دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی با بیان اینکه در صورتی که باید به صورت فرامتنی به این توافق نگریست و به آینده نگاه کنیم گفت:این توافقنامه یک سری فرصتهای بالقوه و مضرات بالفعل را برای ما ایجادکرده و نه جام زهربوده نه فتح الفتوح است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شوش، علیرضا زاکانی در سومین همایش حرکت جهادی تبلیغی طلاب سراسر کشور با اشاره به خاطراتی از دوران دفاع مقدس و همرزمان شهید خود اظهار کرد: تا کجا باید پای انقلاب بایستیم؟ مقاومت یعنی اینکه دنبال بهانه نگردیم که صحنه را خالی کنیم، ما هیچ وقت این مسئولیت از دوشمان برداشته نمیشود و هرچقدر وضعیت سختتر شود مسئولیت ما نیز بیشتر میشود.
وی با اشاره به اینکه، زمانی که امام قطعنامه را پذیرفتند همه ما از جهتی متاثر بودیم از اینکه دوستانمان شهید شدند و ما از دوستانمان جا ماندیم و از جهتی نیز خوشحال بودیم که امام دستوری داده بودند و ما به دستورات ایشان عمل کرده ایم، افزود: چون امام را باور داشتیم، مثل الان که رهبر را باور داریم، بعضیها گرم بودند و میگفتند بزنیم به خط دشمن اما برخی مثل حاجقاسم معتقد بود که امام به ما فرمودند این کار را انجام دهیم. یکی از رزمندگان به من میگفت خوشحالم از اینکه به حرف امام گوش کردم چیزی را به ایشان تحمیل نکردم و هر آنچه را امام دستور دادند اطاعت کردم و میدانم که اگر در روز عاشورا در کربلا بودم با امام حسین علیه السلام جنگ نمیکردم.
وی با بیان اینکه یکی از ویژگیهای دوران دفاع مقدس این بود که شهیدان آگاهانه این مسیر را انتخاب می کردند و میرفتندافزود: جنگ، فرهنگ دفاع و مقاومت نجاتبخش جامعه امروز ما است، هر کسی که این طناب را گرفت و به آن چنگ زد برنده است، قیمت آدمهای امروز بیشتر از آدمهای دیروز است چون صحنه سختتر است.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی به مذاکرات هسته ای ایران با گروه 1+5 اشاره و اظهار کرد: اتفاقاتی در جریان توافقنامه ژنو در خارج از کشور و داخل کشور در حال افتادن است و برخی به صورت دانسته یا نادانسته در داخل اراده کردند که به این نهال روئیده آسیب بزنند، اما مطمئنا پشت آن یک تفکر است!
زاکانی خاطر نشان کرد: این توافقنامه یکسری فرصتهای بالقوه و مضرات بالفعل را برای ما ایجاد کرده است و وظیفه ما این است که از فرصتها استفاده کنیم و مثل گذشته که در زمان جنگ از میدان مین عبور می کردیم الان از مضرات این توافق نامه عبور کنیم، ما یعنی دولت و مجلس باید دقت کنیم تا از خطوط قرمز عبور نکرده و بتوانیم از حداکثر فرصتها استفاده کنیم.
دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی تصریح کرد: توافقنامه ژنو مجموعهای از فرصتها و مضرات است، فرصتی که شاید در آن مردم رشد و بصیرت پیدا کرده و بفهمند که دشمن همان دشمن است و خودشان به فکر بیفتند که مملکت را با دست خودشان بسازند و از سوی دیگر میتواند فرصتی را برای نفس کشیدن در جامعه ایجاد کند.
وی با بیان اینکه این توافقنامه نه جام زهر است و نه فتحالفتوح اظهار کرد:مقام معظم رهبری فرمودهاند که من یک آرمانگرای واقعبین هستم، این واقعیتی است که رخ داده است که مقام معظم رهبری چارچوب را مشخص کردند و مطمئن هستند که کسی از آن خطوط قرمز عبور نکرده و یک مقدار وادادگی در دور اول مذاکرات هسته ای ژنو رخ داده بود که در دور دوم این گفتگوها تیم مذاکره کننده هسته ای را تقویت کردند.
دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه برخی از دوستان به قضیه به صورت صفر و صد نگاه میکنند، افزود: باید به صورت فرامتنی به این توافق نگریست و به آینده نگاه کنیم.