفت: خبر تازه‌ای ندارم این پرونده در مرحله رسیدگی است. در واقع اختلافی است که با مسائل زمین شهری به وجود آمده با کسانی که مجوز می‌دهند مبنی بر اینکه آیا این افراد حق داشته‌اند مجوز بدهند یا خیر و آیا از مجوزی که داده شده عدول کرده‌اند یا خیر که درباره آخرین وضعیت این پرونده بنده اطلاعی ندارم و این پرونده در مرحله رسیدگی است.

اخلالگران ارزی هنوز به دادگاه نرفته‌اند

محسنی اژه‌ای در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره اینکه اخلال‌گران ارزی پرونده‌شان به کجا رسید و چند نفر از این افراد دستگیر شدند، گفت: پرونده دارد آماده می‌شود، امیدواریم تعدادی محاکمه شوند ولی هنوز به دادگاه نرفته است و حدود 47 نفر افراد بازداشت شده‌اند ولی هنوز به دادگاه نرفته است.

خبرنگار دیگری در ادامه سوال قبلی از دادستان کل کشور پرسید که میزان دلارهای اخلال‌گران ارز چقدر بوده است؟ که محسنی‌اژه‌ای پاسخ داد: بنده مطلع نیستم ولی میزان آن در گردش بوده است.

توضیح محسنی‌اژه‌ای درباره بازداشت دراویش گنابادی

خبرنگار دیگری سوال خود را این گونه مطرح کرد که در حدود چهارده ماه پیش درویش گنابادی به همراه سه وکیل دستگیر شده‌اند که هنوز دادگاه این افراد تشکیل نشده است اگر امکان دارد در این باره توضیح دهید که سخنگوی قوه قضاییه پاسخ داد: ما هیچ کس را به عنوان درویش دستگیر نمی‌کنیم. اگر فردی بهایی است به عنوان بهایی بودنش دستگیر نمی‌شود بلکه ممکن است یک درویش یا بهایی جرمی را مرتکب شده باشد که به لحاظ آن جرم دستگیر می‌شود و بنده نمی‌دانم دادگاه این افراد تشکیل شده است یا خیر.

نمی‌دانم اخلالگران ارزی بازداشت شده از مدیران شهرداری بوده‌اند یا نه

محسنی‌اژه‌ای در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری مبنی بر اینکه آیا در میان اخلال‌گران ارزی مدیران شهرداری نیز دستگیر شده‌اند، اظهار کرد: من از این موضوع خبر ندارم و نمی‌دانم کارمند شهرداری یا کسی که منصوب در شهرداری بوده دستگیر شده است و همان‌ گونه که گفتم افرادی که جزو اخلال‌گران ارز دستگیر شده‌اند 47 نفرند که اسامی آنها را و اینکه آیا مدیر شهرداری هم در این افراد بوده را نمی‌دانم.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری درباره اینکه آیا مدیر سازمان امدادی و خدماتی از شعبه 15 دادگاه انقلاب انفصال از خدمت شده است و آیا حکمش صادر شده یا خیر، گفت: اگر حکمی قطعی نشده آن را نگویید، من نمی‌توانم جواب بدهم.

توضیحات سخنگوی قوه قضاییه درباره دلایل مرگ ستار بهشتی

سخنگوی دستگاه قضایی در ادامه نشست خبری خود با اصحاب رسانه درخصوص پرونده ستار بهشتی توضیحاتی را ارائه کرد. محسنی‌اژه‌ای در این باره اظهار کرد: در دادسرای جرایم فرهنگ و رایانه پرونده‌ای تشکیل شده که براساس گزارشی بوده که به ضابطین می‌دهند. با توجه به اینکه منزل ستار بهشتی در رباط‌کریم بوده، نیابت داده می‌شود به دادسرای رباط‌کریم و او را در 9 آبان سال جاری حدود ظهر در منزلش دستگیر می‌کنند.

وی ادامه داد: وقتی ضابطین کسی را با حکم دستگیر می‌کنند باید او را به همان محلی که حکم دستگیری را داده برگردانند تا اقدامات قضایی و اداری صورت گیرد و این اقدامات را دادسرای رباط کریم انجام می‌دهد و او را به تهران اعزام می‌کنند. همچنین فردای آن روز یعنی در 10 آبان‌ماه بازپرس ذیربط اقدامات لازم را انجام می‌دهد و قراری را برای وی صادر می‌کند که یکصدمیلیون تومان قرار وثیقه برایش صادر می‌شود. لذا اگر در آن زمان طرف، قرار وثیقه را داشته باشد، آزاد می‌شود و اگر نداشته باشد، راهی زندان می‌شود تا وثیقه تامین شود.

دادستان کل کشور خاطرنشان کرد: در 10 آبان او به زندان اوین معرفی می‌شود و نامه‌ای در این راستا به زندان اوین نوشته می‌شود که ستار بهشتی در اختیار پلیس فتا در جهت ادامه تحقیقات قرار گیرد. در ساعت 16:20 همان روز در زندان پذیرش می‌شود و به بند 350 که یک بند عمومی است، انتقال می‌یابد.


وی افزود: طبق آن نامه‌ای که بازپرس روز قبل نوشته، در زندان می‌ماند و ادامه تحقیقات براساس همان نامه به بازپرس ارجاع داده می شود و بازپرس او را حدود ساعت 11، یازدهم آبان‌ ماه تحویل می‌گیرد، لذا در 13 آبان حدود ظهر طبق اعلام پلیس زمانی که برای ایشان ناهار بردند، متوجه شدند که فوت شده و بلافاصله به سیستم قضایی اطلاع دادند تا اقداماتی که باید صورت گیرد، انجام شود.

تشکیل پرونده فوت ستار بهشتی در دادسرای جنایی

محسنی‌اژه‌ای تصریح کرد: بنابراین پرونده جدیدی درخصوص فوت ایشان در مجموعه دادسرایی جنایی تشکیل می‌شود. طبق اظهارات ستار بهشتی زمانی که در زندان بوده، احساس می‌کند خسته است و قلبش سنگین شده، او را به بهداری زندان معرفی می‌کنند و دکتر او را معاینه می‌کند و می‌گوید مطلب خاصی در ناحیه قلب متوجه ایشان نیست اما باز هم قرص قلبی به ایشان می‌دهند و می‌گویند فکر کنم از نظر روانی اعصابش دچار ناراحتی شده و خوب است که دکتر روانشناس او را معاینه کند.

وجود علامت کبودی در پنج نقطه از بدن

محسنی اژه‌ای گفت: پزشکی قانونی در این راستا نظریه مفصلی را ارائه کرده که من نقل به مضمون می‌کنم. پزشکی قانونی ایشان را کالبدشکافی کرده‌ و گفته‌اند که در پنج جا علامت کبودی وجود دارد. یک کبودی در ساق پا، کبودی دیگری در دست، کبودی در پشت کتف، کبودی در ران و غیره اما آثار شکستگی، خون‌مردگی و آثار خاص دیگری در بدن دیده نمی‌شود. هم‌چنین کالبدشکافی‌هایی در ناحیه سر، صورت و گردن انجام دادند و بیان کردند که هیچ چیز غیرطبیعی وجود نداشته لذا از ناحیه گردن به پایین مانند قلب، ریه، اعضای تناسلی و غیره که باز هم در این نواحی هیچ مورد مشکوکی دیده نشده است.

وی در ادامه افزود: پزشکی قانونی اعلام کرده است که برای اعلام نظر قطعی باید چند کار از جمله آزمایش سم‌شناسی و آزمایش کبد انجام دهیم و زمانی که از آنها پرسیدیم چقدر طول می‌کشد تا نتایج آزمایش به دست ما برسند، گفتند 30 الی 45 روز که ما گفتیم دیر است و اگر امکان دارد، زودتر جواب آزمایش را ارائه دهید که در مورد سم‌شناسی گفتند که مورد مشکوکی مشاهده نشده اما هنوز این نظر کتبا ارسال نشده است.

آیا ستار بهشتی ناراحتی قلبی داشته است؟

محسنی‌اژه‌ای گفت: در این میان این سوال پیش می‌آید که آیا ستار بهشتی ناراحتی قلبی داشته است؟ که باید در این راستا تحقیق شود و در ظاهر امر نمی‌توان نظری داد.

وی ادامه داد: رییس قوه قضاییه تأکید کرده‌اند که از دادسرای زندان اوین، تحقیقات میدانی، دقیق و همه‌جانبه انجام شود و از پزشکی قانونی نیز تحقیقات کاملی صورت گیرد که اگر قصور و تقصیری انجام شده مشخص شود و اگر براثر عارضه قلبی نیز بوده، با اسناد باز هم مشخص شود. اما تمامی این نظرها نظر اولیه است.

نامه بهشتی به مسئول بند 350 زندان اوین

دادستان کل کشور بیان کرد: نکته قابل توجهی در این پرونده وجود دارد و آن نامه‌ای است که این متهم نوشته. همچنین دو سه ابهام جدید در این نامه وجود دارد. ستار بهشتی نامه‌ای با مضمون شکایت علیه بازجویی خود به مسئول اندرزگاه 350 نوشته است. معمولا نامه‌هایی که زندانی می‌نویسد، یا در دفتر خود زندان است یا اینکه در هر بند مسئولی حضور دارد و در حضور آن مسوول نامه را می‌نویسند. همچنین در نامه‌ها حتما باید دو اقدام از سوی زندان صورت بگیرد، اول اینکه تایید کنند که دستخط، دست خط خود فرد است و در حضور مامور نوشته شده اما این نامه هیچ کدام از این موارد را ندارد، لذا زمانی که از مسوول بند 350 زندان اوین پرسیدیم که چگونه این نامه به شما تحویل داده شد، می‌گوید خبر ندارد بعد از اینکه نامه را در سایت‌ها دیدم، تحقیق و پرس‌وجو کردم و دو نسخه از این نامه را که توسط کاربن کپی شده بود در اتاق ایشان پیدا شده و نسخه اصلی نیز ناپدید شده است.

وی در ادامه بیان کرد: زمانی که از مسئولان زندان سوال کردم که آیا معمول است که زندانی در دو نسخه نامه بنویسد، گفتند که معمولا در یک نسخه می‌نویسند اما گاهی اوقات ممکن است که زندانی یک نسخه را در اختیار خود داشته باشد و در این صورت است که نامه در دو نسخه نوشته می‌شود، اما در سه نسخه غیرمعمول است.

متن نامه بسیار مهم است

محسنی‌اژه‌ای با بیان اینکه متن نامه نیز بسیار مهم است، تصریح کرد: ستار بهشتی در قسمت اول نامه می‌گوید که من بدون حکم بازداشت شده‌ام که این مورد قابل قبول نیست اما بازهم می‌گوییم که قابل توجیه است. همچنین در ادامه نامه می‌گوید که اینجانب در مدت دو روز بازجویی و مورد انواع تهدید، ضرب و جرح قرار گرفته‌ام. از فحش‌های ناموسی تا غیره بسیار توهینات دیگر. همچنین در قسمت دیگر این نامه آمده، اکنون در یازدهم آبان پلیس فتا من را احضار کرده و مرا با خود می‌برد. معمولا کسی که در زندان است خبردار نمی‌شود که چه کسی او را احضار می‌کند. نکته دیگر اینکه ایشان از کجا می‌دانسته پلیس فتا وی را احضار می‌کند؟ همچنین به زندانی اطلاع نمی‌دهند که او را با خود خواهند برد که این موضوع ابهام را بیشتر می‌کند. لذا مواردی از این قبیل در نامه وجود دارد که بسیار مبهم است.

وظیفه همه ماست که این موضوع را پیگیری کنیم

وی ادامه داد: بنابراین قاعدتا خود ایشان دسترسی نداشته که نسخه اصلی را به بیرون برساند و این سوال مطرح می‌شود که نسخه اصلی دست چه کسی بوده است؟ همچنین دو نکته ابهام آمیز دیگری هم وجود دارد که نمی‌توانم الان آنها را بازگو کنم، لذا جان هر مسلمان و شهروندی محترم است. به احتمال اگر اینکه ایشان به مرگ غیر طبیعی فوت کرده باشد، وظیفه همه ماست که این موضوع را پیگیری کنیم و من به شخصه امروز نزدیک به یک ساعت و 30 دقیقه وقت گذاشتم و با مسوولان ذیربط صحبت کردم تا موضوع با دقت کامل بررسی شود. همچنین این مساله را به شدت دنبال می‌کنیم و اگر به این برسیم که قصور و تقصیری در میان بوده، بدون اغماض برخورد می‌شود.

محسنی‌اژه‌ای در پایان این موضوع تأکید کرد: پزشکی قانونی اعلام نکرده است که ایشان سکته قلبی کرده‌اند، همچنین مورد مشکوکی از جمله شکستگی یا پارگی را هم اعلام نکرده‌اند.

برنامه‌های قوه قضاییه برای تخلفات احتمالی در انتخابات 92

محسنی‌اژه‌ای هم‌چنین در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه دستگاه قضایی برای مقابله با تخلفات احتمالی انتخابات پیش‌رو چه اقداماتی را انجام می‌دهد، گفت: جرایم انتخاباتی در قانون انتخابات مشخص شده و مرجع رسیدگی به آن نیز تعیین شده است.

سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: دستگاه قضایی یک وظیفه در امر پیشگیری از وقوع جرم دارد و در مورد انتخابات ریاست‌جمهوری نیز کمیسیونی تشکیل می‌شود که دادستان کل کشور عضو آن است. یکی از مواردی که در قانون انتخابات مطرح شده، استفاده از اموال دولتی در این جهت است و اگر ثابت شود که فرد یا افرادی از اموال دولتی در این راستا استفاده کرده‌اند حتما برخورد صورت می‌گیرد.

اعلام رضایت شکات پرونده کهریزک از قصاص

خبرنگار دیگری با طرح عوامل مرگ ستار بهشتی به پرونده‌ی کهریزک اشاره کرد و گفت: اگر به پرونده مقصران حادثه کهریزک با سرعت رسیدگی می‌شد ما شاهد چنین اتفاقی نبودیم که محسنی‌اژه‌ای در پاسخ گفت: همان‌طور که پیش از این اعلام شد در آن پرونده افرادی تحت تعقیب قرار گرفته و مجرم شناخته شدند که برخی‌ها به شلاق، حبس و برخی به قصاص و برخی دیگر به انفصال محکوم شدند. در مورد قصاص نیز اگر شکات رضایت نمی‌دادند این موضوع اجرا می‌شد همان‌طور که حبس، شلاق و انفصال اجرا شد.

وی یادآور شد: پرونده بعضی از آنها با یک مشکل حقوقی روبه‌رو شد که به دادگاه ارسال شده ولی تعیین وقت نشده است که به زودی رسیدگی می‌شود.

توضیح دادستان کل درباره شکایت سپاه از وزارت صنایع و معادن

خبرنگار دیگری پرسش خود را این‌گونه مطرح کرد که سپاه پاسداران به دلیل خودروهای مورد استفاده در کاروان‌های راهیان نور از وزارت صنعت و معدن شکایت کرده است، آیا شما چنین چیزی را تایید می‌کنید که محسنی‌اژه‌ای پاسخ داد: چنین شکایتی را نشنیده‌ام اما در حوزه قضایی مورد نظر پرونده‌ای تشکیل شد.

نوبت رسیدگی پرونده فساد بزرگ مالی اعلام می‌شود

سخنگوی قوه قضاییه در خصوص پرونده فساد مالی بزرگ نیز اظهار کرد: کیفرخواست‌ها به طور مرتب به دادگاه ارسال می‌شود و قاضی سخت مشغول مطالعه و بررسی است و انشاءالله نوبت دادگاه اعلام خواهد شد.

تأکید بر تحت تعقیب بودن حسین هدایتی

خبرنگاری با اشاره به سخنان محسنی‌اژه‌ای در خصوص تحت تعقیب قرار دادن حسین هدایتی گفت که وی چنین چیزی را رد کرده است، آیا حسین هدایتی پرونده‌ای دارد یا خیر که محسنی‌اژه‌ای پاسخ داد: من اسمی نبرده‌ام ولی گفتم پرونده‌ای در این زمینه مفتوح شده است اما نمی‌توانم اتهام را بیان کنم.

پاسخ محسنی‌اژه‌ای درباره احتکار کالا‌های خاص

خبرنگار دیگری با اشاره به عدم ورود تعدادی از کالاهای خارجی گفت که در برخی شهرستان‌ها کالاها احتکار شده است، آیا دستگاه قضایی در این خصوص ورود کرده یا خیر که محسنی‌اژه‌ای پاسخ داد: اینکه چه اجناس و کالاهایی وارد کشور شوند به تصمیم دولت بستگی دارد و اینگونه موارد تحت نظر سازمان تعزیرات حکومتی است.

صرف اقدامات انتظامی و قضایی در مبارزه با مواد مخدر کافی نیست

سخنگوی دستگاه قضایی در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره مجازات مواد مخدر از نوع شیشه، گفت: شیشه در ردیف مواد مخدری مانند هرویین است و مجازاتی مانند کراک دارد، اما در مبارزه با مواد مخدر نباید به اقدامات انتظامی و قضایی اکتفا کنیم؛ بلکه بخش زیادی از آن بر عهده رسانه‌ها از جمله رسانه ملی، مردم و خانواده‌ها است تا کمک کنند جوانان به دام مواد مخدری مانند شیشه نیفتند.

وی ادامه داد: صرف اینکه در مبارزه با مواد مخدر فقط به اقدامات انتظامی و قضایی اکتفا کنیم کافی نیست و بخش عمده آن بر عهده رسانه ملی و خانواده‌هاست و شیشه مانند موادمخدر هروئین، حکم اعدام دارد.


اقدام بازپرس در رابطه با پلمب اسکودا متوقف شده است

دادستان کل کشور در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره پلمب اتحادیه‌های وکلا (اسکودا)، گفت: وقتی نام اتحادیه وکلا می‌آید به اشتباه، کانون وکلای دادگستری مرکز مطرح می‌شود که باید بگویم اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران یک شخصیت حقوقی مستقل دارد و مسائلی که مربوط به اتحادیه است قابل بررسی است.

وی با بیان این که جایگاه حقوقی اتحادیه باید بررسی شود، ادامه داد: در رابطه با اتحادیه وکلا، بازپرس پرونده از وزارت کشور سوالی کرده که بر اساس جواب وزارت کشور، اقدامی صورت گرفته بود، اما قبل از اجرای این اقدام این سوال مطرح شده که اتحادیه باید از وزارت کشور مجوز دریافت می‌کرده یا خیر و در حال بررسی چندین سوال هستیم. بازپرس پرونده از کارشناسان ذیربط در این رابطه سوال می‌پرسد ولی آنچه مسلم است، اتحادیه جدای از کانون وکلای دادگستری مرکزاست و یک شخصیت مستقل حقوقی دارد و اقداماتش بر اساس اساسنامه است. البته باید بررسی شود که اقدامات اسکودا مطابق با اساسنامه بوده یا خیر؟

دادستان کل کشور با بیان اینکه اتحادیه وکلا در اداره ثبت شرکت‌ها ثبت شده است، ادامه داد: مسائل مطرح شده نسبت به اتحادیه باید بررسی شود. در حال حاضر اقدام بازپرس در رابطه با پلمب اتحادیه متوقف شده تا پاسخ سوالات مطرح شده مشخص شود. اگر وزارت کشور جواب دهد که اتحادیه باید از وزارت کشور مجوز می‌گرفته طبعا یک جور برخورد می‌شود و اگر بر اساس ماهیت، ضرورتی نداشته که اتحادیه از وزارت کشور مجوز بگیرد، در آینده مشخص خواهد شد.

نمی‌دانم سرنوشت پرونده جاسبی چه شد

وی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر این که تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد به کجا رسید؟ گفت: تحقیق و تفحص دارای روند مشخصی است. باید تحقیق و تفحص مشخص شود و سپس نتیجه‌ای حاصل شود. اما اینکه پرونده آقای جاسبی به کجا رسیده، نمی‌دانم. هنوز مجلس چیزی ارائه نداده و هنوز تحقیق و تفحصی صورت نگرفته است. نتیجه به مجلس منعکس نشده و اگر مجلس پرونده‌ای را تشکیل و به قوه قضاییه ارسال کرد در آن زمان بررسی خواهیم کرد.

گزارشی درباره قتل پسر محسن رضایی توسط موساد نداشته‌ام

در پایان نشست خبری، دادستان کل کشور در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر این که گفته شده پسر محسن رضایی از طرف موساد به قتل رسیده است، گفت: هنوز گزارشی در این زمینه به دستم نرسیده و بازپرس چنین چیزی را به من ارائه نکرده است.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۷
در انتظار بررسی: ۲۸۰
انتشار یافته: ۱۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
زمانی که برای ایشان ناهار بردند، متوجه شدند که فوت شده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
بنده مطلع نیستم ولی میزان آن در گردش بوده است.
بنده اطلاعی ندارم و این پرونده در مرحله رسیدگی است.
بنده نمی‌دانم دادگاه این افراد تشکیل شده است یا خیر.
نمی‌دانم اخلالگران ارزی بازداشت شده از مدیران شهرداری بوده‌اند یا نه
نمی‌دانم سرنوشت پرونده جاسبی چه شد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
اين اظهار ندانستن ها نه به جهت اين است كه اصلا نمي داند، بلكه به اين معنا است كه ايشان نمي خواهد در مورد مساله اي كه براي ايشان كاملا مشخص نيست مثل شما زود قضاوت كند!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
جوابها بسیاربسیاربسیار کلی است.هیچکس جز مقتولین تقصیرندارند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۳ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
این که در مورد همه چیز گفت نمیدونم، خب میذاشتید به کارای دیگشون برسن من جاشون میرفتم اون بالا در جواب همه سوالا میگفتم خبر ندارم.
ناشناس
|
Australia
|
۰۹:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
در این مصاحبه به دو معاینه در زندان یکی در رابطه با هاشمی ودیگری بهشتی اشاره شده که هردو را سالم گزارش کرده اند ولی خانواده هاشمی با علم به صوری بودن معاینات زندان دکتر دیگری به زندان معرفی می کنند وجان فرزندشان را نجات می دهند ولی مرحوم بهشتی که به جایی دسترسی نداشته از دنیا می رود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
چند تا عکس هم از آقای اژه ای می گذاشتید بد نبود؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
اینکه همش شد اطلاع ندارم پس ایشون برای چی اومده بوده ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
پاسخگویی در برابر افکار عمومی به بهترین شکل!!!
رحمتی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
بازهم خوبه که نگفته ستار بهشتی خودکشی کرده است.
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۱:۵۱ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۷
اينا مقدمه بود ... روزهاي بعد مطمئن باش اينو هم مي شنويم...
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟