يک دست اندرکار طب سنتي گفت: حيرتآور است که چگونه استامينوفن به وفور در کشور توليد و تا دورترين نقاط بين مردم توزيع و مصرف ميشود و اطبا نيز به محض بروز يک تب قرص استامينوفن به بيمار ميدهند، در حالي که نميدانند اين دارو چه عوراضي دارد.
به گزارش آريا، عضو هيات جامع طب ايراني اسلامي افزود : استامينوفن به خاطر سميت مستقيمي که براي کبد دارد؛ زمينهساز هپاتيت و سرطان کبد و عوارض ديگر ميشود.
عوارض استامينوفن
وي با بيان اينکه آب ميوهها ميتوانند نقش استامينوفن را براي درمان درد ايفا کنند، خاطرنشان کرد: آب ميوهها علاوه بر اينکه ضد تب ميباشند، در کنار داروهاي ديگر گياهي ضدسرماخوردگي نه تنها عليه بيماري وارد عمل ميشوند بلکه سرشار از ويتامينهاي مفيد بوده و کمبود آب بدن ناشي از تب را نيز به بهترين وجه جبران ميکنند و با افزودن عرق بيد در خاصيت ضدتب قويتر خواهد شد.
آب ميوه جايگزين قرصاين درمانگر و محقق طب سنتي عنوان کرد: به جاي استامينوفن آب هندوانه، آب سيب، آب ليموشيرين را با هم مخلوط کنيد و روزي 3 استکان تا 3 ليوان مصرف کنيد و قويتر اگر ميخواهيد جوشانده يا عرق پوست بيد را به آن اضافه نمائيدو مطمئن باشيد در صورتي که شکم بيمار روان بوده و يبوستي در کار نباشد، تب به کلي قطع ميشود و فوايد زيادي نيز نصيب او ميگردد و البته داروهاي ضد عفونت گياهي را هم بايد به کودک داد که عامل تب نيز از بين برود.
وي اظهارکرد: از آنجا که برخي از ليمو شيرينها پس از جدا شدن از پوست تلخ شده و مزه شربت را ناگوار ميسازد بهتر است همان موقع که بيمار قصد نوشيدن شربت را دارد ليمو شيرين اضافه شود تا قبل از تلخ شدن تناول شده باشد در ضمن اينکه ناگفته نماند تلخي ليموشيرين خود ضد تب و ضد عفوني کننده است.