قلدری آمریکا در مبادلات بانکی ایران و انگلیس

مقام ارشد دولت انگلستان فاش کرد آمریکا فشارهای «قلدرمآبانه‌ای» به بانک‌های بریتانیایی وارد می‌کند تا حمایت مالی آنها از مبادلات تجاری قانونی با ایران را متوقف کند
کد خبر: ۳۸۹۱۱۸
|
۰۸ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۷:۳۱ 28 March 2014
|
6904 بازدید
مقام ارشد دولت انگلستان فاش کرد آمریکا فشارهای «قلدرمآبانه‌ای» به بانک‌های بریتانیایی وارد می‌کند تا حمایت مالی آنها از مبادلات تجاری قانونی با ایران را متوقف کند و بدین ترتیب صدها میلیون پوند ضرر به آنها وارد کرده است.

به گزارش تسنیم، روزنامه فایننشیال تایمز به نقل از یک مقام ارشد انگلیسی نوشت که واشنگتن بانک های بریتانیایی را تحت فشارهای «قلدرمآبانه ای» قرار داده تا حمایت مالی از صادرات قانونی به ایران را متوقف کنند، امری که منجر به ضرر صدها میلیون پوندی شرکت های بریتانیایی شده است.

در حالی که صادرات آمریکا به ایران افزایش یافته است، نمایندگان پارلمان انگلستان معتقد هستند واشنگتن از فشارهای فرامرزی برای مانع تراشی در برابر شرکت های بریتانیایی خواهان صادرات قانونی غذا، مواد دارویی و تجهیزات پزشکی به ایران استفاده می کند.

جک استراو، وزیر خارجه سابق انگلستان و نورمن لامونت، معاون سابق حزب محافظه کار، معتقد هستند که رفتار واشنگتن چالشی مستقیم علیه حاکمیت ملی بریتانیا است.

جک استراو می گوید:«کنگره و دولت آمریکا عکس این وضعیت را حتی برای یک لحظه هم تحمل نخواهد کرد».

لامونت نیز گفت که بریتانیا «نباید در معرض قلدری مقامات آمریکا قرار گیرد».

استراو می گوید بانک های بریتانیایی از ارائه خدمات مالی و بانکی برای صادرات قانونی به ایران اجتناب می ورزند زیرا از تحریم های سنگین آمریکا واهمه دارند.

وی همچنین از ویلیام هیگ خواست از تمام قدرت قانونی استفاده کرده و در برابر این رفتار آمریکا بایستد.

وزیر خارجه سابق انگلستان گفت:«اکنون زمان آن فرا رسیده که دولت انگلستان به آمریکا کاملا روشن سازد در حالیکه ما از تحریم های مورد توافق ما و آنها کاملا حمایت می کنیم اما ممانعت آمریکا از تجارتی که بر اساس همان تحریم ها قانونی هستند را دیگر تحمل نخواهیم کرد».

این نگرانی ها در حالی مطرح می شوند که گزارش های حاکی از اطمینان بخشی مقامات آمریکایی به شرکت های این کشور درباره عدم مواجه با هیج مجازاتی در صورت تجارت قانونی با ایران، هستند.

آمارهای صادراتی آمریکا نشان می دهند که صادرات این کشور به ایران از ۲۱۱ میلیون دلار در سال ۲۰۱۰ به ۳۱۳ میلیون دلار در سال ۲۰۱۳ رسیده است. این در حالی است که صادرات بریتانیا کاهش مداومی داشته و از ۸۰۲ میلیون دلار در سال ۲۰۰۷ به ۱۵۹ ملیون دلار در سال ۲۰۱۲ رسیده است.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟