ضرورت درخواست غرامت درقبال تحریم‌های ظالمانه

لغو این تحریم‌ها آن‌ هم از سوی این مرجع قضایی، متضمن پرداخت خسارت است بنابراین اصل پس از اجرایی شدن حکم دادگاه، کشورمان نسبت به جبران خسارت وارده اعم از مادی و معنوی اقامه دعوی کند.
کد خبر: ۳۸۳۶۱۷
|
۱۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۰:۴۹ 03 March 2014
|
3847 بازدید
یک حقوقدان بین‌الملل با اشاره به لغو تحریم شرکت کشتیرانی ایران توسط دادگاه اروپا گفت: پس از اجرای رای دادگاه اروپا در رابطه با لغو تحریم‌های صورت گرفته، جمهوری اسلامی ایران درخواست غرامت خواهد کرد و میزان خسارت توسط کارشناسان ارزیابی می‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، مسعود البرزي با اشاره به لغو تحریم شرکت کشتیرانی ایران توسط دادگاه اروپا اظهار داشت: بر اساس اصول و قواعد کلی در حقوق بین‌الملل باید کادر فني و تخصصی در اين زمينه تشکيل شود تا روی کليه زوايا و سازوکارهای مربوطه مطالعه کند تا بررسی دقيقی در این زمینه صورت بگیرد.
   
وی ادامه داد: لغو این تحریم‌ها آن‌ هم از سوی این مرجع قضایی، متضمن پرداخت خسارت است بنابراین اصل پس از اجرایی شدن حکم دادگاه، کشورمان نسبت به جبران خسارت وارده اعم از مادی و معنوی اقامه دعوی کند.
 
البرزی با اشاره به اصل حساس و وسیع بودن صلاحیت قضایی دادگاه‌ها در رسیدگی به تحریم‌های اعمال شده تاکید کرد: دادگاه‌های ملی صالح به اعمال صلاحیت قضایی و تقنینی در رابطه با دولت که دارای حاکمیت مستقل است نیستند، بنابراین دادگاه‌های بین‌المللی در قلمرو حقوق فراملی احراز صلاحیت دارند.  
 
این حقوقدان خاطرنشان کرد: پس از اجرای رای دادگاه اروپا در رابطه با لغو تحریم‌های صورت گرفته، جمهوری اسلامی ایران درخواست غرامت خواهد کرد و میزان خسارت توسط کارشناسان ارزیابی می‌شود.  
 
گفتنی است؛ چندی پیش خروج نام 11 نفر از مدیران کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران از فهرست تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا، پس از گذشت دوره قانونی و عدم تجدیدنظر خواهی نسبت به حکم صادره، قطعیت یافت.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟